Lijepo sam rekao. Sest mjeseci treninga i dobio bih svaku. Smijesne su i zalosne.
Sutra ako Djokovic uzme objektivno je najbolji igrac ikada. Pojavom i ponasanjem jeste odvratan i zbog toga nikada nece biti smatran GOAT-om.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Lijepo sam rekao. Sest mjeseci treninga i dobio bih svaku. Smijesne su i zalosne.
Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenjejapa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:31Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
Pa govori i I.Thomas za Jordana da nije najbolji svih vremena jer su lika ispalili za OI 92, nije pozvan jer bi narušavao atmosferu, a realno igrački zaslužio da bude pozvan. Ovaj 28 godina poslije ne može da zaboravi, Jordan mu kriv... Tako i za Beckera, kako više nije Noletov trener počeo na veliko lupetati. To što je veliko IME, tim gore...ronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:09Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenjejapa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:31Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
Pa ne cini BEckera to sto je tensika legenda kompetentnim da prica o globalnoj popularnosti sporta kada je i on kao i mi samo gledalac i posmatrac sa strane. Tenis kada je Federer dominirao je bio popularan slicno kao iz vremena Samprasa i Agassija, tek pojavom Nadala i stvaranaj tog rivalstva imamo nagli rast popularnosti tenisa. To zna svako ko je tada pratio tenis, to su cinjenice. Popularnost tenisa na novi nivo je diglo rivalstvo Federer-Nadal a ne sam Federer kao sto vi to hocete prikazati, do pojave Nadala tenis nije bio popularan kao prije njega.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:09Dobro,ti si vjerovatno kompetetniji od Beckera i svih ostalih velikih imena u svijetu ovog sporta koji govore jedno,ali zive u zabludi,trebaju doci ovdje i porcitati tvoje.postove i misljenjejapa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 20:31Tenis na veci nivo nije digao Roger vec pojava Rafaela Nadala koji je dosao kao tinejdzer i zaustavio dominaciju Federera nad balvanima sto je stvorilo rivalstvo koje je diglo tenis na taj veci nivo, kasnije se to sa pojavom Djokovica dodatno diglo i na novi nivo. Tako da ta prica o Federeru koji je digao tenis na novi nivo je zesca ubleha, tenis nije bio ni blizu popularan dok je Federer dominirao kao kasnije pojavom Nadala i njihovog rivalstva. Tako da pripisavanje Federeru svih zasluga za tenis je teska laz i obmana njegovih ljubitelja koji ocito ostaju bez ikakvog argumenta pa je ostao stari argument popularnost i elegancija (kao da pricamo o izboru za mistera)
Ma haj sve ali ovaj lik je trol i debilcina obicna da bi ga citirao i sa njim diskutoivao,takvo misljenje ima 90 % foruma,mislim da je kod 90 % ljudi na forumu na ignore listi,sve ti je jasnoronaldo99 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 22:25Moj Dela evo prvi put sam ga citirao,jednostavno mi doslo
Ja kao veliki navijac Rogera sam svjestan da nece otici kao najveci svih vremena po titulama,rekordima itd, ali cinjenica da je on populqrizirao ovaj sport,digao ga na visi nivo,privukao sponzore koji su omogicili ogromne zarade na turnirima,e to nemos srat i govoriti da nije njegova zasluga,i sad gdje god da se pojavi je ludnica i samo se on prati,jednostavno je lik najpopularnijini najomiljiniji od svih,
Mi sa balkana znamo, za Rafu, logično.
Zasto je logicno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.