Kojim?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hasic uopste ne igra odbranu, nevjerovatno. Samo lagano trckara i ceka da mu dodje neka lopta da iskoristi priliku da licno profitira. Meni isto djeluje ko da ima nekoliko kg viska. Ali ono sto ima jeste taj mentalitet, hoce da se namece, i ako popravi te neke stvari moze biti igrac od njega. Bas onaj balkanski sindrom koji moze otici u obadva smijera.emir79 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:17I ja se cudim hvalama na Hasicev racun. Lik je bio katastrofalan. 2 suta na gol, prvi sebicnost cista, 2 igraca slobodna, a drugi nekontrolisan. To je sve od njeg a danas.King_James je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:12Vidim dosta vas hvali Hasića, a meni npr je ovo užasno bilo. Jedino je imao onaj dobar pas u prvom poluvremenu za Demirovića. Dvije odlične prilike je upropastio, a na sve ovo treba dodati i ogromnu umišljenost koja je baš za šamara.
Mi smo proigrali tek kad je Hasic izasao, dosli smo u posjed lopte i pravili akcije. Previse sebicno igra i zelja za dokazivanjem, najmanje timski.
Haj još jenom na Cviku ako smiješ, hoš da projem krozte

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa, kako nam je rekao - Šabanadžović.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
To je nesto sto mi nikad nece biti jasno. Bude na spisku a-repke a poslje toga nema ga na spisku u-21. isti slucaj sa djuricem. Nema ga na prvom spisku. Poslje bude naknadno pozvan za koljica i vec bude u prvi jedanest. A prevljak na prvom spisku a nema ga nikako ni na klupi. Tada u izraelu kvrzica nema na spisku da poslje naknadno dobije poziv i uleti odma u prvi jedanest. Mislim to ima samo u BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo sta nam algoritmi kazu:

⚜️~⚜️~⚜️
Tanko je ovo sve kad je u pitanju A selekcija, Gazibegović i Hasić, o kojima se uz Demirovića govorilo kao skorašnjim A reprezentativcima, zaigrani dječaci, nema tu ozbiljnosti ni čvrstine za igranje na najvišem nivou, Demirović i nekako, i to samo pod uslovom da izbori solidnu minutažu u Frajburgu, kada poredim ove večeras U-21 reprezentativce sa Ahmethodžićem i Hadžikadunićem, koji su njihovi vršnjaci, to je neuporedivo, nevjerovatno je koliko su "švedi" ozbiljniji i sposobniji da igraju seniorski fudbal.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ba, al šta znaju neznalice s ovog foruma oni gledaju trenutno stanje a ne šta dečko može biti za 2-3 godine, a ima talenta na pretek može šta hoće ako se spusti na zemlju i nastavi mukotrpno raditi.
Mi nikad ovako okretnog i startnog igrača nismo imali, samo da se uozbilji
danas realno onaj Bradonjić najbolji igrač kod nas, al normalno niko ga ne spominje jer igra za jbni Radnik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobra utakmica protiv snažnog protivnika. Igra iznad očekivanja.
Istakli su se oni od kojih se očekivalo, Demirović, Gazibegović i Hasić. Hasić je pokazo sebičnost i neke loše osobine, ali je također pokazo da je potencijal za A selekciju.
Ni drugi nisu bili loši, s obzirom na snagu protivnika. Sve u svemu prolazna ocjena, s obzirom da je bilo teško očekivat bilo šta osim poraza.
U prvih 20 minuta mi se učinilo da možemo i do pobjede.
Opet su presudile stare boljka, fizička sprema i taktička nepotkovanost.
Istakli su se oni od kojih se očekivalo, Demirović, Gazibegović i Hasić. Hasić je pokazo sebičnost i neke loše osobine, ali je također pokazo da je potencijal za A selekciju.
Ni drugi nisu bili loši, s obzirom na snagu protivnika. Sve u svemu prolazna ocjena, s obzirom da je bilo teško očekivat bilo šta osim poraza.
U prvih 20 minuta mi se učinilo da možemo i do pobjede.
Opet su presudile stare boljka, fizička sprema i taktička nepotkovanost.
Dva najgora igrača na terenu - Hasić i Gazibegović, čak je i Marić bio korisniji od njih.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hajdarevic je bio reinkarnacija Inieste veceras. Samo 1 igrač iz famozne Željine škole?

⚜️~⚜️~⚜️
Ko je to rekao?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 21:45Hajdarevic je bio reinkarnacija Inieste veceras.
Najgori je bio Hajdarević koji ne zna loptu dodati saigraču 2m od njega.
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje ne znam kako Djokanovic ne igra u prvoj. Mislio sam da je do Cavara i da se on guro ( sto i jest ). AL eto i kad on ne igra neko drugi losiji se ubaci. Tacno jak menadzer i poznanstvo ti je u fudbalu SVE...aaaaaa sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hasko definitivno može bolje. Potencijal je stvarno velik, ali bi brzo moro poradit na mentalitetu, to jest neko bi to moro uradit.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:43Šta ste se Haska uhvatili, momak malo frustriran, mislio da moze bolje i to je to.
Mislim da je šteta što nije u nekoj zapadnoeuropskoj ligi u kojoj odma izbiju te bubice.
- legenda reala
- Kontakt:
Hajdarević,Marić i Resić su podbacili včrs najviše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šteta stvarno što umjesto Hasića i Gazibegovića nisu počeli neki drugi klinci, a možda bi i Lukić zabio jednu od onih šansi koje je Demirović propustio, naravno da je tu.
Ovdje se već prije utakmice odredi koga će se hvaliti a koga ismijavati bez obzira kako odigrali. Gol i sve šanse su bile preko Gazibegovića ali na autopilotu se piše da je on bio među najboljima i da ga treba u A tim.
Gazibegovic je isto imao dosta tezak posao, svaki napad Njemacke je isao preko njihovog desnog krila, izigraju nam nasu sredinu i naprave visak, velik teret na Gazibegovica. Meni Bradonjic npr dosta tanak bio u odbrani, slabo mu pomagao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Proximic i 18 gostiju.