Ne razumijem sta hoces reci. Nisam toliko na forumu kao ti, imam zivot.
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Idi tjesi Viscu buraz kostao nas je evropskog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
navijam za Zelju.adal je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:15Ranije sam piso mozes vratit pa procitat da mi je drago sto je igro jer je zasluzio u PL da bude pozvan ... Nisam vidio igru njegovu i piso sam mozda zbog treme ....Protiv decka nista ali mi nemozemo na toj poziciji igrat sa njim hvali mu ... Treba trazit rijesenje ... Ali jako je tesko komunicirat sa navijacima sarajeva jer oni repku gledaju kroz klub ( nazalost) ili mozda imaju kompleks sto je malo reprezentativaca is tog manjeg kluba iz naseg glavnog grada.Meni je drag svaki decko koji moze igrat za repku , ne interesuje me gdje igra i gdje je poniko.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
CSK nudi 3 miliona eura , Sarajevo trazi 5.
Sve ispod 5-6 miliona bi bilo smjesno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hajd sa srecom i nek im je Allah na pomoci sa njim
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ni blizu. Da pratis Rusku ligu ne bi to konstatovao. Gledao sam nedavno derbi Spartak - Lokomotiv. Dvije ekipe koje nisu Zenit. Evidentan kvalitet i strasan tempo. Nivo o kojem Turci mogu samo sanjati. Te lige idu u razlicite smjerove. Rusi ulazu i guraju svoje i inostrane talente dok je Turska postala atraktivna destinacija za bivsa velika imena u svijetu fudbala. Tu se ode zbog niskog poreza i lijepe klime a niposto zbog nogometa.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Semper izgleda nije ni jednu utakmicu Ruske lige gledao.Shogun je napisao/la: ↑16 okt 2020, 00:48Ni blizu. Da pratis Rusku ligu ne bi to konstatovao. Gledao sam nedavno derbi Spartak - Lokomotiv. Dvije ekipe koje nisu Zenit. Evidentan kvalitet i strasan tempo. Nivo o kojem Turci mogu samo sanjati. Te lige idu i razlicite smjerove. Rusi ulazu i guraju svoje i inostrane talente dok je Turska postala atraktivna destinacija za bivsa velika imena u svijetu fudbala. Tu se ode zbog niskog poreza i lijepe klime a niposto zbog nogometa.
To je ozbiljna liga gdje se igra visok tempo fudbala za razliku od Turske močvare. Turska je danas na nivou Mađarske lige.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Standardni reprezentativac Rusije Kudryashov igra za Antalyaspor. U Basaksehiru samo 8 mečeva odigrao.
Volim ja ruski sport općenito, ali odvadite malo.
Tamo je velika razlika u parama.
Imamo 4 moskovske ekipe, Zenit i Krasnodar koje se izdvajaju. Odatle im se uglavnom puni reprezentacija. Ostale su poprilično kvalitetom slabije.
Volim ja ruski sport općenito, ali odvadite malo.
Tamo je velika razlika u parama.
Imamo 4 moskovske ekipe, Zenit i Krasnodar koje se izdvajaju. Odatle im se uglavnom puni reprezentacija. Ostale su poprilično kvalitetom slabije.
Kako to da ruski klubovi po pravilu ispadju u raznim fazama evropskih takmicenja? Mozda ruska liga izgleda lijepo za oko bas kao i svicarska liga ali da je kvalitetna i nije nesto. Eno onaj nas panj u odbrani igra u Rostovu koji je u vrhu ruske lige.
Kako ba ispadaju u prvim fazama? Pa kako su onda čvrsto 7. na UEFA listi? Mislim, Tatar neće u Rusiju, patka je, ali bezveze podcjenjivati rusku ligu fakat
Napraviti odavde transfer u Rusiju je odlična stvar, da je moguće.
CSKA u 8 posljednjih sezona svaki put igra grupu evropskog takmičenja, od toga 6 puta Liga prvaka. Istina, uglavnom ispadnu, ali imaju jedno QF Evropa lige u tom periodu i fine pobjede nad Lyonom, Man Cityem, Benficom, Real Madridom (dupla) i sl.
Zenit od 2010. nije promašio grupe, često uđu u 16 najboljih u EL, najdalje QF u tom periodu, a i u CL znali proći u osminu. Nabijanje Benfice, Sociedada, Lyona, Valencije, PSV, Dortmunda i sl. nije za odbaciti.
Onda iskoči nekakav Rubin, izbaci Atletico Madrida i dođe do QF Evropa lige, dođe Krasnodar i dobije Dortmunda i sl.
Kakva očekivanja imate pobogu? Šta u Evropi rade turski klubovi, ili belgijski? Pa evo čak i portugalski, godinama unazad? Isti klinac ko ruski.

CSKA u 8 posljednjih sezona svaki put igra grupu evropskog takmičenja, od toga 6 puta Liga prvaka. Istina, uglavnom ispadnu, ali imaju jedno QF Evropa lige u tom periodu i fine pobjede nad Lyonom, Man Cityem, Benficom, Real Madridom (dupla) i sl.
Zenit od 2010. nije promašio grupe, često uđu u 16 najboljih u EL, najdalje QF u tom periodu, a i u CL znali proći u osminu. Nabijanje Benfice, Sociedada, Lyona, Valencije, PSV, Dortmunda i sl. nije za odbaciti.
Onda iskoči nekakav Rubin, izbaci Atletico Madrida i dođe do QF Evropa lige, dođe Krasnodar i dobije Dortmunda i sl.
Kakva očekivanja imate pobogu? Šta u Evropi rade turski klubovi, ili belgijski? Pa evo čak i portugalski, godinama unazad? Isti klinac ko ruski.
Boze sacuvaj, brzo popishat ligu jer bi igrac Sarajeva mogao preci tamo a iznad Turske je hahahahahahah
Pa da nema ovih muflona trebalo bi ih izmislit....
Pa da nema ovih muflona trebalo bi ih izmislit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Hantraga
Ma pusti te likove. Wandina vanbracna djeca se docepali interneta. Stigla alimentacija.
Ma pusti te likove. Wandina vanbracna djeca se docepali interneta. Stigla alimentacija.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Znači i uefin koeficijent laže. Ako željovci kažu da liga ne valja onda ne valja.
dobro ce se za*ebat ako i 300k plate

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.