Vremena na pretek.Hvala Bogu.Penzija legla petoga i sad samo lagano.
A ti svoj sarkazam zabi sebi u g.zicu.Rekao bi da to jedino i imas posto obraza i pameti nemas.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Vremena na pretek.Hvala Bogu.Penzija legla petoga i sad samo lagano.
Ne znam zasto obracas paznju na likove koji su postali peraci guzova evropskih baba
Vec sam ti poslao nase poruke. Vidio si sve. Kritslno mu je jasno. Jucer 3poruke, danas jednu! Mislim da on ne zna kako to odradit.
Vjeruj da i ja sumnjam.No ipak mu reci da ti trebaju ovlasti da temu na ss.ligi mozes prebaciti iz normalne u vazno ili globalno.
Rekao pet puta. Zna on u cemu je finta. Onda me pita jrl sad moze? Znaci nesto cacka ali ne zna tacno kako to odradit?!123456 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 16:58Vjeruj da i ja sumnjam.No ipak mu reci da ti trebaju ovlasti da temu na ss.ligi mozes prebaciti iz normalne u vazno ili globalno.
Samo pazi, sada imas vise vremena, dugo je cekati do petog.
Da ti stavim secer na tu kafu na kraju.Izvoli.
To ih ja nagovorio
Volio bih da je tako ali je ovo samo dokaz da je Coelho bio u pravu. Liga jednog čovjeka.
Bila je izmjena parova zbog bh lige. Zrinjski otisao na petak, pa sam tako mjenjao.CROtorious je napisao/la: ↑14 okt 2020, 19:29Nije da se zalim, al ovo kolo gostima svih 5 utakmica top klubovi, a nama tu neki Reims, Hertha i ostali jadnici.
Kaze se "drustvo jednoga lica" skraceno "DJL".
Kao prvo nikad i nikad im se nemoj pravdati za parove.To sve vidovite Dzemila kad se postave parovi.A na kontu u sezoni 5-6 Golova postignu.Mig_Mig je napisao/la: ↑14 okt 2020, 20:21Bila je izmjena parova zbog bh lige. Zrinjski otisao na petak, pa sam tako mjenjao.CROtorious je napisao/la: ↑14 okt 2020, 19:29Nije da se zalim, al ovo kolo gostima svih 5 utakmica top klubovi, a nama tu neki Reims, Hertha i ostali jadnici.
Ma evo ga seru.ka cijeli dan123456 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 20:26Kao prvo nikad i nikad im se nemoj pravdati za parove.To sve vidovite Dzemila kad se postave parovi.A na kontu u sezoni 5-6 Golova postignu.Mig_Mig je napisao/la: ↑14 okt 2020, 20:21Bila je izmjena parova zbog bh lige. Zrinjski otisao na petak, pa sam tako mjenjao.CROtorious je napisao/la: ↑14 okt 2020, 19:29Nije da se zalim, al ovo kolo gostima svih 5 utakmica top klubovi, a nama tu neki Reims, Hertha i ostali jadnici.
Drugo ne stavljaj nasu ligu u ponudu.Razlog je sto u trenutku postavljanja ponude ni vidovita Dzemila ne zna kad ce koja utakmica BiH luge biti odigrana(Petak,Subita,Nedelja ili Ponedeljak).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.