Nije tamo
Nego u Metropoli zna odigrat dobro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jedino objašnjenje zašto si ovako retardiran jeste da iza tvog profila stoji Ildin Torlak
Niste nas nikad u istoriji dobili tri puta, necete ni sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
A mi jedva cekamo da ih trehnemo treci put u nizu
![]()
![]()
Pa to je bas sportskiEvander je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:18Niste nas nikad u istoriji dobili tri puta, necete ni sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
![]()
![]()
Vjeruj, jedva cekamo tu utakmicu, zelja nam je sutra da se igra, ako ikako moze, da vam zabijemo zadnji ekser u mrtvacki kovceg.
Tako ste isto ama baš isto govorili nakon 5:2 ,isto ste pominjali nekakve eksere ma nema šta niste najavljivaliEvander je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:18Niste nas nikad u istoriji dobili tri puta, necete ni sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
![]()
![]()
Vjeruj, jedva cekamo tu utakmicu, zelja nam je sutra da se igra, ako ikako moze, da vam zabijemo zadnji ekser u mrtvacki kovceg.
Treće neće biti, nema Husa da Vas pogura...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
![]()
![]()
Tako smo govorili i kad je ne tako davno bilo 0:3 na Grbavici i kad smo titlulu mlatnuliSoulEclipsee je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:35Tako ste isto ama baš isto govorili nakon 5:2 ,isto ste pominjali nekakve eksere ma nema šta niste najavljivaliEvander je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:18Niste nas nikad u istoriji dobili tri puta, necete ni sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
![]()
![]()
Vjeruj, jedva cekamo tu utakmicu, zelja nam je sutra da se igra, ako ikako moze, da vam zabijemo zadnji ekser u mrtvacki kovceg."jedva čekamo ,sada smo u full sastavu "bla bla i hladan tuš ..Samo laganini aBd ja sam siguran da ćemo vas dobiti.
Smijemo li titulu najaviti?SoulEclipsee je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:52Jeste ali ste isto tako govorili prije 5 :2 i posle te utakmice pa vam se obilo o glavu posle..Samo vi najavljujte![]()
Red1946 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:41Treće neće biti, nema Husa da Vas pogura...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:08Al cuj mi trazili odgodu derbija
Kae strah nas
![]()
![]()
Sigurna pobjeda, jer nemate kvalitet, biće sve jasno poslije utakmice...
Obzirom na godine, sigurno se sječaš sezone 76/77. , kada smo vas sa 5:0 poslali Famosu, u drugu ligu Zapad exYu....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.