Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
Samo da pitam,@mexy_whitesda li ti vodiš blOg o Leedsu,pošto su svi isti postovi što si ti napisao,napisani i tamo 

"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Auuu u kakvoj su formi ... a nemaju bas neku jaku ekipu. Mislio sam da će se boriti za sredinu tabele ili eventualno plej-off a oni cijepaju sve redom
Svaka čast Graysonu i ekipi.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- mexy_whites
- Kontakt:
Ne vodim blog. Ono sto napisem ovdje, to napisem na osnovu onoga sto citam vezano za Leeds tokom sedmice. A ovo za rezultat, sastave itd. kopiram sa Leedsove oficijelne stranice.Rossoneri je napisao/la:Samo da pitam,@mexy_whitesda li ti vodiš blOg o Leedsu,pošto su svi isti postovi što si ti napisao,napisani i tamo
De mi link ili ovdje ili u pm da vidim blog ako nije bed.
Side before self
Onda reci ovome da ne kopira od tebe vijesti,pogledaj zadnje sažetke utakmica isto kao kod tebeNe vodim blog. Ono sto napisem ovdje, to napisem na osnovu onoga sto citam vezano za Leeds tokom sedmice. A ovo za rezultat, sastave itd. kopiram sa Leedsove oficijelne stranice.
De mi link ili ovdje ili u pm da vidim blog ako nije bed.

Nisam ti mogao dati cijeli link,jer onda pokazuje kao spam

Vidio sam i ja te izvještaje na bloggu. Kad te kopiraju u nečemu, to sigurno znači da to nešto dobro radiš, tako da se ne trebaš previše uznemiravat, nego samo nastavit
Pa dokle više ove pobjede

We Are Leeds
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma nea veze nek kopira , svejedno mi....samo nek Leeds dereSkeja888 je napisao/la:Vidio sam i ja te izvještaje na bloggu. Kad te kopiraju u nečemu, to sigurno znači da to nešto dobro radiš, tako da se ne trebaš previše uznemiravat, nego samo nastavit![]()

p.s. u sljedeca 4. kola igramo protiv mozda 4. najbolje ekipe na papiru u Championshipu. Prvo Leicesteru(Curtis Davies, Kyle Naughton, Darius Vassell, Kris Kirkland itd.) idemo 26., a onda na Boxing Day 28.12. cekamo Portsmouth(Kitson, Lawrence, Nugent, Mokoena, Utaka). Onda za novu godinu igramo kuci protiv Boroa koji je bio ubjedljivo prvi favorit za ulazak u Premiership, a nalazi se mjesto ispred zone za ispadanje. I onda ludi raspored zavrsava protiv Cardiffa koji nas je razorio na Ellandu, 4. januara.
Side before self
Naravno tvoji su postovi odlični i svaka ti čast za to!
@Skeja888:Je li tako da si i ti imao blog o Leedsu ?
- mexy_whites
- Kontakt:
Rossoneri je napisao/la:Naravno tvoji su postovi odlični i svaka ti čast za to!

A Skeja car je isao na utakmicu

Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United ce u Januaru mozda dovesti na posudbu Michaela Johnsona iz Manchester Citya. Ovaj igrac je u 2007-08 sezoni igrao 23 ligaske utakmice za City i bio je sasvim solidan igrac u tadasnjem Cityu. No onda su ga nacele povrede tako da vec 2. sezone nije posteno odigrao utakmicu. Po onome sto sam ja gledao od njega, radi se zaista o kvalitetnom igracu koji ce biti itekako opasan u Championshipu, naravno ako bude fit. Volio bi da ga Grayson dovede, pogotovo ako Bradley Johnson ode iz kluba, a povezuje se sa Rangersima, Stokeom, Wiganom i Boltonom. Ako za njega pokupimo neki keš, mogli bi dovesti i McCartneya i O'Briena trajno u klub.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 65,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 65,00.html
Side before self
Kren'o sam pisat jedno vriijeme, al onda se to zapusti i ništa od toga. Upravo sam i počeo pisat da pokažem kako se za 1000 KM može otići na utakmicu. Doduše treba malo više (barem 1200mexy_whites je napisao/la:Rossoneri je napisao/la:Naravno tvoji su postovi odlični i svaka ti čast za to!
@Skeja888:Je li tako da si i ti imao blog o Leedsu ?![]()
A Skeja car je isao na utakmicuPun love
![]()
![]()

Vjerujete mi, za neke stavari se isplati bit i gladan

We Are Leeds
Svaka cast qmeSkeja888 je napisao/la:Kren'o sam pisat jedno vriijeme, al onda se to zapusti i ništa od toga. Upravo sam i počeo pisat da pokažem kako se za 1000 KM može otići na utakmicu. Doduše treba malo više (barem 1200mexy_whites je napisao/la:Rossoneri je napisao/la:Naravno tvoji su postovi odlični i svaka ti čast za to!
@Skeja888:Je li tako da si i ti imao blog o Leedsu ?![]()
A Skeja car je isao na utakmicuPun love
![]()
![]()
). Nije to ni puno kad se počne radit. Pa eto, red je da se sakupimo nekad pa opet odemo. Ja sljedeće sezone sigurno idem, pa bujrum
![]()
Vjerujete mi, za neke stavari se isplati bit i gladan![]()

Sto ce tice Michaela Johnsona mislim da bi napravili odlican posao kada bi dosao na elland road. Samo je pitanje sada da li bi se mogao vratiti u staru formu prije negoli su ga pocele povrede zajebavati. Jel ima Kisnorba zivog, mislil se on vracati na teren

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- mexy_whites
- Kontakt:
Kisnorbo ce se vratiti tek pred kraj sezone, nazalost. A bio je prejak u odbrani. A Skeja care, ja i Sile idemo s tobom sljedece godine
Prvo cemo na Upton park da West Hama gledamo(Hammers ce nam platit xD), a onda cemo na Elland Road. 
Ili ako se Leeds plasira ili West Ham ispadne onda idemo na tu tekmu
Samo da se ne desi oboje. 

Ili ako se Leeds plasira ili West Ham ispadne onda idemo na tu tekmu

Side before self
Dogovoreno, ko izradi, ide u Orebič, i mora umočit za kaznu 

We Are Leeds
- mexy_whites
- Kontakt:
Ja zavisim od federalnog kredita, a hammersa stara gotiviSkeja888 je napisao/la:Dogovoreno, ko izradi, ide u Orebič, i mora umočit za kaznu

Usput, 3 igraca Leeds Uniteda je dobrom igrom nagrađeno mjestom u timu sedmice 2. lige. To su Snodgrass, Gradel i golman Schmeichel. Bravo momci.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Leicester City - Leeds United 26.12.2010., Walkers Stadium 16:00
Sutra United ide na noge ekipi koja ga je vec dva puta ove sezone porazila i sigurno se sprema veoma teska utakmica za goste. Leicester igra na Walkersu sjajan fudbal u posljednje vrijeme sto govore i tri uzastopne domace ligaske pobjede. U pretposljednjem kolu su razbili Doncaster 5-1, ali su u posljednjem kolu na gostovanju šokantno porazeni od Ipswicha 3-0 sto Graysonu ulijeva optimizam da bi mogao protiv svog bivseg kluba(igrao preko 200 tekmi za Leicester)izboriti pozitivan rezultat. Nazalost, Leedsu ce biti odsutna dva srednja braniča(Bruce, O'Brien)pa ce Bromby ponovo zaigrati u paru sa Collinsom. Ostatak sastava bi trebao biti isti jer Grayson ne voli cesto mijenjati, a pogotovo ne pobjednicki tim koji je razbio QPR-a na Ellandu prosle sedmice. Kod domacih nece biti Vitora sigurno, a za Curtiesa Davisa, Romana Bednara, Paul Gallaghera i Chris Kirklanda ce biti obavljen late fitness. Ukoliko budu igrali bice itekako tesko jer su sva cetiri igraca Premiership klasa. Walkers je rasprodan i to po prvi put ove sezone tako da ce biti zestoka atmosfera i na tribinama. Nadam se barem remiju Leedsa i produzenju niza bez poraza na 10 utakmica! MOT
Sutra United ide na noge ekipi koja ga je vec dva puta ove sezone porazila i sigurno se sprema veoma teska utakmica za goste. Leicester igra na Walkersu sjajan fudbal u posljednje vrijeme sto govore i tri uzastopne domace ligaske pobjede. U pretposljednjem kolu su razbili Doncaster 5-1, ali su u posljednjem kolu na gostovanju šokantno porazeni od Ipswicha 3-0 sto Graysonu ulijeva optimizam da bi mogao protiv svog bivseg kluba(igrao preko 200 tekmi za Leicester)izboriti pozitivan rezultat. Nazalost, Leedsu ce biti odsutna dva srednja braniča(Bruce, O'Brien)pa ce Bromby ponovo zaigrati u paru sa Collinsom. Ostatak sastava bi trebao biti isti jer Grayson ne voli cesto mijenjati, a pogotovo ne pobjednicki tim koji je razbio QPR-a na Ellandu prosle sedmice. Kod domacih nece biti Vitora sigurno, a za Curtiesa Davisa, Romana Bednara, Paul Gallaghera i Chris Kirklanda ce biti obavljen late fitness. Ukoliko budu igrali bice itekako tesko jer su sva cetiri igraca Premiership klasa. Walkers je rasprodan i to po prvi put ove sezone tako da ce biti zestoka atmosfera i na tribinama. Nadam se barem remiju Leedsa i produzenju niza bez poraza na 10 utakmica! MOT
Side before self
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja igrao oba daju gol...
Inace volim Leeds kao klub pravo.. I nek' dobiju 2:1..

Inace volim Leeds kao klub pravo.. I nek' dobiju 2:1..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.