FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo poredit Manchester city i FK SARAJEVO i njihovog vlasnika i naseg.. pa bolan covjek ima izvorista nafte za 5 dana sto izveze nafte podmiri sve godisnje troskove manchestera plus sto pola tih troskova navijaci fudbalski savez sponzori tv prava pokriju. Jeste da covjek trosi milijardu al on ima 300-400 m € prihoda.
Drugo Englezi su iskoristili svoju popularnost arapi investirali za pranje para, pa mancheste united se prodaje za 5 milijardi £, kojom logikom se moze city prodat za vise od toga nikojom, a covjek je odkako je tu potrsio preko 8 m £. Znaci il je pranje novca il covjek toliko voli fudbal ili zeli da se igra menagera uzivo ili sve to u paketu.PROFIT MU NIJE BITAN, DOK TANU I NAMU koji su patuljci u financiski smislu za arape je profit cilj.. AKO BORAC ILI BILO KOJI DRUGI KLUB UZMU TITULU UZ POMOC SUDIJA SAVEZA ILI NECEG A NE KVALITETOM I NAM TO UVIDI NEMOJ DA TE ZACUDI DA SAMO JEDNO JUTRO KAD SE PROBUDIS PROCITAS NAM SPAKOVO KOFERE I OSTAVIO FK SARAJEVO.
Takode tuzlu city i borac nemozes poredit jer husicu je mnogo teze nastimat jer radi svana. Dok ovaj se uvalio u savez, vidis kako se sudi i ova dvoica koja su neutralna su realno vidjeli ovo al ova druga troica srbska clana (normalno da njih lakse kontrolise) bas sva troica niko odnjih nije vidio kradu. Znaci **** ljudi u zdrav mozak UEFA I FIFA ako se ne umjesaju (a nece) ova liga ide u propast tesku..
Sudenje kao protiv veleza ili duele 50:50 ako bi sudija svirao u njihovu korist ako bi nama na drugim utakmicama ponisto 2 gola koja bi nas kostala 4 boda divoljno je. Nemora te sudija krast protiv borca, al mozeti se desavat sloboda gdje rukom covjek uzima loptu mostar gdje igrac 10 m od igraca penal gdje se daje crveni karton na grbavici a igrac zelje pao bez dodira ne sviranje penala city na grbavici, plus sto se svakom desi mladost velez da radi slabe igre izgubis nesto bodova..
Podvlacim GENERALNI SPONZOR LIGE GENERALNI SPONZOR BORCA ISTA FIRMA. Koja je istresla 22 m€ savezu. To je lobi koji ni Atif Dudakovic sa 5 korpusom nebi mogo dovest ured a ne ovi levati kao begic
Drugo Englezi su iskoristili svoju popularnost arapi investirali za pranje para, pa mancheste united se prodaje za 5 milijardi £, kojom logikom se moze city prodat za vise od toga nikojom, a covjek je odkako je tu potrsio preko 8 m £. Znaci il je pranje novca il covjek toliko voli fudbal ili zeli da se igra menagera uzivo ili sve to u paketu.PROFIT MU NIJE BITAN, DOK TANU I NAMU koji su patuljci u financiski smislu za arape je profit cilj.. AKO BORAC ILI BILO KOJI DRUGI KLUB UZMU TITULU UZ POMOC SUDIJA SAVEZA ILI NECEG A NE KVALITETOM I NAM TO UVIDI NEMOJ DA TE ZACUDI DA SAMO JEDNO JUTRO KAD SE PROBUDIS PROCITAS NAM SPAKOVO KOFERE I OSTAVIO FK SARAJEVO.
Takode tuzlu city i borac nemozes poredit jer husicu je mnogo teze nastimat jer radi svana. Dok ovaj se uvalio u savez, vidis kako se sudi i ova dvoica koja su neutralna su realno vidjeli ovo al ova druga troica srbska clana (normalno da njih lakse kontrolise) bas sva troica niko odnjih nije vidio kradu. Znaci **** ljudi u zdrav mozak UEFA I FIFA ako se ne umjesaju (a nece) ova liga ide u propast tesku..
Sudenje kao protiv veleza ili duele 50:50 ako bi sudija svirao u njihovu korist ako bi nama na drugim utakmicama ponisto 2 gola koja bi nas kostala 4 boda divoljno je. Nemora te sudija krast protiv borca, al mozeti se desavat sloboda gdje rukom covjek uzima loptu mostar gdje igrac 10 m od igraca penal gdje se daje crveni karton na grbavici a igrac zelje pao bez dodira ne sviranje penala city na grbavici, plus sto se svakom desi mladost velez da radi slabe igre izgubis nesto bodova..
Podvlacim GENERALNI SPONZOR LIGE GENERALNI SPONZOR BORCA ISTA FIRMA. Koja je istresla 22 m€ savezu. To je lobi koji ni Atif Dudakovic sa 5 korpusom nebi mogo dovest ured a ne ovi levati kao begic
- hordasDoboj
- Kontakt:
@BordoSarajevo da li se može gledati utakmica na stadionu, ima li kakvih brda, zidova i tako 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
istoHistoricar je napisao/la: ↑11 okt 2020, 14:08Svi pričaju i dave sa dolaskom Holandije u Zenicu, Van Dajkom, De Jongom.....ja ne mogu dočekati utorak i tekmu na stadionu Jošik u Lukavcu.

FKS
-
- Kontakt:
...da si bar tu uspioElCartel11 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 12:55A fino je meni stari govorio treniraj fudbal pa cemo te ubaciti u neku ekipu, imaš dobar sut to prolazi samo tako, meni draže bilo trebice ganjati![]()

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako je nekome dosadno evo na AS1BiH ide Bratstvo-Rudar K. Igra nas Dervisagic, imao je i neku priliku već.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ima li, slučajno, kakav link za utakmicu?hordasDoboj je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:07Ako je nekome dosadno evo na AS1BiH ide Bratstvo-Rudar K. Igra nas Dervisagic, imao je i neku priliku već.
#samoRudar #zauvijek
Ja maloprije saznao da repka igra večeras.. meni u glavi samo kup utakmica protiv radničkog 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja gledam preko IpTVL' Imperator je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:09Ima li, slučajno, kakav link za utakmicu?hordasDoboj je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:07Ako je nekome dosadno evo na AS1BiH ide Bratstvo-Rudar K. Igra nas Dervisagic, imao je i neku priliku već.
Tatar veceras debituje, kako bi volio da ga zabije i posere se po bajevicu
12. igrač kluba iz Titove 38b
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Debitovat ce Tatar veceras i to me veseli. Jos ne kontam fkt zasto Rahmanovic nije pozvan, jer je na jako zavidnoj razini, ali eto. Bogu hvala konacno onaj kloc Visca tamo gdje mu je i mjesto, na tribinama. A sto neko rece za Bajevica, nepotrebna kritika, zna se kako funkcionisu stvari kod nas, i u biti selektor je tu samo marioneta.
PSPHM
Samo da se ne povrijedi, to bi bas bio hendikep za jako važne utakmice koje slijede
12. igrač kluba iz Titove 38b
Tatar u prvih 11

BiH: Šehić, Kadušić, Saničanin, Hadžikadunić, Todorović, Cimirot, Pjanić, Gojak, Krunić, Tatar i Đurić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bolja postava nego protiv iraca

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ahahahahaha, da su i Ter Stegen, i Oblak, i Courtois, i Neuer Bosanci, Sehic bi branio ispred svih njih
PSPHM
Ova druga 2 su ozljedjeni cini mi seJohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 16:37Ahahahahaha, da su i Ter Stegen, i Oblak, i Courtois, i Neuer Bosanci, Sehic bi branio ispred svih njih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E ne vjerujem

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Benjo u prvoj u tekmi, mozemo reci koja nista ne znaci.
U atmosferi, kakva dugo nije bila u repci i onda, ako odigra lose bit ce gledaj parmaka.
Hajde bar lijepo je vidjeti ako nista
U atmosferi, kakva dugo nije bila u repci i onda, ako odigra lose bit ce gledaj parmaka.
Hajde bar lijepo je vidjeti ako nista
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, HZSydney i 48 gostiju.