Drzi se tenisa, napaceni, popij nesto
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ljudi ko hvali tatara nemisli dobro repki.. Nista protiv momka Ali nije za repke
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Hvalio si i ti onog lopova felixa sturma, mora da i ti krades....pusti fudbal eno ti erko jun, nije ovo za tebe, ne ide ti, slabo vidis...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Decko da ti nisi pod SIHIRAMA
- RollingPaper
- Kontakt:
Bolji od Višće 

Vrati se u skolu polozi pisanje bar
Trebat ce ti
[/quote]
[/quote]
Trebat ce ti
[/quote]
Polozi pisanje??? Fakat si pod SIHIRAMA , jesi razmisljo da odes Hodzi mozda ti bude lakse.

[/quote]
Trebat ce ti
[/quote]
Polozi pisanje??? Fakat si pod SIHIRAMA , jesi razmisljo da odes Hodzi mozda ti bude lakse.

Jos uvijek se naglas smijem ,, polozi pisanje i onda na kraju BAR hahahhahahha
- DonerKebab
- Kontakt:
Da je Tatar umjesto visce igrao i umjesto hadziahmetovica gojak protiv Irske mi bi sad pricali o slovackoj.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
jesi li gledao jucer mec?? skroz dobro je odigrao protiv jedne reprezentacije kao Holandija i to debitirao, znaci sigurno je treme bilo ali opet je dobro igrao.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ranije sam piso mozes vratit pa procitat da mi je drago sto je igro jer je zasluzio u PL da bude pozvan ... Nisam vidio igru njegovu i piso sam mozda zbog treme ....Protiv decka nista ali mi nemozemo na toj poziciji igrat sa njim hvali mu ... Treba trazit rijesenje ... Ali jako je tesko komunicirat sa navijacima sarajeva jer oni repku gledaju kroz klub ( nazalost) ili mozda imaju kompleks sto je malo reprezentativaca is tog manjeg kluba iz naseg glavnog grada.Meni je drag svaki decko koji moze igrat za repku , ne interesuje me gdje igra i gdje je poniko.
Istina.DonerKebab je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:47Da je Tatar umjesto visce igrao i umjesto hadziahmetovica gojak protiv Irske mi bi sad pricali o slovackoj.
Najbolje krilo koje imamo. Mora biti starter.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovo manji me zaškakiljalo....adal je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:15Ranije sam piso mozes vratit pa procitat da mi je drago sto je igro jer je zasluzio u PL da bude pozvan ... Nisam vidio igru njegovu i piso sam mozda zbog treme ....Protiv decka nista ali mi nemozemo na toj poziciji igrat sa njim hvali mu ... Treba trazit rijesenje ... Ali jako je tesko komunicirat sa navijacima sarajeva jer oni repku gledaju kroz klub ( nazalost) ili mozda imaju kompleks sto je malo reprezentativaca is tog manjeg kluba iz naseg glavnog grada.Meni je drag svaki decko koji moze igrat za repku , ne interesuje me gdje igra i gdje je poniko.
FKS je 2x prvak Yu, više nego svi ostali klubovi iz BiH zajedno...
Ima najviše osvojenih bodova u PLBiH, zadnje dvije sezonej dini osvajač prvenstva i kupa, a to će biti i poslije ove sezone...
Budžet duplo veći od ŽeljA, i ti našao nešto pisati, analfabeto jedna...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Bas si paglu cuj manjeg kluba hahaha ajde vozi i ne okreci se ublehoadal je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:15Ranije sam piso mozes vratit pa procitat da mi je drago sto je igro jer je zasluzio u PL da bude pozvan ... Nisam vidio igru njegovu i piso sam mozda zbog treme ....Protiv decka nista ali mi nemozemo na toj poziciji igrat sa njim hvali mu ... Treba trazit rijesenje ... Ali jako je tesko komunicirat sa navijacima sarajeva jer oni repku gledaju kroz klub ( nazalost) ili mozda imaju kompleks sto je malo reprezentativaca is tog manjeg kluba iz naseg glavnog grada.Meni je drag svaki decko koji moze igrat za repku , ne interesuje me gdje igra i gdje je poniko.
- feniksptica
- Kontakt:
DonerKebab je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:47Da je Tatar umjesto visce igrao i umjesto hadziahmetovica gojak protiv Irske mi bi sad pricali o slovackoj.

Dodati ovdje jos Darka umjesto Cipelica i Denisa u.jesto Ahmeda i sigurno povoljniji rezultat.
A kako je Visca igrao kad je dobio priliku na pocetku reprezentativne karijere? Ili je oduvjek bio los?
Za poziv u A reprezentaciju igrac se mora dokazati na klupskom nivou. Nama nista ne znaci sto je Tatar odigrao solidno protiv Holandije. Jesam ostao fasciniran njim, nisam.. Ako je odigrao solidno protiv Holandije, ne znaci da ce sljedecu isto. Momak mora prvo otici iz Premijer Lige i dokazat se u jacoj ligi i klubu jer da nasa liga valja ne bi nas prvak ispao od Fkin Dinamo Bresta!!!
Tatar je jos jedan u nizu igraca kao Duljevic, Zakaric, Sesar, Svraka, Tomic, Bilbija, Todorovic, Koljic, Kovacevic, Miholjevic, Memisevic, Serbecic itd itd.
Pustite suplje. Dokazi se kao igrac na klupskom nivou i zasluzit ces minute. Mi mjenjamo igrace kao i trenere. Pozivi se dobijaju ko na traci. Ostvari transfer, Zovi ga. Poveze par dobrih utakmica u klubu, Zovi ga i jos treba igrati prvu postavu. Ajd da je to neki klub, liga. Nas igrac ode u Sloveniju odigra dobro polusezonu odmah zasluzuje poziv a njihova liga mrvicu jaca od nase i to samo radi uslova.
Za poziv u A reprezentaciju igrac se mora dokazati na klupskom nivou. Nama nista ne znaci sto je Tatar odigrao solidno protiv Holandije. Jesam ostao fasciniran njim, nisam.. Ako je odigrao solidno protiv Holandije, ne znaci da ce sljedecu isto. Momak mora prvo otici iz Premijer Lige i dokazat se u jacoj ligi i klubu jer da nasa liga valja ne bi nas prvak ispao od Fkin Dinamo Bresta!!!
Tatar je jos jedan u nizu igraca kao Duljevic, Zakaric, Sesar, Svraka, Tomic, Bilbija, Todorovic, Koljic, Kovacevic, Miholjevic, Memisevic, Serbecic itd itd.
Pustite suplje. Dokazi se kao igrac na klupskom nivou i zasluzit ces minute. Mi mjenjamo igrace kao i trenere. Pozivi se dobijaju ko na traci. Ostvari transfer, Zovi ga. Poveze par dobrih utakmica u klubu, Zovi ga i jos treba igrati prvu postavu. Ajd da je to neki klub, liga. Nas igrac ode u Sloveniju odigra dobro polusezonu odmah zasluzuje poziv a njihova liga mrvicu jaca od nase i to samo radi uslova.
Dobro ba BiH diskriminator momak je pozvan i nastupio je , kasnis ....idi placi u jastuk ba...glup sitotasef1 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:47A kako je Visca igrao kad je dobio priliku na pocetku reprezentativne karijere? Ili je oduvjek bio los?
Nastupio je jer nas selektor u takmicarskim (ne prijateljskim) utakmicama odluci u vatru baciti hejbet debitanata. To nigdje nema! Od reprezentacije prave smijurije sa forsiranjem nekih igraca
Stavi lavor ispod poplavice komsiji od tvojih suza