Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 14 okt 2020, 22:41

Ortega10 je napisao/la:
14 okt 2020, 22:39
" $. ?. Све % уз то $. За ? " / " $ & " $ $ се " " ¥ врате & 0:2.
$ $ & $ $ је " са ".
& се она $, ? је неважно. Јер ова " $ " " $ - " ".
Nije do mentaliteta, nego do Tumbakovićevih retardiranih izmjena i nepotrebnog eksperimentisanja...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 14 okt 2020, 22:44

& " ¥ " ? $ ".
У $ & " & " ", а $ у $ $ ? ".
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 okt 2020, 22:46

:kafa:
Riziko je napisao/la:
14 okt 2020, 22:44
& " ¥ " ? $ ".
У $ & " & " ", а $ у $ $ ? ".
Ne znam na sta konkretno mislis? Citavo prvo smo igrali extra,onda ko zna zbog cega umjesto Ristića ubacuje Mladenovića i mi primamo gol, zatim izbacujes stopera koji gospodari vazduhom i odmah primas gol na taj nacin,jer nisi uzeo skok.

Ne znam sta je nejasno, selektor im poklonio bod... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2020, 08:04

Turska je 20. reprezentacija kojoj je Mitrović postigao barem jedan gol. Spisak njegovih zrtvi:

- Francuska, Portugal, Hrvatska, Rusija, Turska, Ukrajina, Švajcarska, Austrija, Wales, Cipar, Rumunija, Litvanija, Gruzija, Crna Gora, Moldavija, Luxemburg, Paragvaj, Kina, Nigerija, Bolivija.

Fali mu samo gol da se izjednaci sa rekorderom Miloševićem, koji na svom kontu ima 37. reprezentativnih golova. Nadam se da ce ga nakon Škotske i prestići.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 15 okt 2020, 10:11

Imali smo mi većih napadača od Mitrovića, ali niko nije imao ni približan njuh za gol kao on. Fascinantne brojke.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2020, 10:32

Mali osvrt na ovu reprezentativnu akciju.

Na opste iznenadjenje velike vecine navijaca, Srbija je uspjela izbaciti Norvešku i to ne bilo kako, nego dominantnom igrom i samo je sreca nedostatak koncentracije srpskih igraca Norvezane spasilo ubjedjivog poraza u Oslu.

Nakon toga, klasika nas mentalitet. Igramo kuci sa na papiru slabijom ekipom. Opijeni pobjedom ulazimo nemotivisani u mec,sa nekim sarolikim sastavom koji vise nikada nece igrati zajedno i gubimo, iako smo evidento i taj mec bili bolji od protivnika. 

Vec sinoc smo se opet malo resetovali i dominirali u Turskoj, sa timom koji je manje vise (nedostajali Gudelj, Tadić i Kostić) projektovan za baraz sa Škotima. 
Veliku vecinu meca smo bili osjetno bolja ekipa, sto je za plod imalo i rez 0-2. Medjutim, pocinje opet neko nepotrebno eksperimenisanje sa izmjenama i primamo 2 gola i ispustano cistu pobjedu.

Na kraju, kad se podvuce crta, pozitivna ocjena. Vidljiv osjetan pomak prvenstveno u igri. Isprofilisalo se nekih 15-ak imena koji najozbiljnije konkurisu za startnih 11, sto odavno nije bio slucaj. 

- Na golu ce vjerovatno prednost imati Rajković.
- Trojka ispred: Kolarov-S.Mitrović-Milenković.
- 2 centralna vezna: Gudelj i Maksimović + Lukić
- po boku desno Lazović, a lijevo slatke muke kad se vrati Kostić, jer je debitant Ristić obje sada odigrao vise nego dobro.
- na poziciji 2 ofanzivna vezna po meni najveca dilema. Sergej i Đuričić su ozbiljno doveli u pitanju Tadićevu poziciju. Prvi je slican s njim po pitanju kreativnosti, ali ima neku posebnu dimenziju sa skok igrom i fizicki je jaci od Duce. Momak je rijesio Norvežane i sinoc bio najbolji igrav na terenu,postigao gol i iznudio penal.
Filip se pokazao kao neko ko je neophodan gore, jer ulazi u medjuprostor i moze da pravi dar mar svakoj odbrani, jer ima i brzinu i moze da iskoristi lopte od preostale 2-ce.
Vjerovatno ce se ipak ici sa Tadićem i Đuričićem, a SMS s klupe kao u Oslu.
- gore Mitar sigurica, za reprezentaciju je ipak dimenzija vise za sve ostale napadace. Prva izmjena vjerovatno cak Vlahović prije Jovića, jer je fizicki slicniji Mitru i moze se reci da mu je prirodna zamjena.

Sve u svemu, dobar osnov za mec sa Škotima, koji ce btw biti jako tezak, prvo sto imamo tu neku ulogu blagog favorita, prvenstveno jer igramo kuci, a i zbog toga sto su oni jedna kvalitetna i borbena ekipa.

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 15 okt 2020, 14:45

marconato je napisao/la:
14 okt 2020, 22:41

Nije do mentaliteta, nego do Tumbakovićevih retardiranih izmjena i nepotrebnog eksperimentisanja...
" $ се ? с ' '. ", " & ту 30 $. А управо ? " ". '. ;)
" " $.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2020, 14:55

Fora je sto mi pod Tumbakovićem ne igramo uopste jajarski, ali su nas sinoc kostale te pogresne izmjene. Cak i kad smo primili drugi gol, mi smo napadali i propustili 3-4 dobre sanse...

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 15 okt 2020, 17:11

На $ " ' ? ".
Не " на ".
Оно % јесте ? ? је $ ?, " " % " пар не " у ?. $ је -, & " " се $ $ нова ".
" " $.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 15 okt 2020, 17:41

Šta je fora sa Nastasićem, što on neće da igra?

Inače vjerovatno će ostati ovako sa 2wing beka igra, ali bi ja tu ubacio Sergeja nešto povučenije, a Tadić i Mitrović napad. Da budemo baš jaki u sredini, ovako su Maksimović i Gudelj/Luka baš ranjivi na presing. S tim da bi gurno Lazovića i Kostića ofanzivnije.
Sviđa mi se formacija, ali treba to još uigrati i utegnuti.

Maksimović mi je čudan u Napoliu solidan, ali u reprezentaciji se ne može povezati nikako. Sigurno bolji igrač od Mitrovića, koji uzgred rečeno igra dobro ovaj ciklus za reprezentaciju.

Škotsku moramo dobiti, da nakon 21 godinu vidimo EP. Teška grupa nas čeka, ali bolji nismo ni zaslužili.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2020, 18:12

Ortega10 je napisao/la:
15 okt 2020, 17:11
На $ " ' ? ".
Не " на ".
Оно % јесте ? ? је $ ?, " " % " пар не " у ?. $ је -, & " " се $ $ нова ".
Ne vidim zasto je to problem? Terzić ni u Zvezdi nije pokazivao neki extra potencijal, a na lijevim be/oku imamo Ristića. Sto se Pavlovića tice, imas nazad Milenkovića koji je s 23 vec masina i koji ce tek da napreduje. Imamo 15-ak igraca mladjih od 25 koji igraju ozbiljan fudbal, tako da nema zime..
Riziko je napisao/la:
15 okt 2020, 17:41
Šta je fora sa Nastasićem, što on neće da igra?
Bolje je pitanje zasto ne igra nikako za Shalke. On objektivno sada i nema mjesta u reprezentaciji...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 okt 2020, 20:36

Tadić na 103 odigrana meca za Ajax direktno ucestvovao u 103 gola. 57 golova i 46 asistencija :tokralju:

Đuričić opet pogodio za Sassuolo.

Mitar promasio i skrivio penal.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 okt 2020, 07:51

Danas pocinje CL. Prema mojoj evidenciji, u istoj ove sezone imamo 13 graca:

- Gudelj - Sevilla
- Sergej - Lazio
- Matić - United
- Aleksić - Basaksehir
- Jović - Real
- Tadić - Ajax
- Šaponjić - Atletico M.
- Grujić - Porto
- Ranđelović - Olympiakos
- Radonjić - Marseille
- Rajković -Lokomotiva M.
- Kolarov - Inter
- Stanković - Inter

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 okt 2020, 01:27

Đuručić vs Lukić:

Gol + asist. : gol.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 okt 2020, 18:35

Despotović pogodio u pobjedi nad Zenitom, Tadić se upisao u spektakularnoj pobjedi nad Venlom od 13-0.. :wtf: :crazy:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 okt 2020, 10:51

to je 5. gol Despotovića ove sezone.

Milenković sinoć pogodio za Fiorentinu protiv Udina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 okt 2020, 17:15

Paunović s Readingom ima skor od 7-1-0, uz gol razliku 15:3. Drugoplasiranom Swanseau bjeze 7 bodova :kafa: :salut:

Tadić izbio na 3. mjesto Ajaxovih strijelaca u LŠ svih vremena.

1. Litmanen - 20
2. Kluivert - 9
3. Tadić - 7

Grujić sinoc debitovao za Porto.

Ivan ilić pogodio u kupu za Veronu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2020, 00:59

Od mlađeg Ilića bi moglo nešto biti, izgleda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 nov 2020, 16:43

Đuričić ima koronu, upitan za Škote :damn:

Sergej danas majstorski pogodio iz slobodnjaka, a ni Lukić mu nije ostao duzan, jer je postigao svoj drugi gol ove sezone.

Juce se Tadić i Despotović upisali u strijelce, a u cetvrtak u LE Joveljić i Gaćinović.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 nov 2020, 09:18

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.