FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 17 dec 2010, 18:54

+19drina45+ je napisao/la:е па " ",$ " се ? $ ? те групе,' $ " " група " $ % на & " ",? $,? " ?,па & јесу ? то " " су $ у " ? " " су ? у $ $? :)
Па ? је ?-?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 dec 2010, 18:57

Box šta ovaj veli,pošto nisam u ZV nisam dovoljno upućen iako čitam većinu sportskih listova iz Srbije,o eventualnom odlasku Vojvode u Borac?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 19:04

Ma ja bgm mislim da je to neki supljak,ne verujem da ce se Borac uopste hteti resiti Jagodica sada kada je na pola puta od jesenje titule i kada dobro igraju.

p.s.Citam danas da je Drina u najmanjim dugovima od svih PL klubova koji dolaze iz RS,Borac najvise oko 2.mil,pa Leotar i Slavija po 300000 i onda Rudar i Drina ne znam tacno koliko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 dec 2010, 19:04

Devil je napisao/la:Ma ja bgm mislim da je to neki supljak,ne verujem da ce se Borac uopste hteti resiti Jagodica sada kada je na pola puta od jesenje titule i kada dobro igraju.

p.s.Citam danas da je Drina u najmanjim dugovima od svih PL klubova koji dolaze iz RS,Borac najvise oko 2.mil,pa Leotar i Slavija po 300000 i onda Rudar i Drina ne znam tacno koliko.
Devil pričamo o Borcu iz Čačka :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 19:09

drinin vuk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ma ja bgm mislim da je to neki supljak,ne verujem da ce se Borac uopste hteti resiti Jagodica sada kada je na pola puta od jesenje titule i kada dobro igraju.

Devil pričamo o Borcu iz Čačka :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
A pa tako recite,Borac ovo,Borac ono,nigde da napisete da su "Zebre" u pitanju,ja budala kontam sto ovi hoce da se rese Jagodica. :lol:
E onda je ovo druga prica,ali 70% sanse su da ce Simo Krunic da preuzme Borac C.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 dec 2010, 19:11

Devil pošto si ti odlično upućen u JSL,msm da je to sa Borcem,bez obzira što je možda i patka u vezi dovodjenja Vojvode moglo biti i donekle realno,koliko znam njima ne ide nikako,a Kostić želi rezultate? Inače Simo je odbio Čuku,koliko znam ,pa možda ipak on bude prvi izbor? Devil inače što se tih dugovanja tiče je li se radi u dinarskoj vrijednosti?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 19:35

drinin vuk je napisao/la:Devil pošto si ti odlično upućen u JSL,msm da je to sa Borcem,bez obzira što je možda i patka u vezi dovodjenja Vojvode moglo biti i donekle realno,koliko znam njima ne ide nikako,a Kostić želi rezultate? Inače Simo je odbio Čuku,koliko znam ,pa možda ipak on bude prvi izbor? Devil inače što se tih dugovanja tiče je li se radi u dinarskoj vrijednosti?
Kostic svakako zeli rezultate,njemu novac nije problem nikako i nece zaliti da dovede nekog trenera koji bi mogao da donese rezultat.E sada da sam ja na Kosticevom mestu ja bih ipak pre doveo Krunica nego Vojvodica,iz prostog razloga sto Krunic itekako dobro zna ove igrace,dosta bolje nego Vojvodic.Borac ima jednu kvalitetnu ekipu koja bi se mogla i rasuti na leto.Stojcev je veoma trazen igrac i verovatno ide u inostranstvo,Kamberovic ce 90% ici,mada ostajati u Partizanu verovatno nece,otici ce i Washintgton nazad u Partizan,ali i on ce prvim letom iz njega jer lik ne zasluzuje da igra ni u drugoj Srbijanskoj. :roll: ,zatim legenda ovoga kluba i jedan od najboljih igraca Dmitrovic konacno ide u penziju...dakle otici ce pa fakticki okosnica od ekipe,i onda ti moras od ovih igraca da pravis neku ekipu,i mislim da bi se Krunic tu bolje snasao.

Ovo za dugovanja je u KM. ;)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 17 dec 2010, 20:07

drinin vuk je napisao/la:Box šta ovaj veli,pošto nisam u ZV nisam dovoljno upućen iako čitam većinu sportskih listova iz Srbije,o eventualnom odlasku Vojvode u Borac?
Ma nema od toga ništa, bar do sada se nije žalio na gostoprimstvo, i nije ništa govorio da hoće da ide

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 17 dec 2010, 21:22

zvornicki klan je napisao/la:па зна ? се " - ? $ ",јер " $ је " ? је наравно " " $ & " &? ? је ово ? " &?
i ja sam čuo za ovu vjest i to od momka koji vodi jedan srbijanski portal,raspitao sam se malo i po onome što sam čuo Vojvoda sigurno ostaje do kraja sezone.Istina je da je bilo par zainteresovanih klubova,čak i neki inostrani,al bilo je i nekoliko premijerligaša,na svu sreću Vojvoda ostaje,jedino ako mu neko ne ponudi fantastičnu platu :lol: ,mada msm da novac ovoga puta nije bio presudan,jer je sigurno da bi Vojvoda od stranaca dobio daleko veće pare.....

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 17 dec 2010, 21:35

samo se nadam da se ne radi o inostranom klubu iz druge lige jermenije ili estonije? :D :D ,već me zanima jel tačno to da je onaj mali Stevanović iz Vojvodine nekada igrao u Drini?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 17 dec 2010, 21:41

ofanziva23 je napisao/la:samo se nadam da se ne radi o inostranom klubu iz druge lige jermenije ili estonije? :D :D ,već me zanima jel tačno to da je onaj mali Stevanović iz Vojvodine nekada igrao u Drini?
ma jok kakva Estonija :D ,a Miroslav Stevanović je drinino djete,igrao par puta i za kadetsku reprezentaciju,igrao za Drinu kasnije prešao u Vošu,pa bio na probi u Borcu,pa sad opet je u Voši,eh kad bi nam ga Voša pozajmila u šta čisto sumnjam jer msm da će ga Milinković daleko više koristiti,a nama bi dobro došao :lol:

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 17 dec 2010, 21:45

ma pogledam nekad Vošu,kad ne odem na JNA,moram priznat da nisam bio siguran jel on borčevo dete ili nečije drugo,tako da me zanimalo ;) ,jbg on u Voši dobija retko šansu,al msm da će na proleće dobijati možda i veću jer se priča o odlascima nekih bitnih igrača u vezi tako da bi možda Milinković mogao ukazati i njemu priliku,nije isključeno jer on voli ukazivat šansu mladima....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 dec 2010, 11:44

Devil je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Devil pošto si ti odlično upućen u JSL,msm da je to sa Borcem,bez obzira što je možda i patka u vezi dovodjenja Vojvode moglo biti i donekle realno,koliko znam njima ne ide nikako,a Kostić želi rezultate? Inače Simo je odbio Čuku,koliko znam ,pa možda ipak on bude prvi izbor? Devil inače što se tih dugovanja tiče je li se radi u dinarskoj vrijednosti?
Kostic svakako zeli rezultate,njemu novac nije problem nikako i nece zaliti da dovede nekog trenera koji bi mogao da donese rezultat.E sada da sam ja na Kosticevom mestu ja bih ipak pre doveo Krunica nego Vojvodica,iz prostog razloga sto Krunic itekako dobro zna ove igrace,dosta bolje nego Vojvodic.Borac ima jednu kvalitetnu ekipu koja bi se mogla i rasuti na leto.Stojcev je veoma trazen igrac i verovatno ide u inostranstvo,Kamberovic ce 90% ici,mada ostajati u Partizanu verovatno nece,otici ce i Washintgton nazad u Partizan,ali i on ce prvim letom iz njega jer lik ne zasluzuje da igra ni u drugoj Srbijanskoj. :roll: ,zatim legenda ovoga kluba i jedan od najboljih igraca Dmitrovic konacno ide u penziju...dakle otici ce pa fakticki okosnica od ekipe,i onda ti moras od ovih igraca da pravis neku ekipu,i mislim da bi se Krunic tu bolje snasao.

Ovo za dugovanja je u KM. ;)
ma to za Kostića mi je jasno ko dan ;) ,a mislim da će Borac dovest ipak neko drugo ime,možda čak i Ješića ne bi me čudilo,a msm da malo veća primanja ne bi bila problem za Borac.Sve u svemu nevažno je ko će biti trener čačana,mnogo je važnije da Vojvoda ostane i donese opstanak u šta svi vjerujemo.
Onda što se tih dugovanja tiče,prosto mi djeluju nevjerovatna jbt razumih Borac ima milionski dug,ova dva nekoliko stotina hiljada maraka,djeluje mi nestvarno,volio bih ako ti nije frka da postaviš na temi link gdje su ta dugovanja,te izvor......
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 18 dec 2010, 22:53

bogami će neki klubovi odgovarat,vrlo moguće i sam Zrinjski :lol: :lol: :lol: ,za namještanja sve ove godine,a tu je i Travnik,ako se utvrdi krivica oni su već drugoligaši :lol: :lol: :lol: .

p.s. Drino i kad budeš zadnja ti ja ću tebi u čast pjevati,tebe bodriti za te živjeti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 19 dec 2010, 14:03

kamiondzija je napisao/la:bogami će neki klubovi odgovarat,vrlo moguće i sam Zrinjski :lol: :lol: :lol: ,za namještanja sve ove godine,a tu je i Travnik,ako se utvrdi krivica oni su već drugoligaši :lol: :lol: :lol: .

p.s. Drino i kad budeš zadnja ti ja ću tebi u čast pjevati,tebe bodriti za te živjeti!
Neka neka i treba da odgovaraju, mislim da tužilaštvo mora konačno početi raditi svoj posao. Prva stvar od koje se treba krenuti su sudije pa onda klubovi, njihovi čelnici itd. Bez obzira dal je i sama Drina u pitanju - pravda na sunce!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 19 dec 2010, 21:20

B o X je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:bogami će neki klubovi odgovarat,vrlo moguće i sam Zrinjski :lol: :lol: :lol: ,za namještanja sve ove godine,a tu je i Travnik,ako se utvrdi krivica oni su već drugoligaši :lol: :lol: :lol: .

Neka neka i treba da odgovaraju, mislim da tužilaštvo mora konačno početi raditi svoj posao. Prva stvar od koje se treba krenuti su sudije pa onda klubovi, njihovi čelnici itd. Bez obzira dal je i sama Drina u pitanju - pravda na sunce!
ma Box budimo realni ;) ,živimo u zemlji,tj u društvu u kojem je osnovna misao čeznem da te zeznem,nek komšiji crkne krava ;) :lol: ,pa tako i ovo,i ptice na grani znaju šta se radilo sve ove godine,i tu smije garantovat glavom da praktično 95% klubova je imalo u manjoj ili većoj mjeri prljave igre.
Isto tako da se ne lažemo u ovoj zemlji se više gleda na to da postoje tri istine!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 20 dec 2010, 10:28

Neka idu....srecan im put...i treba da ih izbace :)
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 20 dec 2010, 10:29

ma kola i ako se slome (u šta čisto sumnjam) će se slomit na ovim manjim tipa Travnika, Leotara. Dok će oni koji su najviše kupovali tzv. veliki klubovi proći bez kazni ,jedino ako će nas za razliku od svih dosadašnjih slučajeva UEFA iznenadit,no njima je bitnije da sad nešta seru i oni se mješaju u strukturu države i saveza :evil: :evil: ,umjesto da se pozabave nekim osnovnim stvarima tipa poboljšanja infrastrukture i pošalju keš oni se bave time da jedan čovjek upravlja u nečemu što se zove država tri naroda....

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 20 dec 2010, 15:13

kamiondzija je napisao/la:ma kola i ako se slome (u šta čisto sumnjam) će se slomit na ovim manjim tipa Travnika, Leotara. Dok će oni koji su najviše kupovali tzv. veliki klubovi proći bez kazni ,jedino ako će nas za razliku od svih dosadašnjih slučajeva UEFA iznenadit,no njima je bitnije da sad nešta seru i oni se mješaju u strukturu države i saveza :evil: :evil: ,umjesto da se pozabave nekim osnovnim stvarima tipa poboljšanja infrastrukture i pošalju keš oni se bave time da jedan čovjek upravlja u nečemu što se zove država tri naroda....
ma ako UEFA i odluci ista to ce bit prije svega novcane kazne,mada su one kad su bh klubovi u pitanju gore nego oduzimanje bodova :lol: ;) .Stoga, msm da je nemoguce ocekivat neke radikalne poteze. Mada nikad se ne zna ;)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 dec 2010, 21:33

Mozel mi neko reci o Ognjenu Đelmicu.Navodno treba preci u Zvijezdu,puno ga hvale.Sta mislite o njemu i njegovom statusu u Drini.Pozdrav iz Gradacca.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.