Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Dobar je mali. Ucvrstit ce on svoju poziciju na stoperu u narednim godinama. Imao je par milimetarski preciznih pasova kroz sredinu sto je jako bitno. Nazad bio siguran i smiren. Definitivno ce u buducnosti biti nas najbolji stoper.
Mirso, koja ce samo igracina biti tvoj Anel
... steta sto mu je debi iz euforije prerastao u razocarenje ali u sljedecih 10 godina osjetice ponekad i slast pobjede ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Šteta sto bi reako jedan komentartor da su momka ubacili u vatru u ovako vaznoj utakmici.
Ni on, ni Cipetic niti Amir nisu trebali pocinjat ovako vaznu utakmicu.
Ovo mu je samo dobra pouka sta ga ocekuje u narednim godinama i kakva neorganizacija sa ovom reprezentacijom.
Ni on, ni Cipetic niti Amir nisu trebali pocinjat ovako vaznu utakmicu.
Ovo mu je samo dobra pouka sta ga ocekuje u narednim godinama i kakva neorganizacija sa ovom reprezentacijom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kaze Mirso na fb nema veze, dolazi nova generacija. Mudri Mirso, 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
otidji na reprezentazija ba eno ti analize mislim od misketa i procitaj sta rece za anela i cijeli tim ... nemoj brate
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mali je top igrac. Moderan, skolovan stoper. Dobar na lopti, smiren, ne boji se odigrati pas i tako iznijeti loptu.
Ako se nastavi razvijati ovim pravcem definitivno zalog za buducnost i to veliki.
Ako se nastavi razvijati ovim pravcem definitivno zalog za buducnost i to veliki.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Momcina ce biti glavna karika nove generacije, koja ce stasati tek za tri cetri godine, ako see dotad država ne raspadne 
Odlican Anel, osjeti se ogroman ogroman potencijal, koji ce u jednom momentu samo eksplodirati, nadam se i Dennis isto.
Sa druge strane Sanicanin, srcan, borben, al ne mogu se oteti utisku daa je drvosječa ybg.

Odlican Anel, osjeti se ogroman ogroman potencijal, koji ce u jednom momentu samo eksplodirati, nadam se i Dennis isto.
Sa druge strane Sanicanin, srcan, borben, al ne mogu se oteti utisku daa je drvosječa ybg.
-
- Kontakt:
Samo ojacati i abd bez povreda. I Denis ...
Prokomentarisao sam ga na drugoj temi ali evo i ovdje nek ostane zapisano.
Momak ima strasnu dugu loptu i toliko je miran na lopti da ga vec vidim kao nasljednika Spahica.
Za sada nedostatke koje mora popraviti jesu postavljanje i skok igra. Da je Sunjic sinoc bio nikada onaj gol ne bismo primili.
Zasigurno budućnost akoBogda, samo da ga povrede zaobidju.
Jedva cekam da vidim i Dennisa protiv Holandije.
Momak ima strasnu dugu loptu i toliko je miran na lopti da ga vec vidim kao nasljednika Spahica.
Za sada nedostatke koje mora popraviti jesu postavljanje i skok igra. Da je Sunjic sinoc bio nikada onaj gol ne bismo primili.
Zasigurno budućnost akoBogda, samo da ga povrede zaobidju.
Jedva cekam da vidim i Dennisa protiv Holandije.
-
- Kontakt:
Mirso je Anela uvjezbo u 7 god. Kako se penali pucaju... A ne u 27 nekog ucit.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jos je mlad, vrlo rano je reci hoce biti sta od njega.
Mene jos uvijek nije odusevio svojim igrama, pogotovo u EL.
Al vidim 95% forumasa (kao uvijek) vidi novog Piquea.

Mene jos uvijek nije odusevio svojim igrama, pogotovo u EL.
Al vidim 95% forumasa (kao uvijek) vidi novog Piquea.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ahmedhodzic i Hadzikadunic su predvodnici nove generacije igraca repke.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Lokalni mediji u Malmeu pisu da je klub postavio (nezvanicno) veliku cijenu na Anela, i da bi mogao da postane drugi najskuplji transfer u historiji Malmea iza Zlatana koji je 2001 otisao u Ajax za cirka 80 miliona kruna, nesto manje od 9 miliona eura.
Interesantno da drugi najskuplji transfer iz Malmea drzi bas njegov agent Markus Rosenberg koji je 2005 presao takodjer u Ajax, za nesto vise od 5 miliona eura.
Tako da nije samo bosancima i hercegovcima bilo zao sto BiH nije prosla Sj Irsku prije par dana
Interesantno da drugi najskuplji transfer iz Malmea drzi bas njegov agent Markus Rosenberg koji je 2005 presao takodjer u Ajax, za nesto vise od 5 miliona eura.
Tako da nije samo bosancima i hercegovcima bilo zao sto BiH nije prosla Sj Irsku prije par dana

@igrajlopte 🐦
Eh da hoce i Anel u Ajax...stepenica po stepenica.
Eventualno lige 5 u timove tipa Leipzig a koji forsiraju mlade igrace, talente...
Eventualno lige 5 u timove tipa Leipzig a koji forsiraju mlade igrace, talente...
- ASD
- Kontakt:
Dobra veza kluba sa Ajaxom. 
Mada, ne vjerujem da će tamo. Iako bih ga ja volio vidjeti u nekoj relativno slabijoj ekipi okrenutoj razvoju igrača. Njemu kao štoperu koji voli loptu ne bi godilo da preskoči neke stepenice.
Ajax na njegovoj poziciji sad ima Timbera, koji je visok 180. Takve oni vole i dobar je s loptom, glatko može i veznjaka.

Mada, ne vjerujem da će tamo. Iako bih ga ja volio vidjeti u nekoj relativno slabijoj ekipi okrenutoj razvoju igrača. Njemu kao štoperu koji voli loptu ne bi godilo da preskoči neke stepenice.
Ajax na njegovoj poziciji sad ima Timbera, koji je visok 180. Takve oni vole i dobar je s loptom, glatko može i veznjaka.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 okt 2020, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Anel bolji sa loptom u nogama ali Dennis je bolji u čitanju igre i postavljanju. Kako god dva velika dobitka imamo samo da izbjegnu povrede i polahko rastu u klupskoj karijeri.
⚜️~⚜️~⚜️
Prednost Anela (kad je u pitanju eventualan veliki transfer) je sto je EU igrac i sto je par igraca u zadnjih nekoliko godina sto su otisli u velike lige opravdali te pare. Naprimjer Svanberg u Bologni, Forsberg u RB Leipzig, Albornoz (Hannover), Helander (Hellas Verona).. itd.
Ogroman hajp je oko njega a evo sad je i A-reprezentativac. Bicu dosta iznenadjen ako ga Malme ne proda na zimu jer tako klubovi rade u Svedskoj. S druge strane Malme ce najvjerovatnije biti sampion a nemaju ni evropu na jesen tako da sumnjam da ce moci dobiti vise za Anela nego sto ce sada biti slucaj u iducem transfer roku.
Moja neka luda procjena je da ce/bi on mogao zavrsiti u Serie A.
Ogroman hajp je oko njega a evo sad je i A-reprezentativac. Bicu dosta iznenadjen ako ga Malme ne proda na zimu jer tako klubovi rade u Svedskoj. S druge strane Malme ce najvjerovatnije biti sampion a nemaju ni evropu na jesen tako da sumnjam da ce moci dobiti vise za Anela nego sto ce sada biti slucaj u iducem transfer roku.
Moja neka luda procjena je da ce/bi on mogao zavrsiti u Serie A.
@igrajlopte 🐦
Anel opasno riga vatra u Svedskom "Avazu" danas
Ali barem je momak iskren i to mi se svidja. Ne ulizuje se nikome, kako nasim tako ni svedjanima.

Ali barem je momak iskren i to mi se svidja. Ne ulizuje se nikome, kako nasim tako ni svedjanima.

Nisam bio iznenadjen sto sam dobio odma sansu. Misljenja sam ako si dobar igrac sve mozes savladati.
Ja i Dennis smo veoma dobro primljeni. Edin (Dzeko) je legenda i neko ko pazi na svakog igraca. Istinski vodja ove ekipe. Brzo smo se uklopili.
Na pitanje jel se pokajao:Bio je to veliki dogadjaj za mene. Nesto sto sam radio i tezio ka cijelom zivotu. Bio sam preponosan dok sam stojao i slusao bosansku himnu.
Ne. Ovo je bila najbolja odluka koju sam donio u zivotu. Ne mogu opisati rijecima kako je lijep osjecaj biti ovdje i predstavljati zemlju koju volite.

@igrajlopte 🐦
Šveđani pokušali isprovocirati Ahmedhodžića, on im brutalno odgovorio
Novopečeni bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić je prošao omladinske kategorije u Švedskoj, no u seniorskom fudbalu se odlučio da nastupa za Zmajeve.
Njegova odluka je podigla mnogo prašine u Švedskoj, a selektor Bosne i Hercegovine Dušan Bajević pozvao ga je za oktobarski baraž protiv Sjeverne Irske kada je i debitovao.
U razgovoru za Sportbladet, Amhedhodžić je govorio o svom izboru, te o debiju za nacionalni tim poslije svega dva treninga.
- To je bilo nešto nevjerovatno za mene, za ovo sam radio cijeli život. Bio sam izuzetno ponosan kada sam čuo našu himnu. Bilo je zanimljivo, rekao je Ahmedhodžić koga su švedske kolege pokušale isprovocirati pitanjem da li žali zbog ovog izbora.
- Ne, nipošto. Osjećam da je ovo najbolja odluka koju sam mogao donijeti u životu. Pokazali su mi da vjeruju u mene, osjećaj je fantastičan. Lijepo je biti ovdje i nastupati za domovinu koju voliš, dodao je naš defanzivac.
Naše Zmajeve već sutra očekuje nova utakmica i to protiv Poljske u četvrtom kolu Lige nacija, a utakmica počinje u 20.45 sati.
Svaka cast roditeljima na ovakvom odgoju, Mirso hvala za sve sta drugo da kazem

Novopečeni bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić je prošao omladinske kategorije u Švedskoj, no u seniorskom fudbalu se odlučio da nastupa za Zmajeve.
Njegova odluka je podigla mnogo prašine u Švedskoj, a selektor Bosne i Hercegovine Dušan Bajević pozvao ga je za oktobarski baraž protiv Sjeverne Irske kada je i debitovao.
U razgovoru za Sportbladet, Amhedhodžić je govorio o svom izboru, te o debiju za nacionalni tim poslije svega dva treninga.
- To je bilo nešto nevjerovatno za mene, za ovo sam radio cijeli život. Bio sam izuzetno ponosan kada sam čuo našu himnu. Bilo je zanimljivo, rekao je Ahmedhodžić koga su švedske kolege pokušale isprovocirati pitanjem da li žali zbog ovog izbora.
- Ne, nipošto. Osjećam da je ovo najbolja odluka koju sam mogao donijeti u životu. Pokazali su mi da vjeruju u mene, osjećaj je fantastičan. Lijepo je biti ovdje i nastupati za domovinu koju voliš, dodao je naš defanzivac.
Naše Zmajeve već sutra očekuje nova utakmica i to protiv Poljske u četvrtom kolu Lige nacija, a utakmica počinje u 20.45 sati.
Svaka cast roditeljima na ovakvom odgoju, Mirso hvala za sve sta drugo da kazem

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.