I ti sa nama,
da nije bilo Izeta i Vede, kao i Papeta mi ni SP 2014 NE BI VIDJELI, A SA OVIM KLOCOM SIGURNO NEMAMO ŠANSE ZA ODLAZAK ZA EP ILI SP... Nismo se sa njim plasirali na SP 2010, EP 2012, EP 2016, SP 2018, EP 2020, šta još treba....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I ti sa nama,
E čuj Vede
Kloc nikada nije bio istinski target men, zato je i dobio nogu iz M. City....Omark je napisao/la: ↑11 okt 2020, 23:43E čuj Vede![]()
![]()
Glupko, ko mu je asistirao tako da samo nogu postavi?
Cuj ovog,pa ko je dijelio prvo mjesto sa Van Persijem na listi strijelaca u kvalifikacijama za SP u Brazilu???Da ga nije bilo ne bi mi ni isli na SP...
Siroko vam poljeHasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:35Dzeko je klasa igrac a jel on ono igro protiv Sj Irske? Desavaju mu se neke rupe kad dodje na okupljanja reprezentacije. Uvihek vaznu utakmicu ili onu prvu bude neprimjecen, nema ga. Pa ga ljudi kritikuju i pljuju pa on zaigra u drugoj. Doslo je vrijeme da on bude ovako kao protiv Holandije "igrac s klupe", nikako starter. Moramo pod hitno traziti nova rijesenja u napadu.
Nema veze iz Neretve izviru ko mahniti svakodnevno. Vehlezovi igraci su najbolji na svijetu.
mozda Velez al onaj iz Argentine, da ne bude zabune .DonerKebab je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:42Nema veze iz Neretve izviru ko mahniti svakodnevno. Vehlezovi igraci su najbolji na svijetu.
Nikakav problem. Idemo Negredo, Baloteli, Aguero i naravno Iheanacho ga poslao u Romu. Tu tek nema nikakvu konkurenciju zato i jeste prvi.forgempp je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:37Siroko vam poljeHasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:35Dzeko je klasa igrac a jel on ono igro protiv Sj Irske? Desavaju mu se neke rupe kad dodje na okupljanja reprezentacije. Uvihek vaznu utakmicu ili onu prvu bude neprimjecen, nema ga. Pa ga ljudi kritikuju i pljuju pa on zaigra u drugoj. Doslo je vrijeme da on bude ovako kao protiv Holandije "igrac s klupe", nikako starter. Moramo pod hitno traziti nova rijesenja u napadu.![]()
Na svijetu ima možda 5 napadača kojima Džeko može bit klupa, pa ti nađi takvog
![]()
Svi se sjećamo Slovačke i komb Vedo-Izet, bez koje nikada ne bi vidjeli Brazil....DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:47Cuj ovog,pa ko je dijelio prvo mjesto sa Van Persijem na listi strijelaca u kvalifikacijama za SP u Brazilu???Da ga nije bilo ne bi mi ni isli na SP...![]()