BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Priprema se medijski teren da se, ako slučajno izvučemo neriješeno i večeras, predstavi da teče med i mlijeko u A selekciji.
Zaboravismo da nećemo bit među 50% europskih reprezentacija koje igraju na EP. Nismo bili ni prošli put među 50%
Opet nam kriminalci iz saveza, u saradnji sa novinarskim smećem, spremaju zamazivanje očiju za sveopšti odron, a jedini su krivci za to.
Opet su metastazirali i to treba rastjerivat.
Zaboravismo da nećemo bit među 50% europskih reprezentacija koje igraju na EP. Nismo bili ni prošli put među 50%
Opet nam kriminalci iz saveza, u saradnji sa novinarskim smećem, spremaju zamazivanje očiju za sveopšti odron, a jedini su krivci za to.
Zgrada im je prekoputa rtv doma, dodji pa tjeraj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koji sastav očekujete?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ako bude ganjao pobjedu/dobar rezultat:
Sehic
Todorovic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Kolasinac
Cimirot, Pjanic
Visca, Gojak, Krunic
Dzeko
@igrajlopte 🐦
Bez visce ovaj iznad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozda ova ekipa s Bajevicem na celu i jeste med i mlijeko za nase uslove.DrFilgud je napisao/la: ↑14 okt 2020, 16:26Priprema se medijski teren da se, ako slučajno izvučemo neriješeno i večeras, predstavi da teče med i mlijeko u A selekciji.
Bas me zanima hocel Višća početi od prve

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Izgubili dabogda!
Sve gubili dok je Begic smece tu
Sve gubili dok je Begic smece tu
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 14 okt 2020, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trgno se Visca, naspavao se, veceras dva komada poljacima zabija.
U glavnom neka izvede najbolje i nek ne jede qovna, ovo nam je zadnja sansa za opstanak u A diviziji.
Samo da ne pocne Pirica, Denija, Loncara i slicnim.
Samo da ne pocne Pirica, Denija, Loncara i slicnim.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 14 okt 2020, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Ako nece poceti ni Dzeko ni Pjanic...Visca bi mogao biti najbolji i najopasniji nas igrac veceras.
Poljaci ce tek da se tresu ako to bude slucaj

@igrajlopte 🐦
Cipetiću sjajne igre donijele porast cijene
Zukanović šamara po TM

Zukanović šamara po TM
Za nas najopasniji sigurno
Koliko sad vrijedi?

Slažem se!

- robertkosar
- Kontakt:
Tko je ovaj cviko????DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:57Haj da Gojaka vidimo malo u veznom redu, morel Cviko?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Što se pojedini nadaju, Višća večeras počinje 100%. Ja se nadam u nešto drugačijoj formaciji barem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, No99 i 48 gostiju.