Moj Maestro, slusas li ti sebe?Maestro je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:24Uvjek jedna te ista prica. Svako je zasluzan za svoju srecu. Bio je Besim u Norveskoj pa nista.Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:10Da su Anel i Dennis npr. rodjeni u Srebreniku, Gracanici i ili Zivinicama, mislis da bi ovako mladi dogurali gdje su sad (iako i oni tek treba da se dolazu)? Serbecic da je rodjen u Svedskoj, a ne u BiH, bi vjerovatno napravio isto ili vise od njih dvojice, ali nema svako taj luksuz.ReX je napisao/la: ↑14 okt 2020, 01:00
Ne kontam gdje nisam bio realan? To sto sam rekao da su obadvojica space shuttle za njih? Jer jesu. Ili ti ga TV u boji. Nisam imao zelju da ih omalazavam, ali cinjenice su takve. Svidjelo se to nekome ili ne.
Serbecic prvo nek se izbori za mjesto u propalom Rosenborgu pa mozemo o necemu razgovarati. Za ovog drugog i belgijska liga ce ostati san.
Sto se mene tice daBogda postali stoperi Chelsea i Uniteda ali trenutno stanje je nesto sasvim drugo. Ja prvi dignem ruku i izvinem se ako budem u krivu.
Nema to veze ko je gdje rodjen nego il znas il neznas.
A Anelovi i Dennisovi roditelji su radili i gradili u Svedskoj ovaj sistem sto oni imaju. Ko je ovima u BiH kriv sto njihovi roditelji grade sistem SDA.
Halali mi, ali ovo boldirano, kao i cijeli tvoj post, je jedna od vecih gluposti na forumu u 2020. godini, u najmanju ruku. Ono fakat nidje vese.