Upravo sam to htio napisati, pljunjuti kao da mu je on babo!
Hajdarevic i Resic ne da ih treba izvesti nego ih treba natjerati pjeske kuci!
A ona 19-ka nije uopste igrala...
Jadno, jado, jadno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
visca je iz cunista iznad olova
Jel to ova sedmica?
Vise su nam puta poklonili kontru nego Moldavija!
A resic iz zivinica mislim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:06pa dobro decko je prvobitno desni bek, nek stave lijevo pidru eto da vidimo hoce li on biti bolji
E vidi seQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:06pa dobro decko je prvobitno desni bek, nek stave lijevo pidru eto da vidimo hoce li on biti bolji
Ja volim Mujakica jer je srcan i jako spreman ali treba biti realan. Fali mu inteligencije u ovim situacijama. Kad ovako izlazis moras biti sto posto siguran da presjecas loptu ili odbrana mora biti usko postavljena da ti neko cuva ledja da ne moze lopta proci. On je krenuo grlom u jagode a mogao je samo cuvati liniju, vidjeli bi vjerovatno sut onog Njemca sa 20 metara, lopta ode na tribine i to je to.Wandelanoite je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:01Stoperova glavna zadaca da igra usko i da oba stopera prate stative i ne ispadaju. Naravno Mujakic svaki puta to ne radi i ispada i ostavlja igraca iza. Zbog toga je i dobio nogu iz Kortrijka, momak ne zna osnovne stvari evo opet krivac za ovu sansu.bavarian_bk je napisao/la: ↑13 okt 2020, 18:56Sta bolan pricas ti? Izlazi na igraca i pri tom ostavlja igraca iza leđa sebi u 16m. Pa tako se igra u školama nogometa, svi na loptu.
Resić je iz Živinica,tacnije sela Svojat
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 19:12Jako dobro poluvrijeme, jedina je razlika sto Nijemci imaju sistem a mi nemamo.
Vezni red je užasan.
Ovo što spominjete Gazibegovica, formacija se totalno promijeni u defanzivi, ovaj doslovno bude na poziciji štopera. Momak dobro igra, za razliku od ovog Beganovica koji hodati ne zna.
Mujakic jako jako nesiguran sa loptom u nogama.
Resić tkođer mora napolje, ono što mi se sviđa da Hasić, Demirović, Gazibegović, Mujakic fizicki pariraju Nijemcima.
I Nurkic je iz Svojata
Trenutno korisnika/ca: Iceplayer, kakarut, Rimes87, tuzlanskinacin i 60 gostiju.