Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Aguero ce da igra, evo i od mene dobrih vijesti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako odjednom Aguero spreman u pm?!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
To se znalo evo sedmicu dana. I on i Sterling su "doubt", al svi znamo da ce poceti obojica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zadnju gostujucu pobjedu protiv neke ikipe iz top 6 smo ubiljezili prije bžvise od 5 god i to bas protiv Citya, porazavajuci podatak, nadam se da sutra mozemo dobiti ovo i napraviti dernek ovdje a samim tim i napuniti se samopouzdanjem za raspored koji nas ceka Lester, Man Utd, Aston Villa, Ledds bit ce pakleno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Qurca i rasporeda, samo sutrasnja utakmica teska 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Evo i ja gledam pa mi nije jasno što jadikuje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Daj Bozw da ih sve dobijemo ali iz narednih 5 utakmica ako uzmemo 9 boba mozemo se sutat nogom u quzicu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sanjao sam sinoc pobjedu 3:2

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Nicolasaubameyang
- Kontakt:
Sta ocekujete danas? 
- Chapman1886
- Kontakt:
Gubimo 2-1
Nerijeseno ali lopta je okrugla 
Sanjao sam pobjedu braco, ima nade
Ako Partey ne pocne, zemlja ce da gori
Ako Partey ne pocne, zemlja ce da gori
- Chapman1886
- Kontakt:
- Ozymandias
- Kontakt:
5 golova Parteya sa 35 metara?
- Ozymandias
- Kontakt:
Cetiri, jednu ce golman skinut i Laca ce tap-inat
1:2
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.