Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Bolje je da se ne igra niti sprema repka u Zenici
Vazduh je prelos vecinu godine, ovo je odlicno...
Naravno i za Sarajevo vazi isto...
Nek naprave kamp i stadion repke negdje u Hercegovini
Vazduh je prelos vecinu godine, ovo je odlicno...
Naravno i za Sarajevo vazi isto...
Nek naprave kamp i stadion repke negdje u Hercegovini
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mosa Kobr ili Husref sve ostalo je fus.
Husref je trenutno jedini pravi izbor, pošto je slobodan. Jer Amar koji bi bio selektor, vec ima posao
Naravno, neznalice Miske i Kajtaz ce dovesti rakijaša Krstajića

Naravno, neznalice Miske i Kajtaz ce dovesti rakijaša Krstajića

Mnogi od vas niste svijestni ko je ili bolje reci ciji je Vico i sta nam slijedi njegovim dolaskom.
Mjau !
Ma mi smo svjesni, nama sljede titule do zvjezdice iznad grba...reko Vico...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jel igro Krstajic na marakani kad su nas bombardovali, nesto se nesjecam im zadnje linije.
http://www.weltfussball.com/spielberich ... rzegowina/dukipajser je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:45Jel igro Krstajic na marakani kad su nas bombardovali, nesto se nesjecam im zadnje linije.

Jeste, kao kapiten.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
UpravoAmarinho je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:48Amar Osim ima slifa i bez dlake na jeziku prica. Prvi je koji bi rekao nekom Visci ili bilo kome - haj ti sine nije ovo za tebe.
Ko je sta trenirao uopste ne igra ulogu. Dacic je trenirao valjda Al-Ain neki tamo prije nego sto je postao viceprvak svijeta sa Hrvatskom.

Volio bi da mu se da prilika jedne kvalifikacije bar.
BašČelik!
-
- Kontakt:
I sta sad da on vodi reprezentaciju, onaj zulum uradili a oni srbovali mogo je ko kapiten reci smirite se nesto, **** **** neka mu dadnu pare za dvi godine ugovora nek vodi borac.FA7 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:49http://www.weltfussball.com/spielberich ... rzegowina/dukipajser je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:45Jel igro Krstajic na marakani kad su nas bombardovali, nesto se nesjecam im zadnje linije.
Jeste, kao kapiten.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav ljigavac 

Volio bih da novi selektor bude neko kome je stalo i ko bi zasigurno radio...i ko bi vratio navijače, vjeru..
Barbarezu se spočitava što nikoga nije trenirao...pa trenirali su Meša, Robi, sutra Krstajić... i šta su napravili - ništa. Vođenje reprezentacije je specifično i tu mi je nekako bitniji voljni moment selektora, harizma, želja itd. od tog nekog trenerskog iskustva, bar u našem slučaju i za naš mentalitet.
Ja sam definitivno za ove opcije iz dijaspore u kombinacijama, tipa Barbarez + Bajramovic ili Nalić, nebitno...ljudi za koje sam siguran da žele dobro BiH, da će se maksimalno potruditi da prikupe sve naše talente po Europi i kojima će se ti talenti drage volje odazvati i sl.
Ja sam definitivno ovaj put više za vođu kao što je to Barbarez nego za kojekakve stručnjake. Ne može me niko ubijediti da će Krstajić kojeg realno boli briga za našom repkom biti bolji od "neiskusnog" Barbareza...
Volio bih i ja pravog stručnjaka, kad Vaha neće za mene bi to bio, za naše uslove, Bjelica - prizivao sam ga i prije godinu dana ali to je nerealno.
S obzirom da nećemo dobiti pravog stručnjaka a niti će Barbarez biti opcija, onda sam radije za ostavljanje Bajevića i u kvalifikacijama pa neka Custovic uči od njega.
Na kraju, izuzev vođenja baraža (izmjene i penali), mogu reći da sam poprilično zadovoljan kako radi Bajević i ekipa. Ima tu dosta pozitivnih stvari.
Poraz od Poljske pa i eventualni veceras ne zamjerim (svjestan da igramo 3.utakmicu u 6 dana i da recimo Pjanic vjerovatno nece biti starter i mozda jos neki...isti slucaj i u prvoj utakmici s njima kada su nam igraci nespremni bili ali eto neki to ne zele racionalno sagledati...)
Barbarezu se spočitava što nikoga nije trenirao...pa trenirali su Meša, Robi, sutra Krstajić... i šta su napravili - ništa. Vođenje reprezentacije je specifično i tu mi je nekako bitniji voljni moment selektora, harizma, želja itd. od tog nekog trenerskog iskustva, bar u našem slučaju i za naš mentalitet.
Ja sam definitivno za ove opcije iz dijaspore u kombinacijama, tipa Barbarez + Bajramovic ili Nalić, nebitno...ljudi za koje sam siguran da žele dobro BiH, da će se maksimalno potruditi da prikupe sve naše talente po Europi i kojima će se ti talenti drage volje odazvati i sl.
Ja sam definitivno ovaj put više za vođu kao što je to Barbarez nego za kojekakve stručnjake. Ne može me niko ubijediti da će Krstajić kojeg realno boli briga za našom repkom biti bolji od "neiskusnog" Barbareza...
Volio bih i ja pravog stručnjaka, kad Vaha neće za mene bi to bio, za naše uslove, Bjelica - prizivao sam ga i prije godinu dana ali to je nerealno.
S obzirom da nećemo dobiti pravog stručnjaka a niti će Barbarez biti opcija, onda sam radije za ostavljanje Bajevića i u kvalifikacijama pa neka Custovic uči od njega.
Na kraju, izuzev vođenja baraža (izmjene i penali), mogu reći da sam poprilično zadovoljan kako radi Bajević i ekipa. Ima tu dosta pozitivnih stvari.
Poraz od Poljske pa i eventualni veceras ne zamjerim (svjestan da igramo 3.utakmicu u 6 dana i da recimo Pjanic vjerovatno nece biti starter i mozda jos neki...isti slucaj i u prvoj utakmici s njima kada su nam igraci nespremni bili ali eto neki to ne zele racionalno sagledati...)
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 okt 2020, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nalica za mladu repku bez razmisljanja
Mislite da je bez razloga napustio kormilo Stupčanice? Naravno da ne!
https://sportsport.ba/fudbal/najstariji ... vku/378697
-
- Kontakt:
Valjda je sada svima pa i kokoskama jasno da nema nikakve veze ko je selektir jer nema promjena dok se ne srusi Savez! !
BOJKOT ovoj zeljinoj sarajevskoj malogradjanskoj i mahalskoj reprezentaciji !!!
Odlican planHasansas1978 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:07Valjda je sada svima pa i kokoskama jasno da nema nikakve veze ko je selektir jer nema promjena dok se ne srusi Savez! !

Prvi korak bojkota
-log out
**** ti vijest napise sve i ne napise koliko mu je godinaOmark je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:04Mislite da je bez razloga napustio kormilo Stupčanice? Naravno da ne!

- Bazinga12345
- Kontakt:
84.Sheyi je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:39**** ti vijest napise sve i ne napise koliko mu je godinaOmark je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:04Mislite da je bez razloga napustio kormilo Stupčanice? Naravno da ne!
https://sportsport.ba/fudbal/najstariji ... vku/378697![]()
Taman.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
84 kuke moj Sheyi, najbolje godine za preuzet reprezentaciju!Sheyi je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:39**** ti vijest napise sve i ne napise koliko mu je godinaOmark je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:04Mislite da je bez razloga napustio kormilo Stupčanice? Naravno da ne!
https://sportsport.ba/fudbal/najstariji ... vku/378697![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.