Pa ovaj Kovačević ne zna da uhvati loptu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Butterfingers
Nažalost istina, samo dvojica iz početnih 11 sinoć mogu igrati i naredni ciklus, Hasić i Gazibegović.Golf2 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 00:09Selektor Slobodan Starčević o susretu sa Njemačkom kaže:
„Ova grupa igrača je odlično radila tokom pripremnog perioda i to se osjetilo večeras na utakmici. Nijemci jesu imali inicijativu, ali mi smo brzom tranzicijom uspijevali da stvorimo nekoliko prilika i takvu igru smo i najavljivali. Nažalost, primili smo taj gol, za koji se svi slažu da je bio nakon prekršaja. U drugom poluvremenu smo izašli još hrabrije i u posljednjih 20 minuta smo imali situaciju gdje mi pritišćemo Nijemce. Pozitivna stvar je i to da je večeras nastupilo devet igrača koji će moći da igraju za „U-21“ selekciju i u narednom ciklusu. To je sigurno veliki dobitak za ovu reprezentaciju.“
Ne znam o cemu ovaj ublehas prica? Ja evo vec drugi put brojim igrace koji ce moci i drugi ciklus igrati i izbroja da su samo dvojica bila u prvih 11, a da su trojica usla u 2. poluvremenu... ali eto valjda je bitno zadovoljiti menadzerski lobi a uz put i javnost s ovakvim izjavama.
Sa ovom ublehom na selektorskoj poziciji u iducem ciklusu svaki bod bice nam premija
I svaki put jedni te isti. Sarajevski mahalasi koji za sitne interese zele pogurati svoje propalitete u repku. Eno beganovic iz slobode je igrao isto pa nema tu navijaca slobode da pricu bacaju da je beganovic bolji od dedica. Ali dzaba trud, 25 godina bez lp/el govori sve o njima.
Ovakve stvari rade nasi golmani iz PLBiH godinama u mladoj reprezentaciji. Cak i Sehic koji je izrastao u solidnog golmana je ovakve stvari radio u mladoj. Ne znam ko ih uci i sta.
Cimirot je defanzivni igracKonzerva je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:33
Ja sam misljenja da je bolje da je igrac umisljen da misli da moze nego da nema samopouzdanje da ne smije sutat na gol kao Cimirot.
Bolje da razmislja u glavi "da, ti to mozes , ti to znas" jer sa ovakvim razmisljanjem igrac se usudi mnogo sto sta, sto nebi oni sa slabim samopouzdanjem
on je srednji vezni igrac, ja ne pamtim kad je osutao prema golu, a nije da nije imao sansu.Denchi je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:14Cimirot je defanzivni igracKonzerva je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:33
Ja sam misljenja da je bolje da je igrac umisljen da misli da moze nego da nema samopouzdanje da ne smije sutat na gol kao Cimirot.
Bolje da razmislja u glavi "da, ti to mozes , ti to znas" jer sa ovakvim razmisljanjem igrac se usudi mnogo sto sta, sto nebi oni sa slabim samopouzdanjem
A bolje je da zna u cemu je dobar i da to radi dobro, nego da pokusava nesto sto misli da zna a ne zna....
Takodje fudbal je timska igra, nije klizanje....ako se ti glupiras i radis sta ti "samopouzdanje" govori da mozes onda tim i rezultat pati....
Ali u klubu i repci igra zadnjeg veznog(nekad i desnog beka), u Sarajevu je igrao na centralnom i dao 16 asistencija...Konzerva je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:17on je srednji vezni igrac, ja ne pamtim kad je osutao prema golu, a nije da nije imao sansu.Denchi je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:14Cimirot je defanzivni igracKonzerva je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:33
A bolje je da zna u cemu je dobar i da to radi dobro, nego da pokusava nesto sto misli da zna a ne zna....
Takodje fudbal je timska igra, nije klizanje....ako se ti glupiras i radis sta ti "samopouzdanje" govori da mozes onda tim i rezultat pati....
jako dobro veze igru ali dribling ili sut to mu je slaba strana.
Daj VladuZukanovic je napisao/la: ↑14 okt 2020, 09:46Podsjetimo, Starčević je na klupi mladog tima naslijedio Vinka Marinovića i reprezentaciju je vodio na tri susreta uz učinak od po jedne pobjede (Vels), remija (Moldavija) i poraza (Njemačka), a u slučaju da nakon Belgije bude "bivši" kao mogući nasljednici spominju se Branislav Krunić, Darko Vojvodić, Vlado Jagodić i Slavko Petrović.
![]()
Treba uzeti u obzir da se neki napadači bolje snalaze na lijevoj nego na desnoj i obrnuto.
Maestro je napisao/la: ↑14 okt 2020, 08:47I svaki put jedni te isti. Sarajevski mahalasi koji za sitne interese zele pogurati svoje propalitete u repku. Eno beganovic iz slobode je igrao isto pa nema tu navijaca slobode da pricu bacaju da je beganovic bolji od dedica. Ali dzaba trud, 25 godina bez lp/el govori sve o njima.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 19 gostiju.