Meni je još teži fenomen kako dobar procenat ljudi misli da to ide sve tako lako, dođe Husić ili neko drugi, podmaže sudije i eto titule. Jeste, ali qurcu. Ponavljam se od neki dan, sad dajem glavu i kladim se s kim god hoće da nema teoretske šanse da Borac uzme titulu. Kladim se u samoban odmah.fera je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:11Zaboravio si kad se amar vracao u zelju isto bila prica guraceih sudije uzimaju titulu.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:20Hahahahahahah ne vjerujem majke mi.. Svake sezone jedna te ista priča, sve neke pickaste stvari, izvlakuše i ništa na kraju. Neki dan objasnim, roman napišem oko tog guranja i šiljenja i opet dođu usrrani od jednog Borca i slično. Ovako su prošle sezone strahovali od Husića i Tuzla Cityja, na kraju ih nigdje na mapi. Ništa drugačiji od mitomana, nevjerovatno.Pantelija je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:04Daj ba kakvo guranje kakve price. Ako si najjaci kao mi sad moze te povuci za k.
Doslovno.
Nemojte mitomana i njihove demagogije. Pogurat te moze u jednu tri pet tekmi i to je to. Sto ih nije do sad gurao sudija sem ove protiv veleza? Pusili na kosevu u sirokom i na grbavici. Sve je do kvaliteta i to je to
5 miliona plus sudije titula s druge strane ako si posten ti treba 10 miliona... I da jeste takomsta vas briga jel dajete vi te pare, sta bi da navijaju za chelsea il man city umrli bi od brige koliko para im klub potrosi.
Zanimljiv fenomen trazenja alibija bez razloga ikakvog.
Koliko god da je liga loša, opet ti trebaju neke stvari da uzmeš taj trofej. Nije samo nakupuj random neke iskusnije igrače za našu ligu i metuzaleme, pa si sve riješio. To je uradio sisoje, pa što mu se to ne vrati u vidu trofeja? Imaš takve primjere i u PSG-u, koji se brukao u LP sve do ove godine, jer nemaju jasne vizije kod kupovine i sklapanja ekipe.
Nejse, mi imamo sve stvari i prvi smo favoriti za osvajanje i to je jedina istina. Ako kojim slučajem to ne budemo mi, prije će je uzeti Zrinjski ili Željo, nego Borac, koji će brzo grohnuti na tabeli, živi bili pa vidjeli.
Ti kad imaš kvalitetnu ekipu, dobru igru i kad sve funkcioniše kao kod nas, deset Gigovića ne može ništa. Kad si egal s nekom ekipom, kad si bara bara s nekim, tad te sudija može zakinuti. To je jedina poenta.
A dobro, to oko para se vazda provlači, bilo kod transfera, bilo da su Seati, bilo da su plate itd. Voli raja da se igra ekonomista, pa se miješaju u te stvari. Boli me qurac gdje i šta troše.