Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
@igrajlopte 🐦
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije za crveni, glavu gore momčino. Do isključenja bio odličan.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne znam, meni se ucinilo da je Sanicanin bio dovoljno blizu da ne bude crveni. U svakom slucaju, ne daj se mali, nije do tebe.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma hajde, sad znas kako je i crveni za repku dobiti. Nije do njega, Džeko ga uvalio. Glavu gore momčino.
-
- Kontakt:
Put je trnovit,svasta valja proc..
Glavu gore djecace.
Glavu gore djecace.
-
- Kontakt:
Krene ovako i kad nisi kriv, poslje ćeš dobijat kad nekog ošamaris poput Spahe 

Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:13Ovaj momak je buducnost, ako zapne na transferu licno cu mu pomoci i odvesti ga u Seriu A i povezat s cijenjenim ljudima u evropskom fudbalu.

Anel je drugi najmlađi stoper koji je debitovao za A tim, samo je Boris Pandža bio mlađi od njeg kad je 2007. godine zaigrao sa 20 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uvalise momka ni krivog ni duznog, samo da bi se savez opravdao da kao nesto radi povodom pridobijanja igraca.
Denis je odigrao finu utakmicu protiv Holandije i dobio na samopouzdanju, ako je Sanicanin poceo 3 ne vidim zasto on nije mogao u pocetnu protiv Poljske. Izgleda dosta sigurniji i igra u jacoj ligi od Ahmedove.
Dusan je toliko izmjeso igraca u ovom cirkusu da ni on sam nezna koja mu je najjaca postava.
Zamisli kad bi Petkovic uvalio Becira u ovako vaznim utakmicama...nikad
Denis je odigrao finu utakmicu protiv Holandije i dobio na samopouzdanju, ako je Sanicanin poceo 3 ne vidim zasto on nije mogao u pocetnu protiv Poljske. Izgleda dosta sigurniji i igra u jacoj ligi od Ahmedove.
Dusan je toliko izmjeso igraca u ovom cirkusu da ni on sam nezna koja mu je najjaca postava.
Cak i dalje ljevog beka gura na stopera umjesto becira. Da je jedan od nasi stopera odradio tekmu nako kao becir protiv hrvatske u prijateljskoj forumssi bi ga razapeli.harixs je napisao/la: ↑15 okt 2020, 01:52Uvalise momka ni krivog ni duznog, samo da bi se savez opravdao da kao nesto radi povodom pridobijanja igraca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Momak se sinoć odmah izvinuo naciji i navijačima
"Izvinjavam se svima
Nisam htjeo da se ovo desi,ipak ako nije crveni karton !"
"Izvinjavam se svima
Nisam htjeo da se ovo desi,ipak ako nije crveni karton !"
Rodjeni su pitarske picke!
- DonerKebab
- Kontakt:

Kad ce se djeko izvinut radi 6 godina nerada?
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Neće nikad imo je finih i dobrih momenata ali je imo i utakmica losih boze sacuvaj
Rodjeni su pitarske picke!
Anel je fino dijete vaspitano i jako emocionalno .... Znam da mu je tesko palo kao i nama svima... Jutros sam 10x pregledo snimak ma nigdje veze za crveni ali eto sta je tu je ... Anele nastavi sa igrama bice dana za megdana.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- AlainProst
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Momak je pokusao izvuci maksimum iz situacije vidi se inteligencija ali sudija je takav jest crveni ali da nije napravio dobili bi gol i isto bi bilo. Ima sudija koji bi mozda pokazali zuti , ali generlano crveni jeste. Momak je buducnost repke i ima kvalitet a to nama i treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.