NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Najpravednije bi bilo da kako podijele FMVP. Po mom misljenju AD je bio kljucni igrac Lakersa u ovoj seriji. G1 i G2 ih pojeo ofanzivnio G4 ugasio Butlera i onda dagger trica, a veceras je njegova odbrana apsolutni kljuc ove prednosti i gomile laganih poena.
Pa tako i treba,sta imas nekoga zafrkavat bezveze.delinjo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 03:00Bice vremena za njega,polako
Naravno da je zasluzio ali Bron je Bron,fantasticno i on odigrao,ove zadnje 2 tekme sam vuce kad je najbitnije,to su sampioni jbg...
Maestro je jedan od jacih likova ovdje,nikad ruzna rijec navija za svoju ekipu,postuje rivala...momcina prava![]()
![]()
23
Hvala momci na dobrim riječima , nemam ništa protiv da se ponovi isto finale i iduće sezone uz nadam se pojedine korekcije u sastavu, jer očito ovo nije dovoljno. 
Adebayo pucao skoro 90% slobodna bacanja do finala , večeras 2/6 , užas , baš se vidi koliko je povreda uticala na njega.
Kakav je ovo floater dragi Tyler.

Adebayo pucao skoro 90% slobodna bacanja do finala , večeras 2/6 , užas , baš se vidi koliko je povreda uticala na njega.
Kakav je ovo floater dragi Tyler.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 12 okt 2020, 03:08, ukupno mijenjano 6 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Miami ce dosta dobiti na iskustvu u narednom periodu,to je po meni kljucna stvar.
23
Kakav monstrum je James
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vadi Davisa bolan
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cetvrti faul Davisa pa jel moguce zaista sta mu sviraju,kao da je rookie jbte
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nemoj misliti da ce Pat sjediti skrstenih ruku naredno "ljeto". Ocekuj neko FA iznenadjenje kao i neki master trade. Osjecam da Dragic potpisuje za manju lovu i da bi mogao opet naredne sezone biti kandidat za 6. covjeka godine.Maestro^^ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 03:03Hvala momci na dobrim riječima , nemam ništa protiv da se ponovi isto finale i iduće sezone uz nadam se pojedine korekcije u sastavu, jer očito ovo nije dovoljno.
Kakav je ovo floater dragi Tyler.![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa brate kad je Vogel debil,imas 30 razlike i cim su mu svirali 3 faul morao ga izvaditi malo...30 razlike je jebote ti ga drzis u igri ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Još nije gotovo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Herro u rookie sezoni vrlo bitan faktor ove ekipe u PO , zasigurno će mu ovaj PO puno značiti , a i ovaj poraz u finalu bi ga dodatno trebao motivirati da radi dodatno na sebi i da pojača odbranu , a isto vrijedi i za Robinsona.
Vidit ćemo šta će Riley smisliti , zasigurno ima u planu da dovede još jednu zvijezdu u ovu ekipu , samo je pitanje ko će to biti , vjerujem da će Miami biti jedna od glavnih destinacija za igrače u iduće 2 sezone.
@BuffonGigi , istog sam mišljenja to za Pata , samo ne znam sada ko je dostupan od FA na kraju ove sezone i ko bi se mogao uklapati u ovu ekipu.
Vjerujem da će probati dovesti Giannisa ili Oladipa , sad koliko će biti spreman dati za njih , pitanje je.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo igraaajjj Kraljuuuu i Davise GOATe cetvorke ajmo jos malooo
Davis je slobodan.Maestro^^ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 03:14Herro u rookie sezoni vrlo bitan faktor ove ekipe u PO , zasigurno će mu ovaj PO puno značiti , a i ovaj poraz u finalu bi ga dodatno trebao motivirati da radi dodatno na sebi i da pojača odbranu , a isto vrijedi i za Robinsona.
Vidit ćemo šta će Riley smisliti , zasigurno ima u planu da dovede još jednu zvijezdu u ovu ekipu , samo je pitanje ko će to biti , vjerujem da će Miami biti jedna od glavnih destinacija za igrače u iduće 2 sezone.
@BuffonGigi , istog sam mišljenja to za Pata , samo ne znam sada ko je dostupan od FA na kraju ove sezone i ko bi se mogao uklapati u ovu ekipu.
Vjerujem da će probati dovesti Giannisa ili Oladipa , sad koliko će biti spreman dati za njih , pitanje je.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- invincible1921
- Kontakt:
Vala kad je nisu djelili 2015 nek ne dijele ni sadEpidaurus je napisao/la: ↑12 okt 2020, 03:01Najpravednije bi bilo da kako podijele FMVP. Po mom misljenju AD je bio kljucni igrac Lakersa u ovoj seriji. G1 i G2 ih pojeo ofanzivnio G4 ugasio Butlera i onda dagger trica, a veceras je njegova odbrana apsolutni kljuc ove prednosti i gomile laganih poena.
=\_1921_/=
Strpat ce Bron ovdje 30-10-10 sa nekih pola snage 

vuce Bron vuce
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neće. Već ima 11 skokova

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko je Kuzma glup, to je nerealno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.