StevieG8 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:47
Strast su mu i pokerski turniri, baš kao i, manje poznatom bh. javnosti, Begoviću. On je u centar pažnje došao 2018. godine. Ovaj Visočak je pobijedio na finalnom turniru u pokeru „The World Series of Poker Circuit“, čime je osvojio 220.000 eura. Danas živi u Njemačkoj i profesionalni je igrač pokera.
Pokeraš da bude selektor de se dozovite

naravno da reprezentativni fudbal nije takticki zahtjevan u mjeri kao sto je to sa klubovima ali ima neka donja granica.
Bajević ima 1000 utakmica u trenerskoj karijeri pa mu je Višća igrao 120 minuta. Nama konačno treba mlad i moderan trener, niko se ne može sjetiti kad smo imali selektora koji nije bio reprezentativac Jugoslavije. Neko je spomenuo Bjelicu, on je tek preuzeo ambiciozni Osijek u kojem ima odriješene ruke i veće ovlasti nego običan trener. On ima svoj kompletan stručni štab koji ide sa njim od posla do posla i jedan od uslova da preuzme Osijek je bio da svi oni dođu sa njim i da mu nikog ne pridodaju, tu bi već nastao problem jer naši bi mu možda i dali da dovede svoj stručni štab ali bi mu opet nepotrebno uvalili i nekog Musu ili Starčevića samo da uzima platu. Možda i igrači ne žele takvog ozbiljnog trenera.
"Odlukom da Soudani ode iz Dinama, to je bila isključivo moja odluka. Nitko u klubu nije ni pomišljao na to, nitko osim mene. Soudani je bio odličan igrač, prvi strijelac lige, ali sam osjetio kako igra nogomet na svoj način, a ja sam u momčadi želio organizirane i disciplinirane igrače. Svi su u klubu mislili da sam lud, pitali me jesam li siguran oko toga, a bio sam."
"Morali smo osvježiti ekipu jer sam ovdje zatekao igrače koji su u Dinamu bili četiri, pet godina i zasitili su se. Njih smo mijenjali mladim i gladnim igračima, a nismo se vraćali u prošlost i uzimali igrače poput Sammira. Nemam ja ništa protiv njega, ali smatram da je njegovo najbolje vrijeme prošlo. On nije više fizički na nivou koji sam ja zahtjevao u mojem Dinamu od kojeg sam želio da igra momčadski, fajterski i da se može sa svima potući. Sammir se nije uklapao u moju viziju pa čak ni jedan Soudani koji je godinu dana ranije bio prvi strijelac lige. Moja procjena je bila da nam za europski iskorak trebaju igrači koji igraju u oba pravca."