FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje je samo bitno da se niko ne povrijedi. Laksi trening, malo ovo mladji neka pokazu sta Vinku i to je to. Naredno kolo je vec ozbiljnije, al o tom potom.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kova, Besim i Resic u prvoj postavi U21 protiv Njemacke
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
77'
I mladi Ramić dobija priliku danas. Ušao je u igru umjesto Mustedanagića.
I mladi Ramić dobija priliku danas. Ušao je u igru umjesto Mustedanagića.
Sarajevo ljubavi moja.
Loše, ne možemo zabiti gola u drugom.
Zinedin ne moze 90 minuta odigrat jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vinko gospodin.
Fk Sarajevo masina...
Svaka cast...
Fk Sarajevo masina...
Svaka cast...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nadam se da se salis... Ima neki sportski fair play, da ne ponizavas protivnika i ne stvaras sebi neprijatelje npr.
Nismo mi zeljo da trpamo nizeligase po 10-0, mi smo gospodski klub

Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 13 okt 2020, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
- robertkosar
- Kontakt:
Ova omladina sto je usla u igru drugo poluvrijeme meda nemoze 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Tekmu rijesis u prvih 45min, u drugom poluvremenu ti igraju sve juniori i opet pojedini seru kako nismo naparavili sanse kako lose igramo, bzs...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Katastrofa je bio i ovo sto je odigrao,eto igrao je u drugom na 10 al kakve koristi .
Drugo poluvrijeme generalno za

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Isto mislim, ako u kupu se ne nametnes igrom kad ćeš.robertkosar je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:23Ova omladina sto je usla u igru drugo poluvrijeme meda nemoze![]()
Igra momak na silu, ono nema strpljenja da kombinuje sa drugima, da protrci napravi timsku akciju nego stalno puca nesto solira samo nebili nesto ubacio....ne konta uopste...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Heba po ko zna koji put pokazao da je igracina 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Naravno. Nego malo sarkazma, pa da se zakuhaThrillerHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:22Nadam se da se salis... Ima neki sportski fair play, da ne ponizavas protivnika i ne stvaras sebi neprijatelje npr.
Nismo mi zeljo da trpamo nizeligase po 10-0, mi smo gospodski klub![]()

Meni djeluje kao sarkazam.ThrillerHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:22Nadam se da se salis... Ima neki sportski fair play, da ne ponizavas protivnika i ne stvaras sebi neprijatelje npr.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Halali onda hahaha, šećer sam dobioHaver ! je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:26Naravno. Nego malo sarkazma, pa da se zakuhaThrillerHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:22Nadam se da se salis... Ima neki sportski fair play, da ne ponizavas protivnika i ne stvaras sebi neprijatelje npr.
![]()

1946~
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, laznokrilo, Napapijri, napoleon72, OzmoodPinglewood, Tatamata1946, TETRAPAK, zagorski i 45 gostiju.