e baš si predvidio nepredvidivo
 još kad bi znao razlog "otkaza" iz Slobode
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
e baš si predvidio nepredvidivo
Dosao nakon otkaza Pandzi, rekao ja se ne vidim ovdje vise i zelio bi da idem i ovi mu dali. Eto zasto, kod Pandze divljao i radio sto je zelio.
Imas li kakvih informacija sto se Slobode tice, kakve su im ambicije, planiraju li jos koga malo kvalitetnijeg dovoditi?
Zajebala je njega Sloboda, obecala mu nesto, zajebali ga i onda on izvisio. Što se tiče Sparsa, dati će njemu Džemić potrebnu slobodu i priliku.
Zajebao je on sam sebe, imao je i slobodu i minutazu, cak je vise Campara ispastao dok je on igrao, plejmejker a svako malo 5-6 izgubljenih lopti na utakmici, slobodna bacanja ravno 60%, sut za 3 13% itd. a organizator si igre i nominalno lider tima.Zabit je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:30Zajebala je njega Sloboda, obecala mu nesto, zajebali ga i onda on izvisio. Što se tiče Sparsa, dati će njemu Džemić potrebnu slobodu i priliku.
a to što Sani nije mogao čuvati čunj, a ovaj je switchao 1-4Ethel je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:05Zajebao je on sam sebe, imao je i slobodu i minutazu, cak je vise Campara ispastao dok je on igrao, plejmejker a svako malo 5-6 izgubljenih lopti na utakmici, slobodna bacanja ravno 60%, sut za 3 13% itd. a organizator si igre i nominalno lider tima.

kakav krajišnik brate dragiGhuraba je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:21Dobio je on u Slobodi 5x vise nego sto je zasluzio. Imao je ovdje svu slobodu svijeta, ali dzaba sve to kad se radi o tipu koji je umislio da je evropski Westbrook, a jos nije dokazao ni da je domacu ligu prerastao.
Edit: Vidi ovog Krajisnika iz Amerike sto pametuje ljudima koji su gledali svaku utakmicu Slobode iz prosle sezone.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.