Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Jbg, Lewa to iskustvom rijesio. Diskutabilan crveni al nema se sta zamjerit Anelu kako god.
Cist crveni mali je zelen hvala lp
Mislis Dzeko iskustvom.Ozymandias je napisao/la: ↑15 okt 2020, 09:55Jbg, Lewa to iskustvom rijesio. Diskutabilan crveni al nema se sta zamjerit Anelu kako god.
@igrajlopte 🐦
- Ozymandias
- Kontakt:
Obojica, samo je jedan od njih hinjski znao kad i kako se bacit na travu.ReX je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:05Mislis Dzeko iskustvom.Ozymandias je napisao/la: ↑15 okt 2020, 09:55Jbg, Lewa to iskustvom rijesio. Diskutabilan crveni al nema se sta zamjerit Anelu kako god.
Realan sam maximum ... Holandski komentatori su isto rekli da nije crveni...Faul je bio a crveni NEE..
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
e ako su Holandjani rekli...adal je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:10Realan sam maximum ... Holandski komentatori su isto rekli da nije crveni...Faul je bio a crveni NEE..

tz tz tz tz tz tz
Nekolicina je mišljenja da je crveni karton prestrogo dosuđen, a takvo mišljenje dijeli i direktor Canal+Sport Michał Kołodziejczyk.
- Posljednja promjena pravila je jednostavna, svaki faul na Lewandowskom u dresu Poljske je crveni karton, a osim toga nije bilo nijednog drugog razloga za isključenje, napisao je Kołodziejczyk na Twitteru.
Njegovo mišljenje dijeli i Jacek Kurowski, sportski novinar sa poljske televizije koji je mišljenja da je crveni karton prestrogo dosuđen.
- Crveni karton? Mislim da je prestrogo i da je sudija malo požurio, napisao je Kurowski.
Jedini koji se slaže sa odlukom sudije Craiga Pawsona iz Engleske je njegov kolega Łukasz Rogowski koji je napisao na Twitteru da je crveni karton potpuno opravdan.
- Ako je sudija već dosudio prekršaj, crveni karton je obavezan. Lewandowski je bio u stopostotnoj šansi za postizanje gola, lopta je bila u njegovoj kontroli, išao je prema golu i ispred njega je bio samo golman, napisao je Rogowski.
- Posljednja promjena pravila je jednostavna, svaki faul na Lewandowskom u dresu Poljske je crveni karton, a osim toga nije bilo nijednog drugog razloga za isključenje, napisao je Kołodziejczyk na Twitteru.
Njegovo mišljenje dijeli i Jacek Kurowski, sportski novinar sa poljske televizije koji je mišljenja da je crveni karton prestrogo dosuđen.
- Crveni karton? Mislim da je prestrogo i da je sudija malo požurio, napisao je Kurowski.
Jedini koji se slaže sa odlukom sudije Craiga Pawsona iz Engleske je njegov kolega Łukasz Rogowski koji je napisao na Twitteru da je crveni karton potpuno opravdan.
- Ako je sudija već dosudio prekršaj, crveni karton je obavezan. Lewandowski je bio u stopostotnoj šansi za postizanje gola, lopta je bila u njegovoj kontroli, išao je prema golu i ispred njega je bio samo golman, napisao je Rogowski.
Joj sto se bolan pravdas i trazis neke "dokaze" za pokazati nekom trollu.. Zar nisi do sada upratio ko je normalan ko troll.
Naravno da nije bio crveni karton (jer nije bio zadnji igrac). To svi znamo, ali sta je tu je. Ne moze se ispraviti.
Najvise boli ona nonsalantnost Dzeke i da je glavni krivac. Umjesto da se kapiten izvine i kaze ja sam izgubio loptu, mora ovaj da to radi koji je drugu utakmicu tu.
Naravno da nije bio crveni karton (jer nije bio zadnji igrac). To svi znamo, ali sta je tu je. Ne moze se ispraviti.
Najvise boli ona nonsalantnost Dzeke i da je glavni krivac. Umjesto da se kapiten izvine i kaze ja sam izgubio loptu, mora ovaj da to radi koji je drugu utakmicu tu.
@igrajlopte 🐦
- AlainProst
- Kontakt:
- AlainProst
- Kontakt:
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- Beduin
- Kontakt:
Ovdje je sve receno. Druga je stvar sto nam tesko pada crveni karton i raspad sistema nakon toga, ali zivot ide dalje.
Da je bilo na suprotnoj strani i nad Dzekom npr. dosudjen faul i zuti karton, svi bismo ovdje plakali da je zadnji igrac napravio faul i sprijecio 100% sansu, treba biti realan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rex u pravu si , bas radi ovakvog sudjenja na zadnjem svijeskom nije bio nijedan englez....ReX je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:26Joj sto se bolan pravdas i trazis neke "dokaze" za pokazati nekom trollu.. Zar nisi do sada upratio ko je normalan ko troll.
Jock, bilo je još 9 igrača iza njega, nije bio zadnji.
Elementi za crveni karton postoje. I to sva rasprava završava.
Elementi za crveni karton postoje. I to sva rasprava završava.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Prvi put vidjeno da se jedan igrac ili trener izvine iako nije kriv, da li se radi u reprezentativnom fudbalu ili klubovima. Toliko puno se utakmica odigrano, toliko puno igraca i trenera, i prvi put vidimo da neko kaze izvini mogao sam bolje, a jos nije kriv. To je razlika izmedju BiH i zapada. Samokriticnost, da evauliras svoj ucinak, to kod nas ne postoji, odma tu dolazi neki defanzivni mehaniziam i opravdavanja.
„Kapiten“ pravi primjer. Ni da pomisli priznati svoju gresku kod crvenog.Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:54Prvi put vidjeno da se jedan igrac ili trener izvine iako nije kriv, da li se radi u reprezentativnom fudbalu ili klubovima. Toliko puno se utakmica odigrano, toliko puno igraca i trenera, i prvi put vidimo da neko kaze izvini mogao sam bolje, a jos nije kriv. To je razlika izmedju BiH i zapada. Samokriticnost, da evauliras svoj ucinak, to kod nas ne postoji, odma tu dolazi neki defanzivni mehaniziam i opravdavanja.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tristan10 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:54Prvi put vidjeno da se jedan igrac ili trener izvine iako nije kriv, da li se radi u reprezentativnom fudbalu ili klubovima. Toliko puno se utakmica odigrano, toliko puno igraca i trenera, i prvi put vidimo da neko kaze izvini mogao sam bolje, a jos nije kriv. To je razlika izmedju BiH i zapada. Samokriticnost, da evauliras svoj ucinak, to kod nas ne postoji, odma tu dolazi neki defanzivni mehaniziam i opravdavanja.

Strasno kako forumasi komentarisu situacije u zavisnosti od simpatija prema igracu. Objektivnost nula bodova.
Ali polako. Mali je jos uvijek simpa, pogotovo zbog odluke da igra za nas. Ubrzo ce i on biti kloc i nemac pojma.
Ali polako. Mali je jos uvijek simpa, pogotovo zbog odluke da igra za nas. Ubrzo ce i on biti kloc i nemac pojma.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
@Jack
Svaka cast. Vrlo se dobro razumijes u fudbalska pravila ako si ozbiljan sa tom konstatacijom, medjutim vidim da si ironican i okej je. S jednim cu se sloziti s tobom, elementi postoje ali to je ko da kazes da za svaki malo jaci prekrsaj postoje elementi crvenog kartona i slicno. Like wtf.
Proguglaj malo sta znaci taj pojam u fudbalskom zargonu "zadnji igrac" i pogledaj snimak opet. Hint, prati sve bekove u odbrani osim Anela, pogotovo Sinisu i njegovo kretanje odnosno gdje stoji.
Crveni karton nije bio ali ovakve situacije se znaju svirati za crvenog jer sto ti govoris zbog elemenata neki, i to je donekle razumljivo. Govoreci s druge strane da je crveni karton cist je cist idiotizam i troll.
Svaka cast. Vrlo se dobro razumijes u fudbalska pravila ako si ozbiljan sa tom konstatacijom, medjutim vidim da si ironican i okej je. S jednim cu se sloziti s tobom, elementi postoje ali to je ko da kazes da za svaki malo jaci prekrsaj postoje elementi crvenog kartona i slicno. Like wtf.
Proguglaj malo sta znaci taj pojam u fudbalskom zargonu "zadnji igrac" i pogledaj snimak opet. Hint, prati sve bekove u odbrani osim Anela, pogotovo Sinisu i njegovo kretanje odnosno gdje stoji.

Crveni karton nije bio ali ovakve situacije se znaju svirati za crvenog jer sto ti govoris zbog elemenata neki, i to je donekle razumljivo. Govoreci s druge strane da je crveni karton cist je cist idiotizam i troll.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.