FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se pronalazi, za razliku od hadžije Fejzića...
https://sportsport.ba/fudbal/ericu-se-n ... mrs/378569

1,2,3,4,5,6,7... Od 30'ak 40'ak...
Treba voljeti i htjeti. Klub na prvom mjestu!
Od av av nema koristi. Nikome.
Treba voljeti i htjeti. Klub na prvom mjestu!
Od av av nema koristi. Nikome.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Samo da se i ja brzinski tuspasim, u guzvi sam bio nisam danima ulazio na forum, samo sam upratio ovo oko ulaska tih ljudi u klub. Ja cu se samo iskreno nadati da ce sve dobro zavrsiti ali me strah planova sto sam prije nesto manje od godinu dana cuo a izgleda da se obistinjuju.
PS: Ne znam s kim sam poceo raspravu na poluvremenu tekme protiv Tuzle, samo da kazem da sam dobro pregrizao jezik na kraju za Milicevica. I dalje tvrdim da je Seha moderniji bek, da ga treba forsirati i da se meni licno vise svidja ali mora se greska priznati
PS: Ne znam s kim sam poceo raspravu na poluvremenu tekme protiv Tuzle, samo da kazem da sam dobro pregrizao jezik na kraju za Milicevica. I dalje tvrdim da je Seha moderniji bek, da ga treba forsirati i da se meni licno vise svidja ali mora se greska priznati

-
- Kontakt:
Šta se obistinjuje, ne prepadaj nas na sabahu.balkanika je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50Samo da se i ja brzinski tuspasim, u guzvi sam bio nisam danima ulazio na forum, samo sam upratio ovo oko ulaska tih ljudi u klub. Ja cu se samo iskreno nadati da ce sve dobro zavrsiti ali me strah planova sto sam prije nesto manje od godinu dana cuo a izgleda da se obistinjuju.
PS: Ne znam s kim sam poceo raspravu na poluvremenu tekme protiv Tuzle, samo da kazem da sam dobro pregrizao jezik na kraju za Milicevica. I dalje tvrdim da je Seha moderniji bek, da ga treba forsirati i da se meni licno vise svidja ali mora se greska priznati![]()

Željezničar za život cijeli!
Nema ovo veze sa nečim od prije godinu,to ti garantujem!balkanika je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50Samo da se i ja brzinski tuspasim, u guzvi sam bio nisam danima ulazio na forum, samo sam upratio ovo oko ulaska tih ljudi u klub. Ja cu se samo iskreno nadati da ce sve dobro zavrsiti ali me strah planova sto sam prije nesto manje od godinu dana cuo a izgleda da se obistinjuju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
ako sta gradimo ubrzo gdje da se čovjek prijavi za ugradnju i imt sistem

U ime Fejzica je ovo stavio jer Fejza nema instagram. Ne nadaj seOmark je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:54Što se pronalazi, za razliku od hadžije Fejzića...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Subota:
Olimpik – Željezničar (15:00, Moja TV)
Olimpik – Željezničar (15:00, Moja TV)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Valja u kupaćem na 10 stepeni po pljusku stajat na terasi bazena 

- MocMahale444
Ebo ih moja tv, nikad to sranje necu uplatiti.
Areni pozdravim najmilije iz familije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jako mi je drago ako je tako, neko me strah one stare vuk dlaku mijenja ali cud nikadaUBIPITAR je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:37Nema ovo veze sa nečim od prije godinu,to ti garantujem!balkanika je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50Samo da se i ja brzinski tuspasim, u guzvi sam bio nisam danima ulazio na forum, samo sam upratio ovo oko ulaska tih ljudi u klub. Ja cu se samo iskreno nadati da ce sve dobro zavrsiti ali me strah planova sto sam prije nesto manje od godinu dana cuo a izgleda da se obistinjuju.
U blatu do koljena ako se nastavi ovakvo vrijeme

Hajrica i Juricica na spic i samo ubacivt loptu u 16 i nadat se nekoj frljoci. 0-1 i miran kanton Sarajevo.

@igrajlopte 🐦
Hoce li veceras biti bijeli dim 

Težak teren, bunker...biće teško ali sve osim pobjede bi bila katastrofa.
Sto kaze kolega iznad da je uvaliti neku frljoku za 0:1 pa nek igra bude najgora ikad.
Sefu struke odlicno stoje nove maje
Bekrija ako si otet trepni dva puta
Bekrija ako si otet trepni dva puta
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.