Hajde što nemaš veze o tenisu, to smo skontali, nego ti izgleda ni matematika nije jača strana, a pomalo si i senilan...japa je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:16I meni je rezultat 6-0 nekako previse, da nisam gledao mec rekao bi da je to bilo kantnanje,a realno 6 gemova je trajalo preko 45 minuta, Djokovic nije bio toliko los cak je imao i pet brejk sansi, jednostavno razlika je bila ta sto je Nadal savrseno odigrao i dobio sve te bitne poene pogotov na Novakove brejk lopte, poene koji su napravili razliku. Stvarnos e rijetko vidja da svaki gem se igrao na prednost i svaki je dobio Nadal i otud rezultat 6-0 koji obzirom na kvalitet Djokoviceve igre sigurno nije trebao biti sto se vidi i po trajanju tih gemova, pa yebote za 45 minuta ljudi odigraju set sa taj brejkom haman. Ali opet i tu idu zasluge Nadalu odigrao ej brutalno dobro na najbitnije poenei kada on tako igra na RG nema tu spasa.
Kakvih 5 BP je imao Djokica u prvom setu?
Imao je 3 BP i to sve u jednom kad je Rafa servirao na 3-0...
Imao je 30-40 i dva puta po prednost i to je sve.
Kako frajer napisa 5 BP, rekao bi čovjek kao da je imao neke šanse Crnogorac, hahaha.
Ne sramoti se bolan, samljela ga mašina za mljevenje mesa, što sam ti najavio u milion postova da će se i desiti.
Prva dva seta su najveća dominacija ikad viđena u finalu GS, kad je ova trojka u pitanju i vjerujem da taj nivo dominacije i rasipanja neće nikad niko ponoviti u finalu GS-a.
@bodi
Ono štivo je nigdje veze, pola gluposti a pola stvari koje i prosječan lik može skontati.
Nahvali ga ti brate bezze...
Ono pod 6. sam se baš nasmijao.
Čuj opustio se Djokica kad je vidio krov, hahahaha...
Jest, opustiš se protiv Rafe koji ima 12/12 na RG, ti sa jednom titulom, hahaha.
Mislim, rečenica koja graniči sa teškim debilizmom i ti ga hladno mazva likom koji ima tenis u malom prstu...
Ali hajde, neka nam se javio i romanopisac, nije dugo pisao gluposti.