Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
kakve sve to sa lejverom ima veze sa nole slemom i fedovim omalovazavanjem istog? sta i koliko je lejver zrtvovao nema s tim nista. fedova reakcija je bila kao kada bi sada za rafu rekao, ok veliki uspjeh ali ima previse RGa, nema dobro rasporedjene slemove i ima samo 2 vimblija koji su daleko najvazniji dok ih ja imam 8 i time je moj uspjeh veci.
naravno jer br 1 znaci samo da si najbolji teniser na svijetu dok MM titule znaci da si pobjedio par top100 igraca sto je objektivno teze i znacajnije!
broj velikih titula (koje se stalno prikazuju na ATP stranici) je daleko znacajniji od ukupnog broja titula. i tu je fed iza ove 2. (i da, znam da je broj slemova daleko najbitniji sto se titula tice i da je nole iza feda i rafe).
broj velikih titula (koje se stalno prikazuju na ATP stranici) je daleko znacajniji od ukupnog broja titula. i tu je fed iza ove 2. (i da, znam da je broj slemova daleko najbitniji sto se titula tice i da je nole iza feda i rafe).
Nole slamlucky13 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:45kakve sve to sa lejverom ima veze sa nole slemom i fedovim omalovazavanjem istog? sta i koliko je lejver zrtvovao nema s tim nista. fedova reakcija je bila kao kada bi sada za rafu rekao, ok veliki uspjeh ali ima previse RGa, nema dobro rasporedjene slemove i ima samo 2 vimblija koji su daleko najvazniji dok ih ja imam 8 i time je moj uspjeh veci.

Zato Nolo igra Bec jer je veliki turnir hehe...
Ukupni broj titula je bitan i ne treba skrnaviti tu cinjenicu.
Ukupni broj titula je bitan i ne treba skrnaviti tu cinjenicu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fed ima 17 vise od Rafe a 5 godina je stariji, 22 vise od nole a 6 godina je stariji.
Na kraju ce ga i tu presisat

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad Nadal i Djokovic nauce ovo, nek se jave
. Dotad
!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:32Kad Nadal i Djokovic nauce ovo, nek se jave. Dotad
!
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nole ne igra Beč radi MM titule nego radi potencijalnih 500p. Sa 90p (2 pobjede) osigurava YE#1 a svaki poen mu je bitan i za istorijski #1. A to su 2 i te kako bitnije stvari od 1MM turnira iako će ovaj Beč imati jako jak roster.
Nadal do kraja moze uzeti 2500 bodova jel tako?
On prosle godine nije igrao ni Pariz ni WTF?
On prosle godine nije igrao ni Pariz ni WTF?
- AshburtonG
- Kontakt:
Kao slucajno se desilo...Zundo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 08:50Gledao sam, kasnio Govedarica oko 45 minutaAshburtonG je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:26Jedva cekam da slusam Govedaricu. Najavili su dan prije finala, da ce sljedeci podcast bit veceras.![]()
![]()

Nisam htio komentirat kasnjenje, ali ocito da je imao blagi mentalni poremecaj nakon meca.
Al kakvu promociju Nolo radi za nas i našu državu, velika stvar baš, i to dan poslije finala RG-a 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Radi i Damir Džumhur promociju Beograda na vodi i srbijanskih starleta

Svaka čast obojici

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
igrao je WTF **** te ja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
poeni od proslogodisnjeg WTFa otpadaju pred WTF ove godine. rafi 400 (2 RR pobjede) i noletu 200. u praksi to znaci da nole sada ima 2090p prednosti. rafa moze do 640p u parizu (SF prosle godine) nole je osvojio i ostaje na istom sto se pariza tice igrao ne igrao osvojio ili ne osvojio. rafa ako osvoji pariz i WTF moze popraviti saldo sa 640+1500=2140p. noletu treba 50p da osigura YE#1. znaci 2 pobjede u becu (90p, max 500p). ili 1 pobjeda u grupi na WTFu (200p) nole moze max do 500+1500=2000 dodatnih poena.
Ha hebo majku ja bi se zakleo da Rafa nije igrao WTF prosle godine,imam u sjecanju neku povredu i da nije igrao,zanimljivo 
Nema onda tu puno price,Nole je sig kao No1 na kraju godine

Nema onda tu puno price,Nole je sig kao No1 na kraju godine
Jes ali u ku?cu, to isto Nadalu stavis tri slama na zemlji i jedan na betonu pa napravio bi bar tri takva kalendarska slama do sada.darker10 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 10:28Laver je uzeo kalendarski GS i to objektivno govoreci jest vece dostignuce.Nema tu nikakvog "zestokog omalovazavanja".lucky13 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 10:17kazem samo da ce biti zanimljivo da li i ako da kako ce to uraditi. kada je nole spojio 4 slema (objektivno ogromno postignuce i niko to u ATP eri otkako imamo organizovan profi tur to nije uradio osim njega) je bilo zestokog omalovazavanja sa fedove strane. jeste rekao, veliko postignuce ALI nije to vise to kao sto je bilo kada je to uradio lejver. sto je notorna glupost. gledano i sa aspekta konkurencije i sa aspekta podloga.
Taj post od jestemaji mi je najdrazi, kae lik yebo ovo sve na silu yebo te rekorde

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.