U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Demirovic je dosta kvalitetan igrac, nosi fizicki za vise nasih igraca, kreira prilike, nadje se sam u sansi. Vidi se da je igrac Freiburga. Jednostavno se vidi od glave i pete da je igrac, finalni proizvod. Igra isti tempo 90 min a mi napravili 5 izmjena.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 okt 2020, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji bez dileme, šteta što na desnoj strani nije bilo Dedića. Savić je isto pokazo da je bolji od većine, trebo je počet.
Kad bi se još dodo povrijeđeni Kovač u sredinu, bila bi ozbiljna ekipa. Yebi ga, sad je kasno.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko od ovih zavrsava sa u21 ovim kvalama ? Nihad Besim Kova Demirovic Danilovic Resic Pidro Beganovic ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
98 i 99 godista zavrsavaju. 00 na gore mogu iduce kvalifikacije igrati.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:13Ko od ovih zavrsava sa u21 ovim kvalama ? Nihad Besim Kova Demirovic Danilovic Resic Pidro Beganovic ?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Ja ne vidim razlog da se pljuje Beganović i priča da je trebao po desnoj strani neko drugi biti.
Pa na desnoj strani nam nisu mogli pričukati, ni preko njega, a ni preko Šerbečića.
Lijeva strana je bila skroz šuplja.
Gazibegović je pokazao da je školovan ali fizički limitiran igrač.
Svaki put kad je više prostora bilo, morao je Mujakić da pomaže.
Pa na desnoj strani nam nisu mogli pričukati, ni preko njega, a ni preko Šerbečića.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 okt 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
A i 00 ako uhvati koga da napuni 21 prije pocetka kvalifikacija, kakvo je tad pravilo ?Maestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:1498 i 99 godista zavrsavaju. 00 na gore mogu iduce kvalifikacije igrati.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:13Ko od ovih zavrsava sa u21 ovim kvalama ? Nihad Besim Kova Demirovic Danilovic Resic Pidro Beganovic ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da to nema veze. Ali valjda ima neko sto je bolje upucen pa neka objasni.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:17A i 00 ako uhvati koga da napuni 21 prije pocetka kvalifikacija, kakvo je tad pravilo ?Maestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:1498 i 99 godista zavrsavaju. 00 na gore mogu iduce kvalifikacije igrati.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:13Ko od ovih zavrsava sa u21 ovim kvalama ? Nihad Besim Kova Demirovic Danilovic Resic Pidro Beganovic ?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nema veze koliko godina ima kad kvalifikacije pocinju, Mora biti rodjen 00 ili kasnijeMaestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:18Mislim da to nema veze. Ali valjda ima neko sto je bolje upucen pa neka objasni.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:17A i 00 ako uhvati koga da napuni 21 prije pocetka kvalifikacija, kakvo je tad pravilo ?
- ASD
- Kontakt:
2000 i mlađi.
Ove kvalifikacije su bile 1998 i mlađi.
Ove kvalifikacije su bile 1998 i mlađi.
Pa isto je Njemacka kvalitetnija bila preko desne strane, ovaj Lukas Nmecha je dosta dobar igrac, igra za Anderlecht, posudjen od Man City. Ne bih krivio Beganovica jer je igrao korektno, ali je meni Resic liminitiran igrac, nula fudbalske inteligencije.ASD je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:16Ja ne vidim razlog da se pljuje Beganović i priča da je trebao po desnoj strani neko drugi biti.
- ASD
- Kontakt:
Nmecha je igrač koji luta po terenu. U drugom poluvremenu je ordinirao i po lijevoj strani. Šerbečić ga je poprilično s lakoćom svaki put 1 na 1 dobio. Ni Beganoviću nije ništa mogao.Tristan10 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:28Pa isto je Njemacka kvalitetnija bila preko desne strane, ovaj Lukas Nmecha je dosta dobar igrac, igra za Anderlecht, posudjen od Man City. Ne bih krivio Beganovica jer je igrao korektno, ali je meni Resic liminitiran igrac, nula fudbalske inteligencije.ASD je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:16Ja ne vidim razlog da se pljuje Beganović i priča da je trebao po desnoj strani neko drugi biti.
Mujakić, a pogotovo Gazibegović su protiv njega 1 na 1 lako ispadali.
Meni je stvarno šteta što Gazibeg nije brz ili što nije nešto visočiji. Sjajno čita igru, dobro kombinuje i igra s obje noge. Ali protiv bržih krila je problem, ne može se s njima trkati.
Kako je odigrao Hasić? 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Užasno, sebičan, lijen, umislio da je Messi i da će ekipa raditi za njega.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Imal gdje pogodak da se pogleda jos jednom?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Joj kad neko kaže da bi Lukić nešto uradio naspram Demirovića
Lukiću je Borac vrh karijere ljudi dragi, bezvezan projekat, bez ikakvog smisla.
Ni od Resića nikad neće biti reprezentativan igrač. Može Šefkija dogurati do solidnog PLBiH nivoa, biti neka varijanta Ševke Okića ili Mladena Veselinovića (mada i to daBogda) i to je to. Momci popunjavaju broj, ali normalno da do njih neće biti ozbiljnih igrača. I u biti, slično je za veliki broj njih.
Iz ove mlade reprezentacije, ja bih to poredao ovako:
Demirović - igrač koji se može razviti strašno ili makar da bude solidan špic u evropskim okvirima. Već se pokazao, ima ok klub, samo da sad ne usere.
Hasić - bez obzira na ovo večeras, mora se što prije isforsirati u A ekipi i da se uklapa, može biti vrlo dobar igrač.
Dedić i Gazibegović - očekuje se mnogo, nadam se bar neki solidni bundesligaški igrači.
Kovačević - njemu pod hitno treba jači klub i liga. Momak ima predispozicije, ima potencijal, ali u PLBiH neće moći dalje napredovati. Može postati solidan golman kojeg ćemo eksploatisati.
Đokanović - trebalo bi ovog momka isto forsirati, jer ima još lufta da napravi fantastičnu karijeru, a i ima muda i znanja.
Šerbečić - on je već u padu jer je morao iz Rosenborga nazad, pa je sad pitanje šta će biti dalje. Generalno, vjerovatno mu je sad maksimum neka srednja Evropa i varakanje po tim klubovima, ala Cocalić, Kovačević, Đumić i sl.
Mujakić - i za njega šteta, ali i njemu je vrhunac da se vrati na kolosijek kao Šerbečić. Propuštena je to prilika već.
Beganović - i on hvata zadnji voz, ali isto očito da više to ne može biti strašna karijera. Dakle, maksimum ko dvojica iznad.
Bradonjić - jedini još igrač od kojeg se može nešto očekivati, mada isto ne na nekom spektakularnom nivou.
Ovo ostalo daBogda. Mislim, može Pidro odigrati jednu ok, ili Hajdarević, ili Salčin, ali teško će to ići dalje od naše lige ili kuburenja po nekim šklj klubovima vani. Marić, Mašić, Lukić, Milojević pogotovo
Eh da, ima i Ćavar, koji ga je isto usrao da valja.
Realno, bilo bi ekstra da recimo za 2-3 godine Demirović bude standardan špic u nekom Bundesligašu, da Dedić i Gazibegović nađu svoje mjesto u Salzburgu/nekom Bundesligašu, ono level Mujdže makar, da Hasić bude prvotimac u ekipi poput Bešiktaša. U nekom idealnom scenariju, mogao bi Đokanović biti na nekom solidnom nivou, Kovačević možda isto. Od ovih ostalih, još jedan ako se mogne eksploatisati jer igra za neki Rapid Beč, biće super
Ne treba pretjerivati i očekivati da će svi napraviti karijere. I ovo je iznad prosjeka. Pogledajte samo unazad naše mlade reprezentacije, ma 12 godina unazad. Pa čak ni ona s Jagodićem nije imala toliki eksploatacijski potencijal.

Ni od Resića nikad neće biti reprezentativan igrač. Može Šefkija dogurati do solidnog PLBiH nivoa, biti neka varijanta Ševke Okića ili Mladena Veselinovića (mada i to daBogda) i to je to. Momci popunjavaju broj, ali normalno da do njih neće biti ozbiljnih igrača. I u biti, slično je za veliki broj njih.
Demirović - igrač koji se može razviti strašno ili makar da bude solidan špic u evropskim okvirima. Već se pokazao, ima ok klub, samo da sad ne usere.
Hasić - bez obzira na ovo večeras, mora se što prije isforsirati u A ekipi i da se uklapa, može biti vrlo dobar igrač.
Dedić i Gazibegović - očekuje se mnogo, nadam se bar neki solidni bundesligaški igrači.
Kovačević - njemu pod hitno treba jači klub i liga. Momak ima predispozicije, ima potencijal, ali u PLBiH neće moći dalje napredovati. Može postati solidan golman kojeg ćemo eksploatisati.
Đokanović - trebalo bi ovog momka isto forsirati, jer ima još lufta da napravi fantastičnu karijeru, a i ima muda i znanja.
Šerbečić - on je već u padu jer je morao iz Rosenborga nazad, pa je sad pitanje šta će biti dalje. Generalno, vjerovatno mu je sad maksimum neka srednja Evropa i varakanje po tim klubovima, ala Cocalić, Kovačević, Đumić i sl.
Mujakić - i za njega šteta, ali i njemu je vrhunac da se vrati na kolosijek kao Šerbečić. Propuštena je to prilika već.
Beganović - i on hvata zadnji voz, ali isto očito da više to ne može biti strašna karijera. Dakle, maksimum ko dvojica iznad.
Bradonjić - jedini još igrač od kojeg se može nešto očekivati, mada isto ne na nekom spektakularnom nivou.
Ovo ostalo daBogda. Mislim, može Pidro odigrati jednu ok, ili Hajdarević, ili Salčin, ali teško će to ići dalje od naše lige ili kuburenja po nekim šklj klubovima vani. Marić, Mašić, Lukić, Milojević pogotovo

Realno, bilo bi ekstra da recimo za 2-3 godine Demirović bude standardan špic u nekom Bundesligašu, da Dedić i Gazibegović nađu svoje mjesto u Salzburgu/nekom Bundesligašu, ono level Mujdže makar, da Hasić bude prvotimac u ekipi poput Bešiktaša. U nekom idealnom scenariju, mogao bi Đokanović biti na nekom solidnom nivou, Kovačević možda isto. Od ovih ostalih, još jedan ako se mogne eksploatisati jer igra za neki Rapid Beč, biće super

Ne treba pretjerivati i očekivati da će svi napraviti karijere. I ovo je iznad prosjeka. Pogledajte samo unazad naše mlade reprezentacije, ma 12 godina unazad. Pa čak ni ona s Jagodićem nije imala toliki eksploatacijski potencijal.
Ma vjeruj svojim očima, vidio si i sam kako je Gazibeg odigro.
Standardni pokušaji da se omalovaži mrska dijaspora.

Hvala druže!NeumjesanTip je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:41Užasno, sebičan, lijen, umislio da je Messi i da će ekipa raditi za njega.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Hantraga je napisao/la: ↑13 okt 2020, 22:44Joj kad neko kaže da bi Lukić nešto uradio naspram DemirovićaLukiću je Borac vrh karijere ljudi dragi, bezvezan projekat, bez ikakvog smisla.
Ovo ostalo daBogda. Mislim, može Pidro odigrati jednu ok, ili Hajdarević, ili Salčin, ali teško će to ići dalje od naše lige ili kuburenja po nekim šklj klubovima vani. Marić, Mašić, Lukić, Milojević pogotovoEh da, ima i Ćavar, koji ga je isto usrao da valja.
Realno, bilo bi ekstra da recimo za 2-3 godine Demirović bude standardan špic u nekom Bundesligašu, da Dedić i Gazibegović nađu svoje mjesto u Salzburgu/nekom Bundesligašu, ono level Mujdže makar, da Hasić bude prvotimac u ekipi poput Bešiktaša. U nekom idealnom scenariju, mogao bi Đokanović biti na nekom solidnom nivou, Kovačević možda isto. Od ovih ostalih, još jedan ako se mogne eksploatisati jer igra za neki Rapid Beč, biće super![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 25 gostiju.