FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da cemo znat 16 novembra hocel stadion kosevo prec u nase vlasnistvo. Ako dezerter pobjedi za mjesto nacelnika sigurno necemo..
Koji je trener tuzio klub za 600 k km
Koji je trener sin osudenog sportskog kriminalca
Koji je trener radi 30 k km pristao da izgubi 2 m km
Koji trener ima 8 k km platu mjesecnu a osvoio nista nije
A)Tenkista Odovic
B)Amaw zvani namjestivac utakmica afera “fk sloboda najbolje zna”
C) Slovenac zvani alkos mma borac i nabavljac igracki za cuke u svrhu treninga igraca fk zelo
D) Otac djeteta iz skole fudbala zeljo zvani glock 9 mm
U akademiju bi volio da dode neki njemac portugalac prem da nebi imo nista protiv Goce.
Koji je trener tuzio klub za 600 k km
Koji je trener sin osudenog sportskog kriminalca
Koji je trener radi 30 k km pristao da izgubi 2 m km
Koji trener ima 8 k km platu mjesecnu a osvoio nista nije
A)Tenkista Odovic
B)Amaw zvani namjestivac utakmica afera “fk sloboda najbolje zna”
C) Slovenac zvani alkos mma borac i nabavljac igracki za cuke u svrhu treninga igraca fk zelo
D) Otac djeteta iz skole fudbala zeljo zvani glock 9 mm
U akademiju bi volio da dode neki njemac portugalac prem da nebi imo nista protiv Goce.
Gdje ona pićica,nakon onih uvjerljivih ubjedjenja da dolazi napadac,nigdje ga,mozda se I u on u ban kladio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će Sedloski biti novi šef akademije, takve strucnjake trebamo u akademiji
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Poslusajte Q & A sa Hebom. Brat 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
najdrazi promasaj kae ima ih puno nmg se sjetit ahahaahhahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Opa Rusija, zna li se koliko je teska ponuda?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:54Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
jesi dobar ti

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
A gdje sam tu ja?AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:54Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.
Salim se, nisam ja bio tu, dan prije imao kontrolni iz prirode i drustvo pa mi nisu roditelji dali jer sam dobio 4

Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 15 okt 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hahah ne kupuje ga Mančester jbt.RajaBa1983 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:42jesi dobar ti![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:44Hahah ne kupuje ga Mančester jbt.![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ima samo do kraj sezone ugovor. sve preko 500.000 € je dobar posao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Milionce za nase momce
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
ma i 500 000€ je top
Sto me proljev hvata od ovih mahalskih sestre mi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako gojak i visca vrijede 6-7 m € zasto benjo nebi vrijedio 1.5 m €
Plus ako dodas tome da ce mu plata bit sica. Ako nista da bude polu standardan igrac (recimo 3-4 godine)i da bude pozivan u repku ako nista za klupe nevidim kako moze to skupo za ozbiljan klub.. delac je placen 1.5 m € a plata 1 m funti nista nikad nije donio celziju e to je neka greska. A imat igraca za 2.5 m € (osteta i plata njegova za 3 godine) recimo 3-4 godine da ti bude standardan igrac nemoze bit puno ako taj tim nije zeljo za bogate
Plus ako dodas tome da ce mu plata bit sica. Ako nista da bude polu standardan igrac (recimo 3-4 godine)i da bude pozivan u repku ako nista za klupe nevidim kako moze to skupo za ozbiljan klub.. delac je placen 1.5 m € a plata 1 m funti nista nikad nije donio celziju e to je neka greska. A imat igraca za 2.5 m € (osteta i plata njegova za 3 godine) recimo 3-4 godine da ti bude standardan igrac nemoze bit puno ako taj tim nije zeljo za bogate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.