tako je Piska, samo naprijed, samo jako!spiska je napisao/la: ↑07 okt 2020, 06:57Opustite se radimo dalje, dešavanja nisu samo na utakmici toj to sa milakom se vuklo riješili smo, ja sam pogriješio i on je priznao da ne nek stvari pogriješio pružili smo ruku izvinili se jedni drugima idemo Čapljinu pobjedit i to je kraj price... Ja sam kažnjen od stane kluba i to je to klub iznad svih!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kad smo da popljujemo prvi smo niko ne pise preko 50 djece novih u omladinskih pogonima, a sve zahvaljujuci nama sto smo uposlili trenere sto se malo kvalitetnije radi, niko ne spominje dolazak Mate Neretljaka koji je sigurno jedan od boljih mladjih trenera koji ima i iskustvo i sve, a pokusali su ga dovesti i mnogo jaci od nas, on je vjecna zelja bio uprave bivse a mi smo ga uspjeli dovest. Upamtite da cemo igrati skroz drugacije sa matom nego sto smo igrali i sa jednim trenerom zadnjih godina.
Niko ne pise plasticni teren treba narednih dana da dobije asfaltnu stazu, mreze zastitne vec postavljene kucice narucene radimo na tome da obezbjedimo reflektore, a o reprogramu ce se jos dugo pricati ako Bogda u zavrsnu fazu priprema ulazimo...
Niko ne pise plasticni teren treba narednih dana da dobije asfaltnu stazu, mreze zastitne vec postavljene kucice narucene radimo na tome da obezbjedimo reflektore, a o reprogramu ce se jos dugo pricati ako Bogda u zavrsnu fazu priprema ulazimo...
Samo trpaj stoku....
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
nevalja ovo sve rastjerati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta je ovo danas nova upravo,samo 4:0 onakvu capljinu pobijedili i to sa igracem vise,hahaha,da vas "prozovem" malo i kad pobijedimo da se ne urekne haha,samo nastavite,stat ce Zvijezda opet na svoje noge,ne obazirite se na komentare od ovih sto vam pljescu kad pobijedimo,a kada izgubimo odma kukaju i rastjerali bi sve
-
- Kontakt:
Koosta ako nije zabio juce nice ni do kraja polusezone.mi uvljek fulamo sa napadacima...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Nije kosta ni igrao jucer a bolje i igramo bez njega vise drugi igraci dodju do izrazaja onako samo njemu gore lopte nabacuj a nista od toga nije bilo
nije igro jucer zbog kartonacrvenobijeli je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:23Koosta ako nije zabio juce nice ni do kraja polusezone.mi uvljek fulamo sa napadacima...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Cujj eh brat ga zabija sledecu 100%SMR187 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 11:59nije igro jucer zbog kartonacrvenobijeli je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:23Koosta ako nije zabio juce nice ni do kraja polusezone.mi uvljek fulamo sa napadacima...
Cekajte da cujemo sta kaze Combe
Protiv koga igramo sl utakmicu?
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Hadžići - Zvijezda
Ovdje mislim da nećemo izgubiti i da idemo po tri boda i seriju abd s pobjedama...
Ovdje mislim da nećemo izgubiti i da idemo po tri boda i seriju abd s pobjedama...
Idemo aBd po pobijedu, tako ekipu spremat za ovu utakmicu...
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Jel ovo Kosta zabio il je greska neka 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
kakva je ovo "predizborna sutnja" na forumu 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Ovi gori od prosle uprave nista se neiznosi u javnost a kad su trebali preuzet klub obecali su da ce se obavjestavat o svemu...
Mrtva tema skroz
Cestitke Zvijezdi. Razbili Sim Bau, jos dvije prilike jedan na jedan nisu iskoristene dok gosti slucajno dadose gol. Mogla je puknut petarda ali i ovako je super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.