FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo nakon Duljevica i Saric opet igraca koji igra za reprezentaciju pustiti free?
- feniksptica
- Kontakt:
Ako Tatar ovako odigr do kraja sezone, sigurno ce nam donijet titulu. A onda nam titula donosi isto ako ne i vise nego sto bi ga prodali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To nije problem nas navijača...
Ja bih volio da sa tatarom osvojimo DK, pa neka ide vani, zaslužio je...
A ovi naši su trebali tokom ovog ljeta dovesti napadača koji bi nam omugućio prolaz protiv Bresta i da bude bolji od Hareta i Ahme, a ne kupovati Zidana koji je mačak u vreći...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
A koji bi to napadač koji je u našim dometima, bio garancija prolaska protiv Bresta? Mi to ne možemo znati. Kako znaš da ne bi odigrali lošije da je neko drugi bio u napadu ?Red1946 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 23:16To nije problem nas navijača...
Ja bih volio da sa tatarom osvojimo DK, pa neka ide vani, zaslužio je...
A ovi naši su trebali tokom ovog ljeta dovesti napadača koji bi nam omugućio prolaz protiv Bresta i da bude bolji od Hareta i Ahme, a ne kupovati Zidana koji je mačak u vreći...
To je sve ako ako... Ne treba se vraćati na to više.
Konkretno mislim na utakmicu sa Brestom i na priču "da je bio napadač prošli bi".
Ne zna se da li bi. A da nam treba napadač to svakako, već na polusezoni.
Evo naprimjer utakmica protiv svinjskog. Da smo imali napadaca bilo bi glat 2-5
NEMA NAZAD
Evo highlights (dok ga ne ukinu)holyman je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:50feniksptica je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:45Dje obrazovanije nadje. Ima Skoro, skoro fax zavrsio.
Tatar je igrac koji je zaigro posle Visce i logicno da ce izgledat to bolje. Snage je imo za mozda jos 5 10 minuta da igra. Opet se puno trkacki trosio. Onako s loptom to nije lose kad ima malo vise slobodnog prostora.. moze uputit pas i odigrat, kad je malo veci presing vidi se ta sporost lige u kojoj igra. Trazio je se nudio se, zaslizio opet poziv u repku i da odigra 15 20 minuta ako zapne da unese zivosti. To je njegova realna rola u repki, to sto su nam kretieriji snizeni samo njemu moze odgovarat.
Hvala ti, znaci mozemo ga ocekivati i u narednim utakmicama. Ja sam misljenja da on ne moze biti nivo Visce ali hajde neka me demantuje. Ima li gdje snimak na tv veceras?
https://highlightsfootball.net/video/bo ... ighlights/
Tatar time codes:
11:16 zadnji pas za Gojaka
33:25 Sut sa distance
Ovdje neces vidjet dobar prodor po desnoj strani i fin ubacaj za Djurica ali lopta presjecena, dva puta odlicno proigravanje petom za saigrace, duga lopta sa nase polovine za Gojaka, sjajna vizija, ali i nazalost trk u sredinu, sam prema golmanu, no ebeni Gojak ga nije vidio ili nije znao da ga izbaci bukvalno iza ledja one strvine Van Dijka... Pomogao u odbrani, sjecam se oduzete lopte oko naseg sesnaesterca dok su Lale plele mrezu, slutilo je na opasnost..
eto opisao sam ti sve cega se sjecam

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Ma Benjo odigrao extra, ovo što je dobio priliku baš baš extra. Treba uzeti u obzir i jačinu protivnika.
Po meni, jedino što je bilo bespotrebno od strane njega je onaj šut sa oko 25-30 metara.
Prodao im je par fazona lijepih.
Po meni, jedino što je bilo bespotrebno od strane njega je onaj šut sa oko 25-30 metara.
Prodao im je par fazona lijepih.
Jes mi drago zbog Tatara kao da sam ja igrao, na stranu stanje u savezu i sve ali ipak je ovo cast posebno za njeg. Popljuvan je od vecine kad je dosao kod nas, evo gledam pljuju ga opet neki strucnjaci a pojma nemaju kakav je put prosao do reprezentacije dok su neki dali par milja i zaduzili opremu. Tacno nema gore sorte od ove dijaspore cas izuzecima ali ismijavat momka koji place dok se himna intonira je dno dna, **** ih fanatikosi prodane duse.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma ovi kreteni sto Bosnu na razglednici vide pljuju sve sto je iz naseg kluba nabijem ih kolektivno jer znam da citaju oni nesto repku svojataju eto im je nek je bodre ko i do sada. Tatar prva tekma odlicno odigrao nek prica ko sta hoceSteven11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 00:49Evo highlights (dok ga ne ukinu)holyman je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:50feniksptica je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:45
Dje obrazovanije nadje. Ima Skoro, skoro fax zavrsio.
Tatar je igrac koji je zaigro posle Visce i logicno da ce izgledat to bolje. Snage je imo za mozda jos 5 10 minuta da igra. Opet se puno trkacki trosio. Onako s loptom to nije lose kad ima malo vise slobodnog prostora.. moze uputit pas i odigrat, kad je malo veci presing vidi se ta sporost lige u kojoj igra. Trazio je se nudio se, zaslizio opet poziv u repku i da odigra 15 20 minuta ako zapne da unese zivosti. To je njegova realna rola u repki, to sto su nam kretieriji snizeni samo njemu moze odgovarat.
Hvala ti, znaci mozemo ga ocekivati i u narednim utakmicama. Ja sam misljenja da on ne moze biti nivo Visce ali hajde neka me demantuje. Ima li gdje snimak na tv veceras?
https://highlightsfootball.net/video/bo ... ighlights/
Tatar time codes:
11:16 zadnji pas za Gojaka
33:25 Sut sa distance
Ovdje neces vidjet dobar prodor po desnoj strani i fin ubacaj za Djurica ali lopta presjecena, dva puta odlicno proigravanje petom za saigrace, duga lopta sa nase polovine za Gojaka, sjajna vizija, ali i nazalost trk u sredinu, sam prema golmanu, no ebeni Gojak ga nije vidio ili nije znao da ga izbaci bukvalno iza ledja one strvine Van Dijka... Pomogao u odbrani, sjecam se oduzete lopte oko naseg sesnaesterca dok su Lale plele mrezu, slutilo je na opasnost..
eto opisao sam ti sve cega se sjecam![]()
Da je odsto i ostrvo one dvije kontra sa džekom i pjanićem zabio bi ga. Pogotovo onda gdje je pjanić bio. A i ona todoroviceva kontra je tatarova pozicija.ali nije loše za prvi put odličan je bio. Čita igru uklopio se odmah. Defenzivni nastrojen. Da je protiv iraca igrao oni prilike nebi napravili.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Pozdrav braco, novi sam kolacic 
Gledam ove dijasporce sto pjene, a prvi ce nam lizat supak kad udjemo u grupne faze europskih takmicenja...

Gledam ove dijasporce sto pjene, a prvi ce nam lizat supak kad udjemo u grupne faze europskih takmicenja...
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Gledao sam repku samo zbog Cimija i Tatara, za moj pojam Tatar je odigrao dosta dobro i da je igrao protiv Sj.Irske sigurno bi bio bolji izbor nego Višća. Cimirot je standradno dobar, mada mislim da bi trebao imati malo više slobode jer on zna često prodati par finti, driblinge i sl. Žao mi je što je Benjo izašao ranije, mislim da je mogao još igrati, dosta je nepredvidljiv i to nam je trebalo u ovom meču. Nadam se da će protiv Poljaka dobiti više prostora i vremena za igru, a onda i da će naš Hadžija ponuditi produženje ugovora. Stvarno bi bilo neodgovorno da nam svaki igrač koji završi u reprezentaciji ode za free i da od toga nemamo nikakve koristi. Benjo je sazreo za transfera, igra najbolji nogomet u karijeri, ima 26 godina i može se dokazati u Evropi, samo se nadam da ta Evropa neće biti Turska ili Poljska.
Da nam Vinka NSBiH ne pokupi za novog selektora.
Ocito se broje krvna zrnca i Bošnjak neće biti trener. Vinko je vodio dobro U 21reprezentaciju, titule sa Sarajevom ,Zrinjskim, a nije im sigurno ni skup. Vidim da ga sve vise spominju kao kandidata, i ne bih me začudio da ga imenuju.
Ako ima ugovor ja ga bez obestecenja ne bih ga pustio.
Ocito se broje krvna zrnca i Bošnjak neće biti trener. Vinko je vodio dobro U 21reprezentaciju, titule sa Sarajevom ,Zrinjskim, a nije im sigurno ni skup. Vidim da ga sve vise spominju kao kandidata, i ne bih me začudio da ga imenuju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Savez dobro plaća trenere, cifra je oko 30 hiljada mjesečno ako nisu nešto promijenili. Mislim da neće Vinko, tu će biti više osobe poput Krstajića naprimjer.amypitar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:53Da nam Vinka NSBiH ne pokupi za novog selektora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko je imo iz prve ruke vidjet kako je vodit repku. Sumnjam da ce opet dopustit da mu nekakvi sabani naredjuju ko igra i koliko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I ja se nadam Krstajicu, neka nama Vinka bar još ovu titulu.MortemHz je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:01Savez dobro plaća trenere, cifra je oko 30 hiljada mjesečno ako nisu nešto promijenili. Mislim da neće Vinko, tu će biti više osobe poput Krstajića naprimjer.amypitar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:53Da nam Vinka NSBiH ne pokupi za novog selektora.
Zna li neko za povredu Fanima jučer je šepao posle treniga na Butmiru.Valjda nije ništa strašno.
Ne daj bože bez njega i Tatara na Široki.
Imamo tu Hebu,redovnog ploditelja Listice
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Susret na stadionu Jošik će suditi Sabrija Topalović koji ove sezone redovno sudi mečeve Premijer lige BiH.
Arbitru iz Zenice će asistirati sugrađanin Emir Delić te Jure Musa iz Čitluka. Za četvrtog sudiju delegiran je Mario Pejić iz Gruda.
Pobjednik duela Radnički - Sarajevo će u osmini finala igrati protiv bolje iz duela Leotar - Krupa koji svoj meč igraju u srijedu.
Leotar i Krupa će svoj susret igrati u srijedu, a pravdu će na stadionu Police dijeliti Adis Mulahasanović iz Sarajeva.
Arbitru iz Zenice će asistirati sugrađanin Emir Delić te Jure Musa iz Čitluka. Za četvrtog sudiju delegiran je Mario Pejić iz Gruda.
Pobjednik duela Radnički - Sarajevo će u osmini finala igrati protiv bolje iz duela Leotar - Krupa koji svoj meč igraju u srijedu.
Leotar i Krupa će svoj susret igrati u srijedu, a pravdu će na stadionu Police dijeliti Adis Mulahasanović iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.