Sta mislite ko bi mogao od ovih mladih biti od iducih kvalifkacija dio prvog tima i imati dobru karijeru. Demirovic, Hasic, Gazibegovic, Dedić su meni favoriti
Sta mislite ko bi mogao od ovih mladih biti od iducih kvalifkacija dio prvog tima i imati dobru karijeru. Demirovic, Hasic, Gazibegovic, Dedić su meni favoriti
Ako se razviju kako treba vec mozemo za iduce kvalifikacije racunati na iste. Popunili bi gotovo sve deficitne pozicije koje imamo. Da je pametan savez i novi selektor i prikljuciti te momke. Dati iduce kvalifikacije da se uigravaju uz ove bolje reprezentativce i mogli bi racunati na uigran tim za ep24. A do tad ce jos koji uskociti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Odavno nismo imali interesantniji sastav U21.
Demirović, Hasić, Gazibegović, Dedić, Savić, Đokanović , igrači od kojih se očekuje da brzo budu A reprezentativci.
Demirović, Hasić, Gazibegović, Dedić, Savić, Đokanović , igrači od kojih se očekuje da brzo budu A reprezentativci.
Vidjet cemo kako ce danas odigrati, ali imam osjecaj da bi mogao neki menadzerski sastav izaci.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mogli smo vidjet jesu li sad zreli Zukanovic, Saric, Stevanovic. Valja i oni zasluzuju vise od jedne sanse u zivotu.
steta sto ovaj put fali catic
Pa šta je sa Ćatića? Nije valjda povreda ?
Nije pozvan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Vidjet cemo kako ce danas odigrati, ali imam osjecaj da bi mogao neki menadzerski sastav izaci.
I ja mislim. Izvedemo li najbolji sastav mogli bi Njemci pasti danas.
I ja mislim. Izvedemo li najbolji sastav mogli bi Njemci pasti danas.
Ja bi se usudio reci da je bitnije imati kvalitetnog i mudrog seletktora nego neku aman zaman prvu postavu.
Reda radi, imali smo mi vrlo dobru ekipu na terenu protiv Njemacke kod kuce u trecem kolu i vidjeli smo jednu veliku nulu. Na kraju krajeva njemci zabise dvije frljoke i ni krivi ni duzni uzese tri boda. Ova generacije njemaca je jedna od najlosiji u x godina unazad (eto nek me neko sto prati njemce puno vise demantuje) i bili su zreli za poraz na Bilinom prosle godine. Medjutim nevjerovatno defanzivni i ja bi rekao pichkasti pristup igri od strane Marinovica je dao sto je dao - 1 sut mozda na gol u 90 minuta. A tad smo imali ogroman vjetar u ledja nakon pobjede protiv Moldavije i remija u Belgiji.
Ali nije problem opet ni losa Njemacka. problem je Moldavija, Wels i te utakmice x godina unazad odnosno igra protiv tih reprezentacija koja ne lici ni na sta.
Po meni najbolje šta imamo za današnji meč. Mada će garant igrati Pidro, Beganović, Ćavar sudeći po dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Ćavar opet nije promjenio klub, fakat nema smisla ga zvati. Odigrao u 3 godine otkad je prešao u Frankfurt 10 utakmica, tačnije tih 10 je odigao u Osijeku na posudbi gdje je postao rezerva na kraju.
Po meni najbolje šta imamo za današnji meč. Mada će garant igrati Pidro, Beganović, Ćavar sudeći po dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Ćavar opet nije promjenio klub, fakat nema smisla ga zvati. Odigrao u 3 godine otkad je prešao u Frankfurt 10 utakmica, tačnije tih 10 je odigao u Osijeku na posudbi gdje je postao rezerva na kraju.
Ćavar će još malo pa imati vise utakmica u karijeri na reprezentativnom nego klupskom nivou.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 13 okt 2020, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa zar ovi magovi iz saveza nisu ni u stanju da kazu ko je sve dosao na okupljanje, ko nije itd. Citam nonstop izjave o atmosferi a nigdje informacije koju su bitne kao naprimjer ko je na raspologanju u pm.
ovo skroz dobro djeluje na papiru
demirovic, hasic, dedic i djokanovic su ti koji jako puno obecavaju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine