Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
i dzeko je otisao za klikere iz nase lige:-)Drape je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:45On nije imao mjesto u Sarajevu, kakva je to liga u kojoj je dobar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:43Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišu![]()
Ma nema napadanja od strane realista - fakt je da nije odigrao bas na zavidnom nivou. Plus, nikad se ne sudi po samo jednoj utakmici, pogotovo mladim momcima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:48Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Stipu specijalne pitarske jedinice za veličanje Tatara, Kovačevića i pljuvanje dijaspore. To je taj nivo, dogovaraju se po forumuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:44Gazibegović je bio solidan, jedan od boljih na terenu.
Takvo argumentovanje da je ovaj ovo, onaj ono je samo vrsta projekcije.

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 14 okt 2020, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
ma dobar malac, pusti sta asd prica:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:48Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
hasic je dobar, vidi se da dijete zna igrati ali ja da sam mu jucer bio trener, letio bi mi vani u 30. min. kao onaj svabo iz leverkuzena:-)
onilika doza kurchenja je nevidjena u nasim okvirima:-)
- feniksptica
- Kontakt:
Al zato ode u Slovan i igra..Drape je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:45On nije imao mjesto u Sarajevu, kakva je to liga u kojoj je dobar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:43Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišu![]()
Imo je nesrecu, malo poteskog trenera. Onda ga se baci u vatru na derbiju, tu malo odigro lose. Mozes posle bit Messi al ako si zajebo derbi za anse navijace nema oprosta.
Definitivno igrac koji ce karijeru gradit postepeno i samo vise i vise napredovat ( nesto tipa Cimirot ). Mustafic je neko ko je radom dosao do svega i niko ga nije gurao. Slicno kao i Djokanovic. Za takve igrace treba neko da ih progura a ne za razne antitalente
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Napadaju ga jer vide da će narednih deset godina bit u reprezentaciji, on je najveća opasnost.babino je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:51ma dobar malac, pusti sta asd prica:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:48Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
hasic je dobar, vidi se da dijete zna igrati ali ja da sam mu jucer bio trener, letio bi mi vani u 30. min. kao onaj svabo iz leverkuzena:-)
onilika doza kurchenja je nevidjena u nasim okvirima:-)

Taraba za akademce.
Evo gledao sam reprizu. Ovaj mali Bradonjic je interesantan, nizak, dosta brz i zna preci igraca. Valjda bude nesto od njega. Treba nam ovakav igrac
Hasic, Demirovic i Besim dobri. Ovaj Maric isto nije los bio.
Hasic, Demirovic i Besim dobri. Ovaj Maric isto nije los bio.
Hasić je bio najlošiji igrač na terenu uz Gazibegovića, ne znam koju si utakmicu gledao.
-
- Kontakt:
Danas sam pogledao snimak i tog Hasica. Ima slifa, al i previse mahalskog nogometa. Kako i hoce li ga oduciti u Turskoj od toga, pitanje je. Al zbog onih osobina se u seniorskom nogometu propada.
I, kazu vec sada u prvu ga A selekcije daj. Samo zbog njega bi primali gol ili dva po utakmici ...
I, kazu vec sada u prvu ga A selekcije daj. Samo zbog njega bi primali gol ili dva po utakmici ...
Rokoke sto lazes?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako je neiskusan kad je zacementiran u prvu postavu Leverkusena i već ima nekoliko Bundesligaških nastupaASD je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:41Treba, ali Nmecha nije taj tip. On je igrač koji puno luta po terenu. Takva mu uloga odgovara.
Inače. Jeste primijetili kako lako švapski trener izbaci igrača Leverkusena. Momčić je već sad bolji od većine i ima najveći krajnji domet ali je rođen 2003. godine i poprilično neiskusan za jedan onakav meč.

Tako ti je to, par puta zarolaš loptu i creme de la creme foruma odmah počne onanisati. 

- ASD
- Kontakt:
Tako što je igrao samo par mečeva u seniorskom fudbalu. I to uglavnom u klubu, u ovoj repci možda jedan meč imao. Pogubio se skroz.kovacic je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:35Kako je neiskusan kad je zacementiran u prvu postavu Leverkusena i već ima nekoliko Bundesligaških nastupaASD je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:41Treba, ali Nmecha nije taj tip. On je igrač koji puno luta po terenu. Takva mu uloga odgovara.
Inače. Jeste primijetili kako lako švapski trener izbaci igrača Leverkusena. Momčić je već sad bolji od većine i ima najveći krajnji domet ali je rođen 2003. godine i poprilično neiskusan za jedan onakav meč.![]()
Ima ukupno 10 mečeva u seniorskom fudbalu mislim.
Kolege imaju mahom preko 50.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 okt 2020, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Moj kiks onda. Stvarno nisam primijetio.
Ne kontas buraz on je njemac

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sinanovi izvori kazu da je Starcevic bivsi. Amin ako je tako.
Ali valja opet iz predzadnjeg sesira ici u kvalifikacije.
Uvezes jedan dobar ciklus, popravis ranking drasticno, da bi samo u iducem ciklusu ga us*o jos vise...
Zivio nacionalni ljuc i nek je samo po stranackoj liniji i po nacionalnosti. Ionako smo mi cirkus drzava, pa sto bi bili nesto vise od cirkus reprezentacije. Sta ima veze sto je domaci fudbal dno dana i sto su reprezentacije kante za nabijanje. Bitno je da nova zgrada saveza nikla od para iz Brazila!
Ali valja opet iz predzadnjeg sesira ici u kvalifikacije.

Zivio nacionalni ljuc i nek je samo po stranackoj liniji i po nacionalnosti. Ionako smo mi cirkus drzava, pa sto bi bili nesto vise od cirkus reprezentacije. Sta ima veze sto je domaci fudbal dno dana i sto su reprezentacije kante za nabijanje. Bitno je da nova zgrada saveza nikla od para iz Brazila!

@igrajlopte 🐦