invincible1921 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:01Moja prognoza iako sam in se nafulao da kliperismaLa uzima rutinski g6, scenario kao prvo finale gsw-cvs

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
invincible1921 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:01Moja prognoza iako sam in se nafulao da kliperismaLa uzima rutinski g6, scenario kao prvo finale gsw-cvs
Nije jos gotovo, polakoinvincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:50invincible1921 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:01Moja prognoza iako sam in se nafulao da kliperismaLa uzima rutinski g6, scenario kao prvo finale gsw-cvs
![]()
![]()
Bron je FMVP. To je neupitno i sasvim zasluzeno.GeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
Da postoji dfmvp bila bi jbna jbna pravdaGeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
Ma i James sa 36 na leđima igra brutalnu seriju uz nevjerovatne procente. Davis neka sljedeće sezone dobije nagradu. Ima vremena.GeriOldman je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:52Apsolutna šteta će biti da ovakav Davis ne bude fmvp. Mislim, ima argumenata i za lebrona naravno, al' ovo što Davis radi na oba kraja parketa je nerealno.
Ne spominji tu ublehu , kakav on i motor ...
Ma buraz pusti to,fakat nije bitno i ne treba obracati paznju.Eto samo je ponudio da se kaldi na pocetku sezone jer je mislio da nece niko pristati,i sad nece da mi dadne 200 km.Smjesan lik,stipu ga braca.
Hvala tebi na cestitkama iako nije gotovo jos. Ovaj momak je primjer kako se moze navijati za svoju ekipu bez da se omalovazava ili vrijedja protivnik. Valjda ima veze i to sto je on jedini navijac koji navija da Miami pobijedi, a ne samo da Lakersi izgube. Hvala jos jednom i vidimo se iduce godine opet, imate strasne mlade igrace plus Jimmyja.Maestro^^ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 02:47Šta se može , da nije bilo povreda Adebaya i Dragića možda bi stvari bile i drugačije , ali bilo je kako je bilo.
Zadovoljan sam ipak sa playoffom Miamija , sam ulazak u finale je bio ogroman , a kamoli da su to okrunili titulom.
Čestitke Lakersima na tituli , zasluženo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.