U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Sad vidjeh, **** ga čist faul.
- ASD
- Kontakt:
Gazibegovic je igrač koji ima neko znanje ali nema fiziku pravog beka i lično smatram da nije trebao igrati ovdje protiv igrača koji ga je stariji i koji ima strašne fizikalije. Znači, prije svega, zbog njega i njegovog daljnjeg razvoja. Ima on naredni ciklus da se pokaže.
Lijevo krilo igra Bradonjić, ima brzinu ali izgleda 4 godine mlađi od ostalih. Tako da imamo tu rupu po lijevoj strani. Na to dodaj Mujakića koji je tehnički limitiran i ne može to sve stići ispraviti.

Desna strana u defanzivi puno bolja.
Lijevo krilo igra Bradonjić, ima brzinu ali izgleda 4 godine mlađi od ostalih. Tako da imamo tu rupu po lijevoj strani. Na to dodaj Mujakića koji je tehnički limitiran i ne može to sve stići ispraviti.
Bude na poziciji štopera ali iz razloga što Mujakić mora krpiti njega na beku.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:12Jako dobro poluvrijeme, jedina je razlika sto Nijemci imaju sistem a mi nemamo.
Vezni red je užasan.
Ovo što spominjete Gazibegovica, formacija se totalno promijeni u defanzivi, ovaj doslovno bude na poziciji štopera. Momak dobro igra, za razliku od ovog Beganovica koji hodati ne zna.
Mujakic jako jako nesiguran sa loptom u nogama.
Resić tkođer mora napolje, ono što mi se sviđa da Hasić, Demirović, Gazibegović, Mujakic fizicki pariraju Nijemcima.

Desna strana u defanzivi puno bolja.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 okt 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:14Ovi hordaši moraju svaku temu zapišat svojim budalaštinama, bas ste prava krezuba masa.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Sta je Hajdarevic kriv? Jedini u sredini koji se nudi i uzme loptu i igra s mudima ovaj drugi vezni treba na klupu instant.
Bolesnici se pojave kad reprezentacija počne gubit. Maloumnici u koordinacijiMaestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:16DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:14Ovi hordaši moraju svaku temu zapišat svojim budalaštinama, bas ste prava krezuba masa.![]()

Mujakić je zbog slične greške prvom prilikom nogiran iz Kortrijka. Jednostavno uvijek pravi iste osnovne greške.King_James je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:09Mujakić ima strašne fizikalne, al nema pameti. Loše čita igru i grozno se pozicionira. U Hasića ja ništa nisam vidio do sada, ni večeras ni u one dvije utakmice u Besiktasu. Sve neko meljanje al ništa konkretno, a uz sve to vuče neke veoma neinteligentne poteze.
Od Demirovića bi mogao biti fin napadač... Radna etika i kretnja na terenu su mu odlični, onako baš moderan napadač.
I sve na stranu al koliko grešaka može ovaj Kovačević napraviti. Od 20-ak njegovih utakmica što sam gledao, što u Sarajevu što u BiH, on je na njih 15 pravio katastrofalne greške.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije izveo Marica
yebem ti nacionalni kljuc yebem ti nakaradni savez i drzavu ovakvu daj najbolje momke koji hoce da igraju za ovu drzavu nek ne bude nijedan ni bosnjak ni srbin ni hrvat sto se mene tice samo nek igraju i bore se ne interesuje me kako se zovu ako posjeduju kvalitet

yebem ti nacionalni kljuc yebem ti nakaradni savez i drzavu ovakvu daj najbolje momke koji hoce da igraju za ovu drzavu nek ne bude nijedan ni bosnjak ni srbin ni hrvat sto se mene tice samo nek igraju i bore se ne interesuje me kako se zovu ako posjeduju kvalitet
Ma ovo sudjenje je kriminal. Sta god da krenemo sudija cjepka... Ne vjerujem da je bila ruka Demirovica.
ovog hasica je trebalo u 30. min izvesti, onako disciplinski.
Moldavija naredni mjesec opet pobjeđuje Vels i prestiže nas u grupi. 

Hvala Hasicu sto si dodao loptu???!!!
Kakav umisljeni idiot
Kakav umisljeni idiot

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ovaj hasic se vec ponasa kao zvijezda ali daleko je od iste... eto samo pratite njegovo kretanje i ponasanje na terenu
Kikser teskiKing_James je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:09I sve na stranu al koliko grešaka može ovaj Kovačević napraviti. Od 20-ak njegovih utakmica što sam gledao, što u Sarajevu što u BiH, on je na njih 15 pravio katastrofalne greške.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Kovacevic osim one male greske prilikom kontrole u rukama igra odlicnu tekmu.
Naš vezni red nije na nivou napada, šteta da se ne može dobra lopta uputuit Demiroviću.
-
- Kontakt:
Hasic uz Demirovica jedini ima potencijal da napravi nesto.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Fali Danilovic u sredini,to je sigurno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️