Prešao sad u bundesku, nije još šanse dobio, i sad je to kao razlog.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dominirao u u Svicarskoj, tek presao u dobar klub u Bundesligi i dobiti ce priliku. Gojak, Menalo, Loncar, Civic, Todorovic i lista ide dalje su svi dobili priliku, samo nije igrac koji je potpisao za najbolji klub. Konkurencija u A reprezentaciji nije ozbiljna. Demirovic je samo jos u u21 da bi dizao rejting igracima, koji nikad nista ozbiljno nece napraviti.
A sto se ne bi igralo sa drugim napadačem? Ne treba gledati sad Freiburg, vec igre u St Gallenu gdje je po onom ucinku nas drugi napadač, zamisli heeej, Đurić od 30 i kusur godina dobija poziv iz druge lige Italije, a momak kome bi ovo znacilo mnogo ne dobija poziv. APSURD!
Zato što se Džeko pita, jer hoće još da igra, a ne da prepusti nekom mjesto u prvih 11. Kratko i jasno. Đurić je pozvan jer on neće biti prijetnja u prvih 11, ovi ostali mladi hoće.forgempp je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:21A sto se ne bi igralo sa drugim napadačem? Ne treba gledati sad Freiburg, vec igre u St Gallenu gdje je po onom ucinku nas drugi napadač, zamisli heeej, Đurić od 30 i kusur godina dobija poziv iz druge lige Italije, a momak kome bi ovo znacilo mnogo ne dobija poziv. APSURD!
Čak se moglo zvati i Turkeša jer je po formi najjači od svih naših napadača, ali se njega ni ne spominje.
Bila je priča da je lahko zabijat u drugoj ligi, odnosno u smislu da se treba pokazat u prvoj ligi, a evo ga sad u timu kola bio i vec se nadavao golova.
Poziv takvim momcima bi mnogo znacio! Ali ovo je MENADŽERSKA tvorevina, ja sam ubijeđen da bi Tatar odigrao odličnu utakmicu, spreman je fizički sigurno od 90% igrača u repki, u formi je, ima samopouzdanje koje nikad nije imao u karijeri, i ti ga na tribine stavis, a igra ti Hotic nekad pred kraj (koji ce morati biti starter narednih godina), Rade gine na neprirodnoj poziciji, Visca je bio Visca.
Uglavnom, savez nas ljudi moji s*eba, ljudi koji ne mare za naš fudbal su tu. Nezimjerno mi je žao što nam se sve ovo dešava.
Realno govoreći, Dzeko je i sada miljama ispred njih, ali im se moze davati sansa u nekim manje bitnim utakmicama. Licno bih kao 2. i 3. opciju volio vidjeti Demirovica i Turkesa, ali eto.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 21:14Zato što se Džeko pita, jer hoće još da igra, a ne da prepusti nekom mjesto u prvih 11. Kratko i jasno. Đurić je pozvan jer on neće biti prijetnja u prvih 11, ovi ostali mladi hoće.forgempp je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:21A sto se ne bi igralo sa drugim napadačem? Ne treba gledati sad Freiburg, vec igre u St Gallenu gdje je po onom ucinku nas drugi napadač, zamisli heeej, Đurić od 30 i kusur godina dobija poziv iz druge lige Italije, a momak kome bi ovo znacilo mnogo ne dobija poziv. APSURD!
Čak se moglo zvati i Turkeša jer je po formi najjači od svih naših napadača, ali se njega ni ne spominje.
Bila je priča da je lahko zabijat u drugoj ligi, odnosno u smislu da se treba pokazat u prvoj ligi, a evo ga sad u timu kola bio i vec se nadavao golova.
Poziv takvim momcima bi mnogo znacio! Ali ovo je MENADŽERSKA tvorevina, ja sam ubijeđen da bi Tatar odigrao odličnu utakmicu, spreman je fizički sigurno od 90% igrača u repki, u formi je, ima samopouzdanje koje nikad nije imao u karijeri, i ti ga na tribine stavis, a igra ti Hotic nekad pred kraj (koji ce morati biti starter narednih godina), Rade gine na neprirodnoj poziciji, Visca je bio Visca.
Uglavnom, savez nas ljudi moji s*eba, ljudi koji ne mare za naš fudbal su tu. Nezimjerno mi je žao što nam se sve ovo dešava.
Sve što si reko ja sam u par rečenica samo. Menadžeri i igrači kroje ekipu. To je već odavno tako. Jarani i raja. Demirović je trebo ove kvalifikacije već da odradi, po meni Turkeš i Prevljak bi trebali igrati isto, plus nekoliko mladih iz U21. Ali eto nas par hiljada vidi da bi Demirović trebo igrati već, ali selektori ne, onda je jasno da neko tu koči njegov poziv.
Niko i ne kaže da nije, al je i njemu 35 uskoro, neće igrati do 45 za nas, moramo se pripremati na život bez njega, zato ovi mladi trebaju što prije početi. Jedino tako mogu ostvariti jake transfere u veće klubove, tako se jača reprezentacija a ne kad igraju samo dobro u klubovima. Danas svaki klub gleda jel igraju ti igrači u svojim reprezentacijama, to je dodatni plus.forgempp je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:11Realno govoreći, Dzeko je i sada miljama ispred njih, ali im se moze davati sansa u nekim manje bitnim utakmicama. Licno bih kao 2. i 3. opciju volio vidjeti Demirovica i Turkesa, ali eto.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 21:14Zato što se Džeko pita, jer hoće još da igra, a ne da prepusti nekom mjesto u prvih 11. Kratko i jasno. Đurić je pozvan jer on neće biti prijetnja u prvih 11, ovi ostali mladi hoće.forgempp je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:21
A sto se ne bi igralo sa drugim napadačem? Ne treba gledati sad Freiburg, vec igre u St Gallenu gdje je po onom ucinku nas drugi napadač, zamisli heeej, Đurić od 30 i kusur godina dobija poziv iz druge lige Italije, a momak kome bi ovo znacilo mnogo ne dobija poziv. APSURD!
Sve što si reko ja sam u par rečenica samo. Menadžeri i igrači kroje ekipu. To je već odavno tako. Jarani i raja. Demirović je trebo ove kvalifikacije već da odradi, po meni Turkeš i Prevljak bi trebali igrati isto, plus nekoliko mladih iz U21. Ali eto nas par hiljada vidi da bi Demirović trebo igrati već, ali selektori ne, onda je jasno da neko tu koči njegov poziv.
Hodžić i potonja dvojica ni pod razno.Harise je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:06Za Edin Dzeko je vrijeme da se oprosti i da dobivaju mladji igraci priliku da se dokazu. Ima tu Prevljak, Turkeš, Demirovic, Koljic i Hodzic. U odbranu neka bude Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Muhamedbegovic, Šerbecic i Mujakic oni su sigurno veca budunost od jendog Sanicanina koji nezna izbit loptu kako treba...
Edin "klocinjo" Dzeko je samo kod nas zvijezda, vani prosjecan napadac koji ima first touch ko bandera i brzinu Salema Prolica.Harise je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:06Za Edin Dzeko je vrijeme da se oprosti i da dobivaju mladji igraci priliku da se dokazu. Ima tu Prevljak, Turkeš, Demirovic, Koljic i Hodzic. U odbranu neka bude Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Muhamedbegovic, Šerbecic i Mujakic oni su sigurno veca budunost od jendog Sanicanina koji nezna izbit loptu kako treba...
Prosječni pitar.DonerKebab je napisao/la: ↑11 okt 2020, 08:51Edin "klocinjo" Dzeko je samo kod nas zvijezda, vani prosjecan napadac koji ima first touch ko bandera i brzinu Salema Prolica.Harise je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:06Za Edin Dzeko je vrijeme da se oprosti i da dobivaju mladji igraci priliku da se dokazu. Ima tu Prevljak, Turkeš, Demirovic, Koljic i Hodzic. U odbranu neka bude Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Muhamedbegovic, Šerbecic i Mujakic oni su sigurno veca budunost od jendog Sanicanina koji nezna izbit loptu kako treba...
Njegov ucinak za reprezentaciju je nakon 2014 katastrofalan.
DonerKebab je napisao/la: ↑11 okt 2020, 08:51Edin "klocinjo" Dzeko je samo kod nas zvijezda, vani prosjecan napadac koji ima first touch ko bandera i brzinu Salema Prolica.Harise je napisao/la: ↑11 okt 2020, 01:06Za Edin Dzeko je vrijeme da se oprosti i da dobivaju mladji igraci priliku da se dokazu. Ima tu Prevljak, Turkeš, Demirovic, Koljic i Hodzic. U odbranu neka bude Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Muhamedbegovic, Šerbecic i Mujakic oni su sigurno veca budunost od jendog Sanicanina koji nezna izbit loptu kako treba...
Njegov ucinak za reprezentaciju je nakon 2014 katastrofalan.
Ja ne vidim na koji drugi način iskoristit Pjanića 100%. Mi moramo imat krila po vokaciji, pa makar igrali i u BiHPL, koliko me god to boli da napišem.
Zato sto nam na bitnim pozicijama sjede amatercine. Imali smo godinu dana vremena da sredimo nove stopere a mi u zadnji cas to rjesavali. I onda ispane da sa stoperskim parom u najbitniju tekmu ides koji se tek prije tri dana upoznao. Ima toga jos nije samo to.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 41 gost.