Kakve veze.. zar ne moze na dva mjesta biti. Kao i Sliskovic mislim Hajduk i repka ak se ne varam.. mada opet ne bih volio da se zamara i sa repkom..amypitar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:53Da nam Vinka NSBiH ne pokupi za novog selektora.
Ocito se broje krvna zrnca i Bošnjak neće biti trener. Vinko je vodio dobro U 21reprezentaciju, titule sa Sarajevom ,Zrinjskim, a nije im sigurno ni skup. Vidim da ga sve vise spominju kao kandidata, i ne bih me začudio da ga imenuju.
Ako ima ugovor ja ga bez obestecenja ne bih ga pustio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma druze, jesam patriota i volim repku i drzavu ali ako moram nesto birati - samo Saraj'vo. Nek se dice drzavom oni sto je napustise, meni koji sam bio sve vrijeme u Sarajevu ne moze niko pametovat. Ne moze on iz Dortmunda znati sto ja znam u Sarajevu. Niti plakati kao ja nakon Litvanije niti biti ljut kao ja nakon Armenije. Ali kad znas kakvim arsinima se vode u tom ebenom trojnom savezu, ostaje ti da sebi izaberes sto ce te ciniti sretnim. Zato Saraj'vo. Pa makar i zadnji bili.zagor1987 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 05:20Ma ovi kreteni sto Bosnu na razglednici vide pljuju sve sto je iz naseg kluba nabijem ih kolektivno jer znam da citaju oni nesto repku svojataju eto im je nek je bodre ko i do sada. Tatar prva tekma odlicno odigrao nek prica ko sta hoceSteven11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:49Evo highlights (dok ga ne ukinu)
https://highlightsfootball.net/video/bo ... ighlights/
Tatar time codes:
11:16 zadnji pas za Gojaka
33:25 Sut sa distance
Ovdje neces vidjet dobar prodor po desnoj strani i fin ubacaj za Djurica ali lopta presjecena, dva puta odlicno proigravanje petom za saigrace, duga lopta sa nase polovine za Gojaka, sjajna vizija, ali i nazalost trk u sredinu, sam prema golmanu, no ebeni Gojak ga nije vidio ili nije znao da ga izbaci bukvalno iza ledja one strvine Van Dijka... Pomogao u odbrani, sjecam se oduzete lopte oko naseg sesnaesterca dok su Lale plele mrezu, slutilo je na opasnost..
eto opisao sam ti sve cega se sjecam![]()
Juce sam gledao tekmu, 70 posto zbog Tatara. Da ti iskreno kazem. I vidio sam igraca koji mi je bolje izgledao od pandana Visce. I nije sto sam pristrasan.
l
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Liivak je istakao za makedonske medije nakon utakmice da je penal izveo dobro jer je čuo i razumio ono što Makedonci govore svom golmanu.
"Čuo sam ih da govore golmanu gdje ću pucati i pucao sam na suprotnu stranu. Znate, ja sam igrao godinu i po dana za Sarajevo i naučio sam jezik dovoljno da ga mogu razumjeti u ovim situacijama. A makedonski je jako sličan bosanskom, tako da sam sve shvatio", kazao je Liivak.
"Čuo sam ih da govore golmanu gdje ću pucati i pucao sam na suprotnu stranu. Znate, ja sam igrao godinu i po dana za Sarajevo i naučio sam jezik dovoljno da ga mogu razumjeti u ovim situacijama. A makedonski je jako sličan bosanskom, tako da sam sve shvatio", kazao je Liivak.
A samo su mu to i govorili na treningu 
Frenki Lijevo, lijevo,lijevoooooo
Jadni zijo promukne

Frenki Lijevo, lijevo,lijevoooooo

Jadni zijo promukne

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jesmo ih zajebaliZukanovic je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:10Liivak je istakao za makedonske medije nakon utakmice da je penal izveo dobro jer je čuo i razumio ono što Makedonci govore svom golmanu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
joj sutra ce kisa biti, los teren u Lukavcu daj Boze da prodje sve okej bez povreda
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
50 hiljada*MortemHz je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:01Savez dobro plaća trenere, cifra je oko 30 hiljada mjesečno ako nisu nešto promijenili. Mislim da neće Vinko, tu će biti više osobe poput Krstajića naprimjer.amypitar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:53Da nam Vinka NSBiH ne pokupi za novog selektora.
Ocito se broje krvna zrnca i Bošnjak neće biti trener. Vinko je vodio dobro U 21reprezentaciju, titule sa Sarajevom ,Zrinjskim, a nije im sigurno ni skup. Vidim da ga sve vise spominju kao kandidata, i ne bih me začudio da ga imenuju.
Ako ima ugovor ja ga bez obestecenja ne bih ga pustio.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Sramota je igrat na onom terenu. Draze bi mi bilo da smo dobili nekog premijer ligasa nego ovako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@tm01hzne Sta je za prenos sutra?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
A kako je odgovorio ako je nedostupan

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Potpisao Kanuric
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra neka igraju igrači sa malom minutažom, kup je bez veze.
Kako moze bilo koji trofej biti beznacajan, ne razumijem to razmisljanje?
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Kad je mogao Husref tucakovica

Moze i ovaj

Moze i ovaj

-
- Kontakt:
Znaci napredujemo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Pantelija, Pena, riki46 i 36 gostiju.