Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Justin
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Justin » 10 okt 2020, 20:24

Pitagora je napisao/la:
10 okt 2020, 16:33
darker10 je napisao/la:
10 okt 2020, 16:28
Treba ce prvu titulu u karijeri uzet na Roland Garrosu. Dame i gospodo samo u zenskom tenisu :mrgreen:
Zamisli u muskoj konkurenciji da naslov uzme 53. igrac i to ovako uvjerljivo u finalu. :rol:

U zenskom tenisu je svaki mec izmedju igracica u top 100 50:50
Lijepo sam rekao. Sest mjeseci treninga i dobio bih svaku. Smijesne su i zalosne.

Sutra ako Djokovic uzme objektivno je najbolji igrac ikada. Pojavom i ponasanjem jeste odvratan i zbog toga nikada nece biti smatran GOAT-om.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 okt 2020, 20:31

Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 okt 2020, 21:43

Ne moze niko biti goat dok se ne izjednaci s Rogerom u slamovima. Nazalost tako je kako je. Rafa nikad nije blize bio, Djokovic ako ne uzme RG bit ce dalje dosta. Jer se u tenisu brzo moze sve promjeniti.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 okt 2020, 22:09

japa je napisao/la:
10 okt 2020, 20:31
Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenje

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 22:11

Rona nije valjda da citiras to smece :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 okt 2020, 22:25

Moj Dela evo prvi put sam ga citirao,jednostavno mi doslo :)

Ja kao veliki navijac Rogera sam svjestan da nece otici kao najveci svih vremena po titulama,rekordima itd, ali cinjenica da je on populqrizirao ovaj sport,digao ga na visi nivo,privukao sponzore koji su omogicili ogromne zarade na turnirima,e to nemos srat i govoriti da nije njegova zasluga,i sad gdje god da se pojavi je ludnica i samo se on prati,jednostavno je lik najpopularnijini najomiljiniji od svih,

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 okt 2020, 22:34

Zagrijavanje. Šta li nas sutra sve čeka...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 okt 2020, 22:36

Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 10 okt 2020, 22:38

ronaldo99 je napisao/la:
10 okt 2020, 22:09
japa je napisao/la:
Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenje
Pa govori i I.Thomas za Jordana da nije najbolji svih vremena jer su lika ispalili za OI 92, nije pozvan jer bi narušavao atmosferu, a realno igrački zaslužio da bude pozvan. Ovaj 28 godina poslije ne može da zaboravi, Jordan mu kriv... Tako i za Beckera, kako više nije Noletov trener počeo na veliko lupetati. To što je veliko IME, tim gore...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 okt 2020, 22:41

Captain4 je napisao/la:
09 okt 2020, 22:09
Rafko ovo uzima u nedjelju hvala Bogu.
Za dobrobit tenisa :salut:

Ne mogu ovog iako sam skoro i zaboravio koliko je iritantan posto neko vrijeme nisam pratio.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 okt 2020, 22:54

Kakvo se vrijeme sutra očekuje?
ZZ

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 okt 2020, 23:14

ronaldo99 je napisao/la:
10 okt 2020, 22:09
japa je napisao/la:
Pa ne cini BEckera to sto je tensika legenda kompetentnim da prica o globalnoj popularnosti sporta kada je i on kao i mi samo gledalac i posmatrac sa strane. Tenis kada je Federer dominirao je bio popularan slicno kao iz vremena Samprasa i Agassija, tek pojavom Nadala i stvaranaj tog rivalstva imamo nagli rast popularnosti tenisa. To zna svako ko je tada pratio tenis, to su cinjenice. Popularnost tenisa na novi nivo je diglo rivalstvo Federer-Nadal a ne sam Federer kao sto vi to hocete prikazati, do pojave Nadala tenis nije bio popularan kao prije njega.

To da je Federer najpopularniji i najomiljnijii medju navijacima najvecih teniskih drzava je cinjenica koju niko ne spori ali to je otprilike jedino sto mu je i ostalo u tim goat raspravama kao argument ako je to uopste argumetn jer Beckham je bio popularniji od Zidanea npr.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 23:45

ronaldo99 je napisao/la:
10 okt 2020, 22:25
Moj Dela evo prvi put sam ga citirao,jednostavno mi doslo :)

Ja kao veliki navijac Rogera sam svjestan da nece otici kao najveci svih vremena po titulama,rekordima itd, ali cinjenica da je on populqrizirao ovaj sport,digao ga na visi nivo,privukao sponzore koji su omogicili ogromne zarade na turnirima,e to nemos srat i govoriti da nije njegova zasluga,i sad gdje god da se pojavi je ludnica i samo se on prati,jednostavno je lik najpopularnijini najomiljiniji od svih,
Ma haj sve ali ovaj lik je trol i debilcina obicna da bi ga citirao i sa njim diskutoivao,takvo misljenje ima 90 % foruma,mislim da je kod 90 % ljudi na forumu na ignore listi,sve ti je jasno :mrgreen:

A za babuku samo nek uzme jos jedan WB i nek ode sa stilom :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 okt 2020, 00:14

Pazi ti debilinjo govori nekome da je debilcina, frajer teski sarlatan koji veze sa mozgom nema o bilo kojem sportu da je rijec, postovi mu u rangu dijeteta sa specijalnim potrebama klasicno trollanje i onda on takav nekog aproziva da je troll :rol:

Ti meni debilinjo nisi na ignore listi jer uzivam u tvojim glupavim postovima.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 okt 2020, 01:14

Kako je lijepo vidjeti da se priča o najvećem ikad iako je frajer na odmoru već duži period :ljepota: :beba:

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 11 okt 2020, 08:19

slika

Od nekakvog visokog štrkljastog dečka smiješne frizure koji 'smeta' moćnom Federeru i kiborgu Nadalu, do najvećeg svih vremena. Mentalni kolos!

Juriš bebo :opaopa:
Željezničar za život cijeli!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 11 okt 2020, 10:01

Treba i razumjeti fedtardove, zamisli ti kako će njima danas biti, ne znaju ni ni za koga treba da navijaju hahaha

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 okt 2020, 10:27

shminka je napisao/la:
11 okt 2020, 10:01
Treba i razumjeti fedtardove, zamisli ti kako će njima danas biti, ne znaju ni ni za koga treba da navijaju hahaha
Mi sa balkana znamo, za Rafu, logično. :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 11 okt 2020, 10:38

Da ne bude kao jel prošle godine Finale AO.

Nadal do finala lahko došao, ocekujem bitku u finalu i Nole ga ko na treningu dobi 3.0.

Ako Nadal osvoji 1x set Nole uzima taktiku povrede, medicinski time out i ostale fazone koje radi :D

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 11 okt 2020, 10:52

Unofficialpage je napisao/la:
11 okt 2020, 10:27
shminka je napisao/la:
11 okt 2020, 10:01
Mi sa balkana znamo, za Rafu, logično. :kafa:
Zasto je logicno? :think:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.