NK Zvijezda Gradačac

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 dec 2010, 10:54

Vraća nam se i Mussa Diabang sa pozajmice iz Hadžića.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 dec 2010, 11:14

husein veličanstveni je napisao/la:Jahić Sanel :-)
seven je napisao/la:Neko reče da bi mogao biti Joca Stokić
husein veličanstveni je napisao/la:Vraća nam se i Mussa Diabang sa pozajmice iz Hadžića.

koliko je ovo tačno za j.sanela ili j.stokića... i kakvi su to igrači gdje su igrali... pa zar je musa još kod nas, ugovormo vezan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2010, 11:19

emir_dj je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Vraća nam se i Mussa Diabang sa pozajmice iz Hadžića.

koliko je ovo tačno za j.sanela ili j.stokića... i kakvi su to igrači gdje su igrali... pa zar je musa još kod nas, ugovormo vezan...
ovo za sanela jahica je sigurno tacno provjereno kaze ostavlja sve u grckoj i dolazi u zvijzdu :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 dec 2010, 11:28

emir_dj je napisao/la:

Za Sanela Jahića je šala. A Musa je ugovorom vezan za zvijezdu do juna mjeseca naredne godine. Nisam ni ja to znao, već mi je rekao čovjek iz Hadžića koji je danas u sudu izvadio za Musu uvjerenje o nekažnjavanju. Mussa još uvijek ima prijavljeno mjesto boravka u Gradačcu.
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 16 dec 2010, 13:01

Sve je ovo "šuplja". Nije još ni počeo prelazni rok. Svi oni polaze od cifre 50.000 KM a u februaru dođu na 15-20.000 KM.

italia sport
Kontakt:

Post Postao/la italia sport » 16 dec 2010, 16:46

ako je Stokic u pitanju onda je to pravo pojacanje,on je bio jedan od najbolji igraca modrice maksime dok je igrala jos u premijer ligi...

don_dragons
Kontakt:

Post Postao/la don_dragons » 16 dec 2010, 18:28

Jović: Cilj Zvijezde je gornji dio tabele

Bivši trener Zrinjskog, Dragan Jović nedavno je na klupi gradačačke Zvijezde nakon niza loših rezultata zamjenio Zorana Ćurguza.

Da su u upravi gradačačkog premijerligaša dosta ambiciozni pokazuje imenovanje Dragana Jovića za šefa stručnog štaba sa kojim u narednom dijelu sezone imaju velike ambicije, što je prema Jovićevim riječima i prevagnulo prilikom dolaska na mjesto trenera.

Nakon kraja prvog dijela sezone, ljudi iz Zvijezde su me kontaktirali, našli smo se u Travniku, obavili jedan konkretan razgovor i kada sam vidio da u Zvijezdi imaju velike ambicije, a uz to su pokazali ozbiljnost i želju da vodim njihov tim, dileme više nije bilo i potpisao sam ugovor, govori Dragan Jović za Sportin.ba.

Kako ističe, dobro poznaje igrački kadar sa kojim trenutno raspolaže ekipa Zvijezde ali će pojačanja biti neminovna.

Zvijezda ima nekoliko zaista dobrih igrača, imaju fin tim, prošle sezone pobjedili su Zrinjski u Mostaru kada sam ja bio trener i dobro sam upoznat sa kvalitetama ovog tima. Ipak, nakon niza dobrih rezultata, sredinom prvog dijela prvenstva, ekipa je upala u jednu krizu i sada je cilj što prije izvući se iz nje. Trebat će nam nekoliko pojačanja sa kojima bi mogli računati na dobre rezultate u nastavku sezone.

Iako su ambicije čelnika gradačačkg tima prije početka tekuće sezone bile plasman u Evropu, sada je o tome teško govoriti s obzirom da se Zmajevi nalaze tek na 12. mjestu sa devet bodova zaostatka za trećim mjestom koje vodi u Evropi. Jović, ipak, misli da još ništa nije gotovo.

Teško je sada očekivati previše ali ostalo je da se igra čitava polusezona, sigurno je da će biti promjena u gornjem dijelu tabele, naš cilj je što prrije dođi među prvih 6-7 ekipa a onda iz drugog plana pokušati napraviti nešto više.

Zvijezda će sa pripremama za proljetni dio sezone početi 10. januara a one bi kao do sada trebale biti obavljene u Makarskoj gdje ih očekuju najbolji uslovi.

U Makarskoj su izgrađeni novi tereni i tamo imamo sve što nam treba. Međutim, iako pripreme počinju tek u januaru, igrači neće odmarati, dobili su individalni program rada tokom ove pauze tako da želim da budu aktivni i ne bih volio da nespremni dočekaju početak priprema, kazao je Dragan Jović na kraju razgovora za naš portal.
"samo za tebe znam"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 dec 2010, 18:38

Sa Jocom sam dobar.Trenutno je kod kuce u Slatini.Igrao je u prvom dijelu sezone u Madjarskoj.Vidio sam ga neki dan ali nisam ga nista po tom pitanju pitao.Vidjecu ga u subotu pa cu ga pitat,mada on ne zeli pricat o tome.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 dec 2010, 20:40

seven je napisao/la:Sinoć sam vidio ugovor na kojem je potpis Cvitkušića i novog igrača Zvijezde potpisanog sa inicijalima J.S.
Pa ako si vidio da je potpisan ugovor,zasto niko iz kluba to nije objavio.Nesto mi to malo cudno.Al eto vec smo navikli da se kod nas igraci dovode ko grom iz vedra neba.Uvijek se u prelaznim rokovima spominju jedna imena a na kraju dođu igrači na koje niko nije ni pomislio.
Sto se tice samog Stokica, radi se o jako dobrom polivalentnom igracu koji moze igrati na vise mjesta u ekipi.Znam da je u Modrici igrao i lijevo i desno krilo,u veznom redu odmah iza isturenog spica ili samog napadaca.Ima jak sut i dobar je u skoku.U svakom slucaju klasa je za Djorica i Sesta.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 19 dec 2010, 13:55

Čuo sam da je Jović zabranio da se dovode igrači dok on ne dođe u Gradačac (samo što ovo ne paše cvijišu, jer mu je ovaj tako dohako) i da se igrač može dovesti samo ako ga on vidi i kaže svoje mišljenje o njemu. U srijedu bi trebao doći jedan dobar igrač (dobio je Jovićev blagoslov) da stavi svoj potpis na ugovor. Iz razumljivih razloga ne mogu reći o kojem se igraču radi, osim što je stvarno dobar i da je rasturao našu desnu stranu kada je igrao jesenas protiv nas. Igra za ekipu koju smo mi jedva pobijedili.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 19 dec 2010, 14:56

koja je to ekipa..!!!

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 19 dec 2010, 15:34

Ima jedan igrac,on ce sigurno doci iz jednog tima kojem ne smijem reci ime, a ne smijem ni igracevo ime reci.Tu su jos 2 igraca kojima isto ne smijem reci ime iz klubova,mi smo s njima igrali,ali ne smijem im reci ime.I spominje se jos jedan,ali ni njegovo ime ne smijem reci.
Smijesni ste vise s time.Kad saznate ime,lijepo ga velikim slovima napisete i cica mica gotova prica.Ovako se samo blamirate

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 dec 2010, 16:15

Sve ekipe koje smo dobili je bilo jedva,zanima me samo koji je to igracina iz Drine,Leotara ili Travnika.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 dec 2010, 17:47

OGNJEN ĐELMIĆ (FK Drina Zvornik)
Szona 2010/11: 14 utakmica; 2 gola; 1 asistencija
Pozicija:desni vezni
Rođen 1988,visina 173 cm,tezina 68 kg
Nacinalnost:Srbija
Bivsi klubovi:Rad Beograd,Laktasi
Radi se o jako brzom igracu,ako ga se sjecate ljetos u dresu Drine sta nam je radio po toj desnoj strani.Treba reci da je ljetos bio na probi u Zelji ali nije zadovoljio apetite Osima.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 dec 2010, 19:57

Bosanski zmaj je napisao/la:OGNJEN ĐELMIĆ (FK Drina Zvornik)
Szona 2010/11: 14 utakmica; 2 gola; 1 asistencija
Pozicija:desni vezni
Rođen 1988,visina 173 cm,tezina 68 kg
Nacinalnost:Srbija
Bivsi klubovi:Rad Beograd,Laktasi
Radi se o jako brzom igracu,ako ga se sjecate ljetos u dresu Drine sta nam je radio po toj desnoj strani.Treba reci da je ljetos bio na probi u Zelji ali nije zadovoljio apetite Osima.
prolazio je nama po boku jer tada je tu trebao da zatvara Vedo, a taj se nije baš snalazio , sumnjam da je ikome Đelmić više prolazio osim nama

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 dec 2010, 20:07

Rekao sam da cu provjerit za Stokica.Jocu nisam vidio ali sam dobio informaciju da su Cvitkusic i Durgut prije dva,tri dana sa Jocom razgovarali i kako stvari stoje mogao bi potpisati za Zvijezdu.Ove informacije su tacne i sada je stvar dogovora oko uslova.Ne znam kako stvari stoje oko statusa Joce sa klubom iz Madjarske,al se nadam da cu ubrzo saznati detalje.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 19 dec 2010, 21:44

seven je napisao/la:Ko će znati, ćirilična su slova, sad može biti da je J.C tako da.... to sam slučajno vidio preko ramena kod Cvitkušića u ruci
latinično J.S. Javier Saviola(Benfica)
ćirilično J.C. Joe Cole(Liverpool)
hahaha...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 dec 2010, 23:14

skituljac je napisao/la:Ima jedan igrac,on ce sigurno doci iz jednog tima kojem ne smijem reci ime, a ne smijem ni igracevo ime reci.Tu su jos 2 igraca kojima isto ne smijem reci ime iz klubova,mi smo s njima igrali,ali ne smijem im reci ime.I spominje se jos jedan,ali ni njegovo ime ne smijem reci.
Smijesni ste vise s time.Kad saznate ime,lijepo ga velikim slovima napisete i cica mica gotova prica.Ovako se samo blamirate
A smijul' reć ime? :mrgreen:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 dec 2010, 11:44

Feđa Dudić, Ognjen Đelmić, Tarik Okanović, Sabit Alimanović, Ilija Prodanović, Almir Halilović :?: :?: :?: Možda je stvarnost a možda su i želje. :roll: :roll:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.