Vi nama leđa okrenuste.Hasansas1978 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:34Sta pise na onom carsafu okacenoj na tribini?
."Mi vama 120 minuta podrske . . "???
Obraz igraca= postovati navijaca
I BHF svira qrcu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vi nama leđa okrenuste.Hasansas1978 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:34Sta pise na onom carsafu okacenoj na tribini?
Ne svira, upravu su, koliko god mi nekad mrski bili.emir79 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:37Vi nama leđa okrenuste.Hasansas1978 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:34Sta pise na onom carsafu okacenoj na tribini?
Obraz igraca= postovati navijaca
I BHF svira qrcu
I onda neki kažu nemamo kvalitet, a samo Farski Otoci i Gibraltar **** nisu bili u kombinacijama za Euro. Neće naši hadalji da igraju, neće da shvate ozbiljno bitne utakmice i gotovo.ArtVandelay je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:40Sve i da dobiju holanđane s 5-0, džaba kada nismo mogli dobiti jednu yebenu sjevernu irsku.
Kada vidim kakve će reprezentacije igrati na europskom i kakve još uvijek imaju šansu, bude mi loše. Još kada pomislim na to kako smo od gotovog (najlakše grupe, kvalifikacije su trebali biti samo formalnost) napravili veresiju i doveli sebe po ko zna koji put u ovakvu situaciju depresije i beznađa.
Neću ni gledati, ja sam sa reprezentacijom završio.
I ove tzv. fanaticose nabijem na onu stvar. Sve iste parole i "pjesme". Postalo je izlizano. Dajte nešto novo i originalno. A ne "BHF ale ale" (bodre reprezentaciju ili sebe), "Bosna je šamPinjon" i "Bosnom behar probeharao"...
jarane 20 puta si napiso da si završio sa reprezentacijom de završi vipe svečano i prestani smaratArtVandelay je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:40Sve i da dobiju holanđane s 5-0, džaba kada nismo mogli dobiti jednu yebenu sjevernu irsku.
Kada vidim kakve će reprezentacije igrati na europskom i kakve još uvijek imaju šansu, bude mi loše. Još kada pomislim na to kako smo od gotovog (najlakše grupe, kvalifikacije su trebali biti samo formalnost) napravili veresiju i doveli sebe po ko zna koji put u ovakvu situaciju depresije i beznađa.
I ove tzv. fanaticose nabijem na onu stvar. Sve iste parole i "pjesme". Postalo je izlizano. Dajte nešto novo i originalno. A ne "BHF ale ale" (bodre reprezentaciju ili sebe), "Bosna je šamPinjon" i "Bosnom behar probeharao"...
JonSnow je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:42I onda neki kažu nemamo kvalitet, a samo Farski Otoci i Gibraltar **** nisu bili u kombinacijama za Euro. Neće naši hadalji da igraju, neće da shvate ozbiljno bitne utakmice i gotovo.ArtVandelay je napisao/la: ↑11 okt 2020, 17:40Sve i da dobiju holanđane s 5-0, džaba kada nismo mogli dobiti jednu yebenu sjevernu irsku.
Jeste ali to cuva za slavlje u finalu u duetu sa baljom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.