U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Šerbečić najbolji na terenu. Stvarno se čudim kako ne igra u nekoj boljoj ligi.
Nista protiv Kovacevica licno, ali ja se nadam da on nece nikad braniti za A repku. Lik je kiks igrac kad su sutevi iz daljine i visoke lopte u pitanju. Maltene u svakoj vaznoj tekmi mu se desi da mu lopta ispada iz ruku. Totalno nepouzdan.
Ko je ba ovaj Savić 

Ko je ovaj komentator?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
mora da joj je babo njen menadzer pa da pare ostanu u porodiciJustin je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:58
Imam bolji ukus od njega.
https://hayat.ba/ona-mu-je-ukrala-srce- ... ra/259920/

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, nazalost, samo vecina navijaca sarajeva to nikada nece priznati...
Pa dobro dosao do zida momak,trenira ga **** Adilovic,logika da vise ne moze napredovati...sad ce samo nazadovati ako ne ode..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Starcevicevo glupiranje sa ovim auslenderima nas je kostalo bodova...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ove Svabe su grohnule zivotom... ja ne pamtim njihovu losiju generaciju i onda nije ni cudo sto ove nase kante ovako dobro izgledaju naspram stvarnog stanja...
Kovacevic je obicna kesa od golmana i dzaba mu sto ima idealne predispozicije za golmana... kiksara ce uvijek biti... a i gazibegovic je zivotom plivao, bolje da je igrao pidroni ili salcin... no hajde vec je gotovo... izvedba nije losa ali su stvarno ovi Njemci uzas i ne bi bio iznenađen da ni grupu na EP ne prodju...
Kovacevic je obicna kesa od golmana i dzaba mu sto ima idealne predispozicije za golmana... kiksara ce uvijek biti... a i gazibegovic je zivotom plivao, bolje da je igrao pidroni ili salcin... no hajde vec je gotovo... izvedba nije losa ali su stvarno ovi Njemci uzas i ne bi bio iznenađen da ni grupu na EP ne prodju...
Hasic je previse umisljen za nekoga ko ima 19 godina!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mujakic i Serbecic su dobri bili, Demirovic je također bio odličan.
Dobar je i Hasić bio ali ocekivao sam više.
Opet ni jednog krilnog na vidiku nemamo
Sve u svemu morali smo vise dobit iz ove utakmice steta..
Dobar je i Hasić bio ali ocekivao sam više.
Opet ni jednog krilnog na vidiku nemamo

Sve u svemu morali smo vise dobit iz ove utakmice steta..
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 13 okt 2020, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Šerbečić uz Kovačevića najbolji. Ma Kovačević ima dobrih stvari ali gotovo da nije ništa napredovao zadnjig godinu i po.
Bolje nego što sam se nado.
Demirović, Gazibegović i Hasić, ako se spusti na zemlju, mogu već dogodine bit standardni A reprezentativci.
Demirović, Gazibegović i Hasić, ako se spusti na zemlju, mogu već dogodine bit standardni A reprezentativci.
Gazibegović može uletiti samo u reprezentaciju najljepših igrača, skupa s Begovićem.
- egocentrik
- Kontakt:
Pojedinci bi mogli biti ozbiljni igrači ali rezultat izostaje jer između ovih momaka nema sekunde srčanosti, nisu nikakav tim iako imaju potencijal. Kao da je previše rivaliteta ko ce se vise pokazati pa ta sebičnost dolazi do izražaja tako da nam sjebe svaku akciju. Za to su krivi ponajviše tzv menageri koji im napune glavu pa samim tiim igrači ne budu 100% koncentrisani na utakmicu i sta je pravi cilj. S ovakvim mentalitetom naše mlade selekcije nikada nece uci u završnicu nekog takmicenja.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- King_James
- Kontakt:
Vidim dosta vas hvali Hasića, a meni npr je ovo užasno bilo. Jedino je imao onaj dobar pas u prvom poluvremenu za Demirovića. Dvije odlične prilike je upropastio, a na sve ovo treba dodati i ogromnu umišljenost koja je baš za šamara.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Zar neko zaista misli da bi ozbiljne zemlje prepustile pravog igraca Bosni?
Nemojte biti smijesni!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Tako je Husika,drzi se ti fudbala pusti se korone.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I ja se cudim hvalama na Hasicev racun. Lik je bio katastrofalan. 2 suta na gol, prvi sebicnost cista, 2 igraca slobodna, a drugi nekontrolisan. To je sve od njeg a danas.King_James je napisao/la: ↑13 okt 2020, 20:12Vidim dosta vas hvali Hasića, a meni npr je ovo užasno bilo. Jedino je imao onaj dobar pas u prvom poluvremenu za Demirovića. Dvije odlične prilike je upropastio, a na sve ovo treba dodati i ogromnu umišljenost koja je baš za šamara.
Mi smo proigrali tek kad je Hasic izasao, dosli smo u posjed lopte i pravili akcije. Previse sebicno igra i zelja za dokazivanjem, najmanje timski.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.