Bježi bolan opet će te išutat s foruma

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neće, on je 2001. godište, a od ove godine za juniore igraju 2002. godišta i mlađi.
Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Faris Krkalić (Sesvete, Hrvatska), Amar Cerić (Borac), Amar Drina (Željezničar Sarajevo), Nikša Šilić (Zrinjski), Ivan Bašić (Zrinjski), Patrik Bošnjak (Zrinjski), Marko Kujundžić (Borac), Salih Husić (Sarajevo), Aid Tabaković (Olimpik), Ajdin Jusupović (Radnik Hadžići), David Čavić (Borac), Silvio Ilinković (Rijeka, Hrvatska), Andrija Janjić (Zvijezda 09), Lejs Pličanić (Hrvatski Dragovoljac, Hrvatska), Dragan Bilbija (Rudar Prijedor), Madžid Šošić (Hajduk), Omar Beća (Željezničar Sarajevo), Faruk Duraković (Željezničar Sarajevo), Luka Janković (Borac).
i bolje, neka igraju prvenstvo nema od ove repke nista.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:10juniori Slobode imaju 9 od 9 u prvenstvu i 100% u Kupu...niti jednog na spisku, upravu su ljudi kad kazu **** reprezentaciju
ma znam, ali jbg nema prodaje igraca bez nastupa za reprezentaciju. U tome je jedini problemSkojevska je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:22i bolje, neka igraju prvenstvo nema od ove repke nista.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:10juniori Slobode imaju 9 od 9 u prvenstvu i 100% u Kupu...niti jednog na spisku, upravu su ljudi kad kazu **** reprezentaciju
O Slobodi je rijec
Ko je momce? Jel spreman igrati za jednu jedinu?Goalgetter je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:58Eldin Sehic (17 godina) potpisao za Wolfsburg U19, prije toga igrao za Steyr u Austriji. Do sad je 233 gola zabio u 246 utakmica u omladinskom pogonu.
![]()
HahahahahahahahahahahahahaDrFilgud je napisao/la: ↑11 maj 2017, 15:55Zdravo svima, ima u Bayern U17 Daniel Jelisic,cini mi se brat od Nikole jelisica sto je igrao za nas. Standardan, def . vezni, ima nas pasos kaze TM, nije igrao za Svabe, trebalo bi ga namamit.
http://www.transfermarkt.de/daniel-jeli ... 35#subnavi
Spahic98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:43HahahahahahahahahahahahahaDrFilgud je napisao/la: ↑11 maj 2017, 15:55Zdravo svima, ima u Bayern U17 Daniel Jelisic,cini mi se brat od Nikole jelisica sto je igrao za nas. Standardan, def . vezni, ima nas pasos kaze TM, nije igrao za Svabe, trebalo bi ga namamit.
I onda ti kažeš da ne valja Kovačević,idiote
Haj mrš odavde luzeri i maloumnici, utakmice su vam danasMokes je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:50Spahic98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:43HahahahahahahahahahahahahaDrFilgud je napisao/la: ↑11 maj 2017, 15:55Zdravo svima, ima u Bayern U17 Daniel Jelisic,cini mi se brat od Nikole jelisica sto je igrao za nas. Standardan, def . vezni, ima nas pasos kaze TM, nije igrao za Svabe, trebalo bi ga namamit.
I onda ti kažeš da ne valja Kovačević,idiote![]()
![]()
Hoće preko leđa reprezentacije da pogura dijasporski škart. Kakvi sitni interesi.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, BOSNAAAMOJAAA, Mostarska, SHZ82, torbica, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 33 gosta.