Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
A zbog cega je taj Balic bolji od Hotica koji igra dobro u jacoj ligi i stariji je samo godinu dana?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ima jacu motoriku tj kondiciono je jak trci ko konj igra sa obje noge I defanzivno je bolji....na drugu ruku hotic je malo brzi ... hotic igra u Jacoj ligi ali balic igra u jacem klubu...balic ce igrat grupnu fazu El u grupi sa totenhemom...tu su jos I Antwerpen I ludogorec ali proce lask bez problema
Zašto je bolji od Hotića a nisu ni ista pozicija 

Ma Hotica su prozivali radi dva losa suta. A momak je barem pokusavao. Vjerovatno je i nervoza ucinila svoje. Uglavnom vise pokazao od Visce za manje vremena. Vidim cijenis LASK. To su oni onda nedavno postali solidan klub jer su prije bili smijesni.gruezi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 23:53Ima jacu motoriku tj kondiciono je jak trci ko konj igra sa obje noge I defanzivno je bolji....na drugu ruku hotic je malo brzi ... hotic igra u Jacoj ligi ali balic igra u jacem klubu...balic ce igrat grupnu fazu El u grupi sa totenhemom...tu su jos I Antwerpen I ludogorec ali proce lask bez problema
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
I ja imam osjecaj da ce sa tim Balicem biti kao i sa svakim. Spominju ga, spominju ga, odem provjeriti, on vec 24 ...
znaci sad smo postali toliko zaebani da nam je eventualno pojacanje od 24 godine staro:-)
nemam pojma kako lik igra, nevezano za njega ali dajte malo ozbiljnosti.
Svaki igrac koji moze pomoci treba da bude dobro dosao, Boze moj, ako se i ne pokaze kao pojacanje, manje cemo plakati tako nego ako za neko vrijeme zaigra za drugu drzavu jer smo mi 'procijenili' da ne valja.
Ta krila i bekovi skripe, to smo se svi uvjerili, zasto ne probati tog balica, gazibegovica na beku, dedica cim zaigra prvoligaski fudbal a zaigrat ce kao i jusuf, prije ili kasnije. Tog malog gigovica vidim hvale, daj dijete odmah da vidimo od cega je.
Da smo cekali da se zuka, sunjic i ostali sami oproste, nikad ovi momci ne bi zaigrali za nas.
Prvi sam bio skeptican, u nekoliko tekmi u klubovima me nesto nisu fascinirali ali su momci mladi, pogotovo za stopere, zasto ne probati odmah i vidjeti na cemu smo s njima. Sve i da nisu odmah zadovoljili, momci bi mozda za 2-3 godine postali vrhunski igraci a mi ne bi strahovali za koga ce igrati.
nemam pojma kako lik igra, nevezano za njega ali dajte malo ozbiljnosti.
Svaki igrac koji moze pomoci treba da bude dobro dosao, Boze moj, ako se i ne pokaze kao pojacanje, manje cemo plakati tako nego ako za neko vrijeme zaigra za drugu drzavu jer smo mi 'procijenili' da ne valja.
Ta krila i bekovi skripe, to smo se svi uvjerili, zasto ne probati tog balica, gazibegovica na beku, dedica cim zaigra prvoligaski fudbal a zaigrat ce kao i jusuf, prije ili kasnije. Tog malog gigovica vidim hvale, daj dijete odmah da vidimo od cega je.
Da smo cekali da se zuka, sunjic i ostali sami oproste, nikad ovi momci ne bi zaigrali za nas.
Prvi sam bio skeptican, u nekoliko tekmi u klubovima me nesto nisu fascinirali ali su momci mladi, pogotovo za stopere, zasto ne probati odmah i vidjeti na cemu smo s njima. Sve i da nisu odmah zadovoljili, momci bi mozda za 2-3 godine postali vrhunski igraci a mi ne bi strahovali za koga ce igrati.
Hotic je dobar igraca. Gledam ga cesto.. Ima potencial.. Nemoj te na prvu da padnete... Nadam se protiv poljaka u prvi 11 gdje ce imat vremena da pokaze
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Zna dijaspora, 'ta ces

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Svedska u21 reprezentacija pobjedila je Armeniju 10:0 i Luxemburg 4:0,Gigovic nije dobio priliku za igru protiv Armenije a protiv Luxemburga odigrao je 12 minuta
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
mali off topic: volim sto je alen Halilović propao neg da se hljeba najedem
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovi nasi strucnjaci sto prate repku ako igrac koji debituje kao Hotic il Tatat ne zabiju u prvoj 4 gola i dadbu 5 asistencija odma su klocevi haha
Nisu karijeru poceli u Skandinaviji ili Svabiji tako da ne mogu valjati.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Hotic je rijetko los fudbaler...
Tamam bi zapao nas da je neka klasa!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kako bi usporedili našu narednu generaciju sa Norveškom? Njihovu će činiti: Haaland, Odegaard, Normann, Ajer, Berge, Thorsby, Askildsen.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Hauge.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
- Kontakt:
Budimir na klupi Rvacke....zar nije trebao igrati za nas

-
- Kontakt:
Dodajmo ime Gorana Brašnica, potencijalan i definitivno zaboravljen, ali večeras na klupi
Cekaj, zar nisu ovde pisali da su skandinavci ribari, da im treneri samo znaju ovce sisati.
Trenutno korisnika/ca: 231983, AdinTR, Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DeeWa, eleGancy, Google Adsense [Bot], Jegres, MostarNeretva, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, Zglavkar i 158 gostiju.