Da, i sta je taj Negredo uradio? Do ove utakmice sjedeo na klupi Seville, a i veceras, kada je dobio sansu iz 100% prilike pogadja precku. Neka njega Sevilli.Mandrak je napisao/la:A i Perez je pravo bistar covjek...Negreda koji je njihovo dijete i jedan od boljih špiceva u ligi je šutnuo ko kera![]()
lakše je izgleda platiti Higuaina i Benzemu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
cestitke na pobjedi.
Imao je povredu koju je vukao još iz prošle sezone, i naravno da se to odrazi na formi svakog igraca.Nail for Real je napisao/la:Da, i sta je taj Negredo uradio? Do ove utakmice sjedeo na klupi Seville, a i veceras, kada je dobio sansu iz 100% prilike pogadja precku. Neka njega Sevilli.Mandrak je napisao/la:A i Perez je pravo bistar covjek...Negreda koji je njihovo dijete i jedan od boljih špiceva u ligi je šutnuo ko kera![]()
Zaboravili smo izgleda brzo šta nam je taj isti Negredo radio u Zenici, ismijavao zajedno sa Matom i Iniestom komplet našu odbranu. A budi pošten pa reci koliko su ga forsirali u RM
- Nail for Real
- Kontakt:
eh da zaboravih i tebeWolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi.
@Mandrak, ako je toliko dobar igrao bi u Realu. Ne bi zagrijavao klupu u Sevilli. Pa nismo mi Arsenal da antitalente pretvaramo u talente
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Xabi, Marcelo, Higuain, Kaka, Arbeloa.
Izbacite uljeza
Izbacite uljeza
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Benzema mater muPortillo je napisao/la:Xabi, Marcelo, Higuain, Kaka, Arbeloa.
Izbacite uljeza
ee jedva!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Nail for Real
- Kontakt:
-2.Ad0 je napisao/la:ee jedva!
Ako je Negredo jedan od boljih spiceva u ligi pa onda je i vjerovatno Benzema jedan od najboljih. Razlika izmedju njih dvojice ove sezone je gotovo pa minimalna. NEgredo je cini mi se zabio 3-4 gola, pa vise je za tim u napadu znaci Carvalho (Real) nego Negredo za SevilluMandrak je napisao/la:A i Perez je pravo bistar covjek...Negreda koji je njihovo dijete i jedan od boljih špiceva u ligi je šutnuo ko kera![]()
Sta bi ti rekao Higuainu. Za razliku od Negreda on je dokazao da moze igrati u Realu, ovaj dokazao da ne moze biti ni u Sevilli dobar.
cestitke na pobjedi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta ce ovaj real vise, dobili su svoje pokazal barsa ko je car primere...
...Iz reala jedino cenim Murinja covek legenda, najveci trener

Zdravo svima,ne mogu da vjerujem da je neko napisao da je carvaljo odigrao sinoc dobro,to je smijesna pomisao,ali sto je jos smijesnije da je pepe katastrofalno odigraooo.................Pa pepe i ramos su jedino dobro u nasoj odbrani..................samo molim boga da se marcelo ne.....

Hvala što si pratio utakmicu za razliku od nekihKOJA je napisao/la:Zdravo svima,ne mogu da vjerujem da je neko napisao da je carvaljo odigrao sinoc dobro,to je smijesna pomisao,ali sto je jos smijesnije da je pepe katastrofalno odigraooo.................Pa pepe i ramos su jedino dobro u nasoj odbrani..................samo molim boga da se marcelo ne.....![]()
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Odradice te kartone u kupu protiv Levantea i nema nikakve stete..Brnjoo je napisao/la:Carvalho je nezasluzeno dobio crveni. Pepe nas je ostavio na cjedilu zbog svog jezika! Carvalho je spasavao gol Reala, Pepe nije! Carvalho je zbog toga dobio crveni, Pepe zbog pametovanja!Toxicity je napisao/la:Haj poklopi se nečim, lik odigra drama utakmicu i ti ga žugaš?? Ja ne pričam ništa na Carvalha, nego ga ti dižeš u nebesa a dobio crveni, a Pepe dobije žuti i ti ga blatiš? BRNJO POSTAO SI PAJA!!!!Pepe je veceras bio katastrofalan.
Toliko o tom smradu.
Pepe i Ramos odlazite slobodno!
Kakvo suđenje
Ono crveni
Još jedna stvar bolji je rezervni napadač Negreo nego ovaj je.be.ni Benzema kako loše igra čovjek.
Ove sezone Arbeloa,Oezil i Lass su me zadivili dok bez Pipite,Xabija i Marcela nije to to
Ono crveni
Još jedna stvar bolji je rezervni napadač Negreo nego ovaj je.be.ni Benzema kako loše igra čovjek.
Ove sezone Arbeloa,Oezil i Lass su me zadivili dok bez Pipite,Xabija i Marcela nije to to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakav kup crn bio. Ne igraju protiv Getafea u narednom kolu Primere, a igraju protiv Levantea u kupu. To se ti orijentises na Mourinhovu kaznu nakon utamice s Murciom?Begy je napisao/la:
Odradice te kartone u kupu protiv Levantea i nema nikakve stete..
CArvalho je sinoc bio igrac utakmice za sve strucnjake svijeta, a za takve kao ti i one sa Goal.com to je bio PEpe koji je ukopao Real. Sramota ovog kluba.KOJA je napisao/la:Zdravo svima,ne mogu da vjerujem da je neko napisao da je carvaljo odigrao sinoc dobro,to je smijesna pomisao,ali sto je jos smijesnije da je pepe katastrofalno odigraooo.................Pa pepe i ramos su jedino dobro u nasoj odbrani..................samo molim boga da se marcelo ne.....![]()
![]()
Imamo srece sto zbog Ramosovih rupa sinoc nismo primili golove jer je onaj Capel muka vec od njega!
Bravo znalac.. Vidim ti si bolji znalac od Goal. coma, Pepe ukopao real koji je s par odličnih intervencija sinoć u neka doba sam držao obranu, a Carvalho koji je amaterski zaradio 2 žuta kartona i kojem je pobjegao Negredo i imao najbolju šansu utakmice odigrao vrhunski.. Odlično zapažanje!CArvalho je sinoc bio igrac utakmice za sve strucnjake svijeta, a za takve kao ti i one sa Goal.com to je bio PEpe koji je ukopao Real. Sramota ovog kluba.
Imamo srece sto zbog Ramosovih rupa sinoc nismo primili golove jer je onaj Capel muka vec od njega!
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
[youtube][/youtube]
Uzivajte
Uzivajte
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uzivajte!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uzivajte!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Bravo Portillo..nakon 3 sata si uspio pronaci ovakvo nesto..cestitam..Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uzivajte!
Inace poprilicno dobrar video..pogotovo ovaj treci..impresioniran sam..sad samo imam jos bolje misljenje..o messiu..on je stvarno bog za ronalda..ako pogledas ovaj video iznad..samo mi reci..jedan primjer..gdje ronaldo nebi upao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.