Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Dennis Hadžikadunić
U pravo vrijeme su i jedan i drugi debitovali. Taman kad je stara garda odsutna. Baš se poklopilo.
Mirso na aparatima
Bolji mali od Mirsinog!
Svaka cast momcino, samo naprijed!
Svaka cast momcino, samo naprijed!
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
U srijedu njih dvojica od prve
U novembru treba Hasića isto zaganjati i nadati se da će od Ćatića biti nešto, ugurati Demirovića, pratiti Gazibega, Dedića i Gigovića.

U novembru treba Hasića isto zaganjati i nadati se da će od Ćatića biti nešto, ugurati Demirovića, pratiti Gazibega, Dedića i Gigovića.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Strpao De Jonga u džep, klasicnog centarfora kojeg je vrlo teško čuvati.
Sjajan igrač, već sada sa 21 godinim ima dosta iskustva u igranju na visokom nivou. Fali mu još mišićne mase, ali on je još uvijek dijete.. Bit će ovo strašan defanzivac!
Sjajan igrač, već sada sa 21 godinim ima dosta iskustva u igranju na visokom nivou. Fali mu još mišićne mase, ali on je još uvijek dijete.. Bit će ovo strašan defanzivac!
Ako bi im nekako i Gigovica klepili ja mislim da bi pokrenuli neki postupak prema NFSBIH hahaha. I dan danas se nije slegla ova prica oko njih dvojice u svedskim medijama.
Jucer Jansson (stoper iz Brentforda, rodom iz Malmea) govori kako mu je tesko palo sto Anel ne igra za Svedsku. Pa direktor omladinski selekcija Svedske izjavljuje kako bi NFSBIH trebao da plati nesto (nisam nisam citao, vise se smijao) i da se treba promjeniti pravilnik kako se nebi desavele ove stvari bla bla..
Preponosan sam sto su ova dva momka odabrala BiH.

Jucer Jansson (stoper iz Brentforda, rodom iz Malmea) govori kako mu je tesko palo sto Anel ne igra za Svedsku. Pa direktor omladinski selekcija Svedske izjavljuje kako bi NFSBIH trebao da plati nesto (nisam nisam citao, vise se smijao) i da se treba promjeniti pravilnik kako se nebi desavele ove stvari bla bla..
Preponosan sam sto su ova dva momka odabrala BiH.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 11 okt 2020, 22:47, ukupno mijenjano 3 puta.
@igrajlopte 🐦
Ne zna se koji je bolji! Odmah protiv Poljske zajedno i da abd dugo godina tako u paru budu igrali. Odlični!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Svaka im cast obojici,roditeljima takodje.
Volio bi ih vidjet protiv Poljske u paru.
Mozda su vec igrali u Svedskoj u21 zajedno,mozda su uigrani.
Igrat ce od pocetka protiv Poljske.Pozitivanstav je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:55Svaka im cast obojici,roditeljima takodje.
A odgovor na tvoje pitanje, igrali su nekoliko utakmica zajedno u prvoj postavi u mladoj reprezentaciji Svedske.
@igrajlopte 🐦
Denis je bio odlican svaka cast ...Citam ko je bolji on ili Anel jako glupo od strane pojedinaca ... Decki su klasa obadvojica i najjaca nagrada nama i nasoj repki...Imaju kvalitet i karakter.... Protiv Poljske bice teska tekma gledo sam malo nocas poljake protiv Italije i pitam se kako ce nasa dva golobrada djecaka Lewandovskog cuvat ipak je to jedan od najaci spiceva svijeta ..... Zelim ti sreci Denise u karijeri i bez povreda
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ko je bolji nije važno, jedino je bitno da nema više priče o Mujakiću ili Šerbečiću kao starteri u A reprezentaciji
Zanimljiv podatak, ne nužno pretjerano bitan: Ahmedhodžić u debiju ocijenjen ocjenom 6.9, Hadžikadunić ocjenom 7.5 (drugi najbolji od svih 31 koji su igrali večeras).
Još im samo maznuti Gigovića, Nalića i Mujanića pa nek cmizdre do mile voljeReX je napisao/la: ↑11 okt 2020, 22:45Ako bi im nekako i Gigovica klepili ja mislim da bi pokrenuli neki postupak prema NFSBIH hahaha. I dan danas se nije slegla ova prica oko njih dvojice u svedskim medijama.
Preponosan sam sto su ova dva momka odabrala BiH.![]()
![]()

Hadžikadunić dobar i mislim veliki dobitak, iako sinošnja utakmica nije relevantna.
Treba sačekat da ga vidimo u takmičarskoj tekmi.
Treba sačekat da ga vidimo u takmičarskoj tekmi.
Mi jos nismo svjesni koje igracine smo dobili. Problem stopera smo rjesili za iduci 10-12 godina. A do jucer nam pojedini mahalci gurali serbecica i mujakica na stopere. Sve radi sitni interesa. Jos gigovica dovesti i austrijance na bekove prikljuciti i odbrana je odlicna. Tu je jos kolasinac i sanicanin.
Za uspjeh nam treba u ekipi vise svedskog, austrijskog itd. mentaliteta a manje mahalskog mentaliteta.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Vidi se da Denis igra bolji klupski nogomet. Prilicno stalozeniji. Protiv Poljske u tandemu obavezno ...
O tome sam govorio prije par dana. Bas zbog tog mentaliteta. Nije ni cudo zasto smo igrali najbolji fudbal u historiji dok su vecina igraca dolazila ili igrala po Njemackoj/centralnoj evropi.Maestro je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:14Mi jos nismo svjesni koje igracine smo dobili. Problem stopera smo rjesili za iduci 10-12 godina. A do jucer nam pojedini mahalci gurali serbecica i mujakica na stopere. Sve radi sitni interesa. Jos gigovica dovesti i austrijance na bekove prikljuciti i odbrana je odlicna. Tu je jos kolasinac i sanicanin.
Za uspjeh nam treba u ekipi vise svedskog, austrijskog itd. mentaliteta a manje mahalskog mentaliteta.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Sheyi i 83 gosta.