Tragom zaboravljenih asova, jel ziv taj lik, sta radi?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zadnji put kada se spominjao, bio u Kini. Bez posla je koja godina ..
Magath ima vec posao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima Bjelica.Cartman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 20:25Pa evo ja se ne mogu sjetit nijednog Bosnjaka za kojeg bi rekao "daj toga". Nemamo strucnjake neke. Eto Vaha, ali on svakako nece.
Ako cemo realno, jedina ozbiljna fudbalska zemlja u regiji je Hrvatska. Zasto ne pogledat tamo ima li strucnjaka koji nas moze poboljsat. Ali onda mislim na mladog zeljnog dokazivanja, ne jednog Prosineckog.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
https://www.transfermarkt.com/mersad-se ... iner/30994
Zna li neko nešto o njemu? Već drugu sezonu vodi ovog cvajtaša prilično uspješno.
Mlad, prošo sve kategorije od kadeta do seniora, švapska škola.
Zna li neko nešto o njemu? Već drugu sezonu vodi ovog cvajtaša prilično uspješno.
Mlad, prošo sve kategorije od kadeta do seniora, švapska škola.
Kazem jest nemoguce. Ali takav profil nama treba.Swanfilter je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:17Tek dosao u Osijek koji cilja skidati Dinamo. Nista od toga ..
BašČelik!
Treba se pomirit da niko ko ima mogućnost izbora, ko je u naponu trenerske snage neće izabrat BiH.
Mi nismo ni finansijski, ni kvalitetom, a pogotovo organizacijski interesantni srednjoj klasi trenera.
Bjelica, Kek, Vaha...neće doć da nas treniraju.
Možemo računat na trenere koji žele da se dokažu, da se vrate na veliku scenu ili izlizana imena koja su u potrazi za još jednim dobrim ugovorom.
Ta izlizana imena će se, bez sumnje, samo utopit u postojuće stanje i gledat da odrade ugovor do kraja.
Po meni treba ići na svježu krv, željnu dokazivanja, koja ima energiju i vjeru da se nešto može promijenit.
Mi nismo ni finansijski, ni kvalitetom, a pogotovo organizacijski interesantni srednjoj klasi trenera.
Možemo računat na trenere koji žele da se dokažu, da se vrate na veliku scenu ili izlizana imena koja su u potrazi za još jednim dobrim ugovorom.
Ta izlizana imena će se, bez sumnje, samo utopit u postojuće stanje i gledat da odrade ugovor do kraja.
Po meni treba ići na svježu krv, željnu dokazivanja, koja ima energiju i vjeru da se nešto može promijenit.
Ko god se uklopi u sarajevski tal i masineriju, mi smo debelo u minusu. Jedan od njih je Prosinecki, nisam ocekivao da ce se onako lako uklopiti.DrFilgud je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:42Treba se pomirit da niko ko ima mogućnost izbora, ko je u naponu trenerske snage neće izabrat BiH.
Dodajte na to nacionalizam, da nam savez preuzima Vico kojem je Dodik stric mozemo svi zamisliti sta slijedi. Svi znamo sta Dodik misli o BiH i kako se ponasa prema istoj na svim poljima, on je glavni finansijer Vici - sta mislite kako ce bii i sta ce se raditi od Bh. fudbala.
Novi selektor BiH ce biti srbin 1000%, nije problem sto je srbin nego ko ga dovodi.
Novi selektor BiH ce biti srbin 1000%, nije problem sto je srbin nego ko ga dovodi.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 13 okt 2020, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Mislim, ali samo mislim, da vecina ovde još uvijek živi u komunizmu tj. nije im se u glavi desila tranzicija pa da skontaju da odluke skoro nigdje ne donosi jedan čovjek. Posebno ne u Bosni, a to je posebno nemoguce u sistemima gdje za odluku ti treba 2/3 glasova. #samokažem
Nema tog vice koji moze unistiti vise repku nego sto su to do sada uradile sarajevske mahalaske smradine.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam šta neki Vico može uradit, a da već nisu uradili Pušine, Pašalići, Ušanovići, Begići?
Jedino da nas suspenduju, a to se neće desit.
Mogli bi se mi još iznenadit napretku fudbala u rukama Srba. Oni znaju da će u startu imat negativno raspoloženje bošnjačke većine i pokušaće da se dokažu.
Ipak su ovdje u pitanju pare, opstanak klubova, Reprezentacija može donijet veliku lovu i to je svima atraktivno.
Sarajevski kafansko menadžerski lobiji su nas doveli na prag 4. šešira.
Mogli bi se mi još iznenadit napretku fudbala u rukama Srba. Oni znaju da će u startu imat negativno raspoloženje bošnjačke većine i pokušaće da se dokažu.
Ipak su ovdje u pitanju pare, opstanak klubova, Reprezentacija može donijet veliku lovu i to je svima atraktivno.
To je ona SDA prica kako srbi rade sve protiv drzave. A precute da su oni najveci srbi u drzavi.DrFilgud je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:10Ne znam šta neki Vico može uradit, a da već nisu uradili Pušine, Pašalići, Ušanovići, Begići?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja vam garantujem bolje rezultate u svim selekcijama kada Vico dođe na vlast. To će biti period kad će konačno jedan klub ili više njih igrati evropska takmičenja, a i reprezentacija će imati bolji sistem.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To je toMaestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:13To je ona SDA prica kako srbi rade sve protiv drzave. A precute da su oni najveci srbi u drzavi.DrFilgud je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:10Ne znam šta neki Vico može uradit, a da već nisu uradili Pušine, Pašalići, Ušanovići, Begići?
I ja isto tako mislim. Samo ne vidim logiku u argumentima koji drugacije misle, das veoma dug period ovoj trenutnoj bagri, nemaju nikakvih rezultata, ama bas nikakvih. I opet te strah dati priliku nekom drugom i drugacijem, jer mislis da ce biti gore. A realno ne moze gore od ovoga. Sto to ne bi pokusao sa drugim ljudima u savezu i na selektorskim pozcijama, pa Boze moj, ako ni oni nemaju rezultata traziti druga rijesenja.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:14Ja vam garantujem bolje rezultate u svim selekcijama kada Vico dođe na vlast. To će biti period kad će konačno jedan klub ili više njih igrati evropska takmičenja, a i reprezentacija će imati bolji sistem.
Ne mogu reci kakav je taj vico jer ga neznam. Ali znam da ce se dobro morati potruditi da sj.ebe repku vise nego sto su to sarajevski mahalasi odradili.DrFilgud je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:16To je toMaestro je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:13To je ona SDA prica kako srbi rade sve protiv drzave. A precute da su oni najveci srbi u drzavi.DrFilgud je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:10Ne znam šta neki Vico može uradit, a da već nisu uradili Pušine, Pašalići, Ušanovići, Begići?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ladies and gentleman,
Maestro, veliki srbomrzac, car paušalnih i neutemeljenih, kontradiktornih izjava, u novim avanturama

Tastatura sve trpi.

tz tz tz tz tz tz
Slusalko naporan si. Gdje sam ja mrznju sirio protiv srba? Rekao sam samo da me boli k... za ove s pala i okoline koji nece da igraju za BiH. Ako je to mrznja onda oke.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.