moRe bitiCitizen-X je napisao/la:znas da je pretpostavka majka svih zajeba...![]()
tako kazu ameri
idem spavati, laku noć
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
moRe bitiCitizen-X je napisao/la:znas da je pretpostavka majka svih zajeba...![]()
tako kazu ameri
Ukaki ti Detroit, ja ga čekao over 5,5.samosarajvo je napisao/la:Cekam Detroit (3 trecina,3:2) i Chicago 0:0 (1 trecina) za 25 maraka,proso bayern,lejkerse,manheim i real
ulog 1,30 dobitak 26
**** im mrtve! ..Virtu4l je napisao/la:Ukaki ti Detroit, ja ga čekao over 5,5.samosarajvo je napisao/la:Cekam Detroit (3 trecina,3:2) i Chicago 0:0 (1 trecina) za 25 maraka,proso bayern,lejkerse,manheim i real
ulog 1,30 dobitak 26
alfarouqaminu je napisao/la:oce li mi neko sastaviti nesto za danas???????
Sanchez_8 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:oce li mi neko sastaviti nesto za danas???????
Mogu li ti ja sastaviti molim te ?![]()

Levadiakos - Anagennisi Karditsas
Under 2.5
1.60
Agrotikos Asteras - OFI Kreta
X2
1.29
Manchester City - Everton
Under 4,5 cards
1.55
Total odds 3.20
Total stakes 50kr
Manchester City - Everton
Manchester City 2-3
2.04
Union Berlin - Karlsruher SC
Under 3.5
1.25
Le Havre - Nantes
Nantes 0-1
1.20
Total odds 3.06
Total stakes 50kr
Racing Santander - Hercules
Markus Rosenberg
2.55
Total odds 2.55
Total stakes 50kr

Nemoj da te ubiju, nisi još završio roman iz Dortmunda..Analitico je napisao/la:Javio mi se neki lik na mail, nudi dojavu za 200 eura a kaze kvota je 30...Pola para unaprijed, pola nakon tekme....
Ja mu iz zajebancije odgovorio da nije normalan i da ako je frajer da posalje dojavu a dobit ce pare naknadno, to jest kad majmunu supak zaraste jer vjerovatno od toga nema nista...
Odgovorio on da ce mi poslati dojavu ali da se ne zezam sa njim i da ako prodje da cu morati platiti 200 eura i da se sa tim ne zezam jer me kaze moze naci gdje god da jesam i da cu platiti ovako ili onako....
Odgovorio ja da ne trebam jer ko zna kakva je budala, ne bih da me ujutro neko saceka ispred vrata sa utokom......
pade Necko na 400 marki na marseju mamicu imvolimliverpool je napisao/la:Danas samo da se isprati dan:
Skovde-Ystads IF 1 1.40
Union Berlin-Karslruher 1 2.05
Le Havre-Nantes (zg) 0-2 1.50
Verona-Paganese 1 1.45
Setubal-Sporting (barem 1 gol u 1.pol) 1.40
Miami-Dallas (F.T.) 1 1.45
Portland-Milwaukee 1 1.55
(Pho) S.Nash (-17.5+) 1 1.80
35.35 Ulog 2KM
Admir_Sa je napisao/la:Gdje devil, imam pitanje za devila
Na koji nacin kod vas funkcionishe ona igra mozart kladare, ono mjesecni dobitnici, godisnji i slicno. Gledam juce na SK i sad mjesecne nagrade auto, motor, gps i jos svasta nesh
Takmice se igraci mjesec dana i ko bude najbolji dobije auto, e sad me zanima kak se takmice i to, sta je uslov i slicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.