Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Chapman1886
- Kontakt:
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Grand Slam
U koliko sati se igra finale 

Ovakva nemoc jednog igraca u finalu GS nije nikad vidjena u historiji tenisa. Bokte vidio 1 gem u 2 seta hahahaha.
27.10.2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Mnoge zicere je pospremio u mrezu, ali odlucivao sa ne ofanzivne udarce u ne bas optimalnim trenucima, jer ne zeli duge razmjene sa Rafom. Fizicki nije na istom nivou, a i svakako ne zelis na sljaci sa Nadalom da teglis poene. 2012/2013 je na primjer igrao duge razmjene sa njim i bio blizu, ali danas ocigledno tijelo ne moze da podnese to. Slicno kao Rafa u onom finalu u AO, skracivao je maksimalno poene...
Helem neise, Rafa brutalan zasad. Ritern i inside-out forehand odlicni. Novak bas indisponirano djeluje, mada sposoban je on podici nivo igre.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samouništenje Novaka
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Roger je 2008. u finalu uzeo 3 ili 4 gema, tako da...
Koga briga o Federeru i koliko bi gemova uzeo, on je nebitan, uzivajte u igri najboljeg svih vremena.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
28-3 jbt. Lik skoro ništa pogriješio nije. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Romagnoli13
- Kontakt:
Razlika od 3 GS u vremenu kad su održavanja turnira upita i oba igrača su blizu 35e godine, je možda i nedostižno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A nije mu trebao mi ova 2 gema pustiti haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Iskreno ovakvom šamaranju se nisam nadal 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni jedan ni drugi protiv ovakvog rafe nemaju sta da traze. Vrhunac 5-6 osvojenih gemovaNukeR_G1970 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 16:41Roger je 2008. u finalu uzeo 3 ili 4 gema, tako da...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Konačno da i Nadal nadigra Đokovića.
- Jakobsen91
- Kontakt:
5 UE u dva seta, gdje igra s ovakvim intenzitetom.
Cestitke na 20. 
Djokovic razocarao, kad i moze uhvatit neki ritam on ga ponisti losim ds, vrati ljudima pare za kartu, nema ih puno.

Djokovic razocarao, kad i moze uhvatit neki ritam on ga ponisti losim ds, vrati ljudima pare za kartu, nema ih puno.

Tri greške za 2 seta, halo, tri
Najveći nivo ikad, od ovog nema bolje nit će ikad biti.
Nije gotovo, ali Novaku treba samo neko božije čudo, uništen je mentalno.

Najveći nivo ikad, od ovog nema bolje nit će ikad biti.
Nije gotovo, ali Novaku treba samo neko božije čudo, uništen je mentalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva 2 rekorda su pala danas, prvo Hamilton pa Nadal uskoro

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta kazes na ovo zamuckivanje na kraju seta, flasback na Daniila

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mentalno nije unisten sigurno ali Nadal bukvalno ne moze da pogresi. Ako bi koji slucajem uzeo ovaj treci set mozda bi bilo malo zanimljivije. Ovako nema sta da trazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.