Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Not baaaaaaad Nole 

Samo nastaviti ovako
Otpisivat Novaka nakon prvog seta pa i nakon 2:0 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Idealna podloga za siledjije poput nadala.Fakat smijesan turnir,nije ni cudo sto mu je vecina gs titula sa ovog turnira.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Daj Dzumija da uzme čo’eku gem

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
40% prvog servisa, 11 neforsiranih i pride jos 2 duple servis greske. Pa brate bolje da nisi ni izasao na teren.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dzumi je uzeo gem Rafi na sljaci, cini mi se Rim 2018
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Što vas delinho navlači momački 
Bagel
I Roger i Novak ovdje popiše po Bagel, ja govorim od početka, na ovom turniru mu možeš samo klizeći uletjeti

Bagel

I Roger i Novak ovdje popiše po Bagel, ja govorim od početka, na ovom turniru mu možeš samo klizeći uletjeti

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 11 okt 2020, 15:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Djokovic, osim slabog servisa uopce ne igra lose. Ovo je nivo iznad svega sto je igrao ove godine na RG-u. Druga stvar je sto Nadal pogadja uglove, koje je pogadjao prije 7-8godina ovdje.
- Neutralan88
- Kontakt:

krompir u finalu GS haahhaaha

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Saće medicinski
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako bude igrao na svom najjacem nivou, moze doci do nekih 5-6 gemova u nastavku
#Punoljetstvo
Sva poenta.AshburtonG je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:55Djokovic, osim slabog servisa uopce ne igra lose. Ovo je nivo iznad svega sto je igrao ove godine na RG-u. Druga stvar je sto Nadal pogadja uglove, koje je pogadjao prije 7-8godina ovdje.
Ne pomaze ni medicinski ovdje.
27.10.2020
Boli rame sad
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nadal ako odrzi nivo tenisa , nema sta traziti Nole.Cak sta vise igrao je odlicno.Jedino sto moze bolje je servis.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nole osim servisa igra na visokom nivou. Tako da je ovo više do Rafe. A s obzirom da su ovo dva nevjerovatna šampiona, daleko je ovo od gotovog. Nije Rafi više 28 godina pa da drži ovaj nivo 3h+.. A Novaka će servis početi služiti kad tad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.